פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים באופן די מפתיע אין לי כח לזה גם כןמת כבר שגוגל יכריזו על הNEXUS S (בהנחה שהשמועות שמתחזקות מיום ליום נכונות) ולהפטר מהגלקסי שליגוגל בניגוד לסמסונג יודעים מה הם עושים מבחינת תוכנה
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים על מה אתה מדבר? הכריזו עליו כבר... הוא חי וקיים ויושב עם 2.3 פשוט אין כמעט פרטים עליו
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים זה כבר לא שמועות..אם זה לא סאמסונג אז אלכס דופק לי דו"ח חניה היום בלילהhttp://www.androidcentral.com/nexus-s-teaser-video-now-available-your-viewing-pleasure
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים עוד לא הכריזו על כלוםאין עדיין שום דבר רשמי שגוגל יוציאו עוד טלפוןרק הראו את המנכ"ל עם טלפון (אפילו לא בהכרח של סמסונג) עם ג'ינג'רברד
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים אתה מסתכל בסרטון, ופשוט רואה פלאפון שדומה בצורה מחשידה לSGS... כן, זה סמסונג"מכשיר שלא הוכרז".... N:S
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים כן, אבל אף אחד לא אמר שגוגל ימכרו טלפון כזה אי פעםזה מכשיר פיתוח שיכול להיות רק משמש אותם כרגעואז סמסונג יוציאו I9X00 שמריץ בכלל TOUCHWIZאני לא קונה יותר בחיים טלפון שסמסונג אחראים בצורה עקיפה אפילו לתוכנה שלו
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים באופן די מפתיע אין לי כח לזה גם כןמת כבר שגוגל יכריזו על הNEXUS S (בהנחה שהשמועות שמתחזקות מיום ליום נכונות) ולהפטר מהגלקסי שליגוגל בניגוד לסמסונג יודעים מה הם עושים מבחינת תוכנהמה רע בתוכנה של סמסונג, הרי זה אנדרואיד בסופו של דבר?
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים יאללה נו קצת אמונה, מה אתה כזה פסימי. ההיפך, אני מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר כדי שאני אוכל להיפטר כבר משלי מה רע בתוכנה של סמסונג, הרי זה אנדרואיד בסופו של דבר? הם הצליחו לקלקל גם את זה :-\
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים לדעתי שום דבר לא רע בתוכנה של סאמסונג. אישית אני מאוד אוהב חלק מהפיצ'רים של טאצ'וויז.הבעיה עם סאמסונג היא שהם שינו די הרבה מהמערכת המקורית ועכשיו אף אחד לא מצליח להבין מה עושים כדי להריץ רומים ברמה שיש בHTC ונקסוס.
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים זאת בדיוק הבעיה... הרעיון נחמד המימוש לא[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 01:38:36 אגב, יש עדכון לאופרהעכשיו העברית עובדת בלי להחליף פונטים
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים עניין של הרגלים... תנסה לבד ותראה מה אתה מעדיףאני עבדתי עם המובנה, עברתי לדולפין, ושיחקתי עם האופרה... כרגע יושב ומרוצה מהדולפין
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים לא כלכך הבנתי, אני כרגע יושב על VIBRANT שעובד עם הסים הישראלי שלי, והוא על 2.1אני רוצה לעדכן אותו לROOT טוב גירסא 2.2עם עברית והכל.ניסיתי להבין מהמדריכים שם, אבל זה כמעט בלתי אפשרי...מה גם שאני לא מצליח להכניס אותו למצב DOWNLOAD - יכול להיות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.