עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

אבל זה אפשרי להתחבר בלי DATA... לאחד שלא אכפת כמה זמן הוא מקבל FIX? (העיקר שיעבוד כמו שצריך)

• תגובות 3.3k
  • צפיות 312.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בשוואה לGPS באיפון 4 ,אצלי לפחות גם בלי DATA מופעל ,עניין של 10 שניות מקסימום .

פורסם

ממש GPS קסמים יש באייפון 4, בCOLD START בלי A-GPS תוך 10 שניות ויש פיקס? ::)

אין לך מושג על מה אתה מדבר...

פורסם

כנראה שהוא (אלוהים) עסוק... :-X

במקומך לא הייתי צורב עוד קושחה אחרת למכשיר, בחיים.

ספר לי על זה :smile1:

אבל זה אפשרי להתחבר בלי DATA... לאחד שלא אכפת כמה זמן הוא מקבל FIX? (העיקר שיעבוד כמו שצריך)

כן, אפשרי.

פורסם

יצאתי עכשיו לסיבוב עם הDATA פועל והתפעלתי לגלות שאכן הפיקס קורה תוך שניות. כמעט חבל שאני מחזיק אותו סגור כל הזמן עם APNdroid.

הממ... לכבוד העמוד ה300 נתקלתי בבעיה. הטלפון לא מזוהה על ידי המחשב, כלומר כשאני מחבר לכבל אני מקבל סימן בטלפון כאילו חיברתי לחשמל, אשמח לעזרה? יכול להיות שזה קשור להחלפת הקושחה?

כשאני מחבר את המכשיר הוא מתלונן שהמכשיר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין דריברים. :|

פורסם

התקנת Keis?

פורסם

Kies כבר היתה מותקנת. מחקתי, התקנתי מחדש, עכשיו התוכנה לא עובדת בכלל. אז התקנתי אותה על המחשב הנייד ועדכנתי, אותה הבעיה (טלפון לא מזוהה, kies דווקא עובדת). כשאחזור הביתה אוריד את הדרייברים ואנסה אותם.

פורסם

אתה עושה MOUNT בטלפון?

פורסם

התקנתי את הדרייברים וקיבלתי את ההודעה מקודם (failed to install drivers). מה הכוונה Mount? (ואם אני לא יודע מה בדיוק אתה מתכוון אז אני מניח שהתשובה היא לא) בהתחשב בעובדה ששלשום החלפתי לקושחה של פיילוטX, בהחלט יכול להיות שיש קשר לזה. :|

בצורה מיסטית משהו פשוט החלפתי את הכבל יואסבי של סמסונג עם מה שבא עם הנוקיה 5800 הישן שלי וזה עובד כמו קסם. חבל שKIES לא עובדת על המחשב הנייח שלי עכשיו.

פורסם

ממש GPS קסמים יש באייפון 4, בCOLD START בלי A-GPS תוך 10 שניות ויש פיקס? ::)

אין לך מושג על מה אתה מדבר...

השתמשתי בGPS KIT , בלי DATA מופעל ,המכשיר התחבר ללויין תוך 10-15 שניות ... ואני לא צוחק .

פורסם

לחברה פה שמחזיקים Arm band, אשמח לדעת מה ואיפה קניתם?

פורסם

הי,

אני צריך עזרה קטנה בתיקון העברית ( כתרות ב gmail)

אני עובד עכשיו על רום חדש - פרטים בהמשך.

והתיקון הרגיל ל gmail לא פועל על הרום הזה .

מישהוא יודע אולי איזה קובץ אחראי עלתקינות הכותרות ב gmail ( פקודה שאני יכול להכניס ל Layout)

תודה לעזורים!

עריכה: בדקתי עכשיו את קובץ ה Layout ( ששנמצא בתוך תיקיית framework -text)

וגיליתי שהוא בנוי אחרת מקובץ Layout "סטנדרתי " שתמיד עובד.

(סדר ה שורות והמיספור אחר )

אני צריך את הפקודות לסידור אותיות בכותרות על מנת להכניס אותם ל קובץ ה Layout החדש.

פורסם

אתה לא יכול לקחת את הgmail מהרום של אורנג'?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 21:58:30

לחברה פה שמחזיקים Arm band, אשמח לדעת מה ואיפה קניתם?

ebay למשל

פורסם

התיקון הוא בFRAMEWORK, לא באפליקציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים