עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

במה הוא טוב ייותר משל hardcore?

אני יוריד אותו עכשיו אנסה לצרוב

• תגובות 3.3k
  • צפיות 312.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא לא. זה הבסיס עליו hardcore וכל השאר "בונים" את הקרנלים שלהם.[br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 23:29:22

משהו חדש שלמדתי היום על הגאלאקסי... הGPS פשוט לא עובד טוב אם אני משתמש ברצועת יד. :nixweiss:

לכל מי שיש בעיות, ניסתם להוריד את הקייס שיש לכם?

פורסם

אני לא משתמש בקייס :-X

פורסם

אתה...אתה סתם עושה בעיות ;)

ברצינות אבל משהו ממש מוזר ולא מובן... איך לעזאזל הרצועה מפריעה לGPS...זה לא משהו מקרי, עשיתי כמה נסיעות מבחן עם endomondo פשוט על הפנים. חשבתי הגרסה של אורנג' דפוקה, ואז החלטתי להעיף את הרצועה ולזרוק את המכשיר בתיק... הפלא ופלא... הכל כמו שצריך.

פורסם

אז למדנו ,שסמסונג אפילו גרועים יותר מאפל בכול הנושא של האנטנות :lol:

פורסם

כל מי שמתלונן על הGPS, מתי הוא קיבל את המכשיר?

פורסם

זמנים שונים. הגענו למסקנה שזמן יצור לא משפיע. לראיה יש לך את עלפא.

אז למדנו ,שסמסונג אפילו גרועים יותר מאפל בכול הנושא של האנטנות :lol:

תאכלס..אנסה לסובב את המכשיר פעם הבאה שהמסך יהיה לצד של הגוף.

עם רצועה (הפעלתי את הGPS באיחור):

http://imgur.com/hAtnd.jpg

בלי:

http://imgur.com/TvtxN.jpg

פורסם

אני מרגיש שאלוהים בירך אותי במכשיר עם GPS מתפקד. (או שאולי זאת רק אשליה) :smile1:

פורסם

גם אני מבורך, אבל לא חושב שאלוהים ממש קשור...

לשאלתו של Ariel-Ro - המכשיר שלי נשלח מ-Clove ב-7 ליולי.

ה-GPS עבד חרא לגמרי. בימים הראשונים כבר עדכנתי גירסה למה שהיה אז (איזהשהו 2.1, לא ממש זוכר איזה האמת...) וה-GPS עבד לי חלק, והוא המשיך לעבוד חלק בכל גרסה שניסיתי מאז.

פורסם

אין אלוהים. רק חרדים משכונת נווה שרת עם השראות מגנטיות אלימות ומזל.

פורסם

אלוהים יודע למה, מאז שצרבתי את הקושחה של אורנג' ה-GPS עובד סבבה(גם בניווט Waze מתעדכן בזמן בפניות

וב-My Tracks המסלולים יוצאים שלמים ומדוייקים) :nixweiss:

פורסם

כנראה שהוא (אלוהים) עסוק... :-X

במקומך לא הייתי צורב עוד קושחה אחרת למכשיר, בחיים.

פורסם

אני שידרגתי לJPH כמה ימים אחרי שקיבלתי את המכשיר ואמנם לקח למכשיר בערך 2-3 דקות לקבל פיקס, אבל הGPS עבד יפה. מלפני כמה ימים שידרגתי לרום של פיילוטX והGPS עדיין מתפקד סביר, מצד שני זמן הפיקס התקצר משמעותית לחצי דקה-דקה.

פורסם

לתקן זמני פיקסים זה לא בעיה. אם מנקים את ה cache של ה GPS כמו שצריך, עם DATA פועל המכשיר מקבל פיקס תוך 5-15 שניות.

פורסם

^^ אכן. לקישוריות לרשת יש חשיבות מכרעת בזמני קבלת ה FIX, גם תחת כיפת השמים. אצלי עם דטא מופעל הפיקס מתקבל תוך 2-3 שניות לכל היותר, בלי דטא, זה יכול לקחת דקה ואף מעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים