פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים צודק, חשבתי שהתכוונת שיצרוב קרנל מ2.1האמת, אם לא JM9 אני לא רואה סיבה להשתמש ב2.1
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים ברור, הכוונה הייתה שיצרוב גרסה 2.1 רק כדי שיהיה לו RECOVERY 2E ואז דרך CLOCKWORK שיוכל לצרוב את אחת הגרסאות החדשות ש PILOTX ו AMADEY שחררו...לגבי התא הקולי, יש לך איזשהו מושג מהו ה APK של זה?
פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים "התא הקולי" - מוביל לאתר של אורנג'... צריך רק את הכתובת.אני יעלה את ה APK של זה.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים ענו לך אחרי שעההורדתי KIES מעודכן, ועדין יש לי בעיה.אני מחר את הסמסונג, הוא מזהה אותו בתור MTP device אבל עם סימן קריאה עליו (אולי כי יש לי דרייבר של HTC מותקן?)לא הצלחתי להבין איזה דרייבר בתיקיית דרייברים של ה-kies זה מה שאני אמור להתקין...עזרה מישהו?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים "התא הקולי" - מוביל לאתר של אורנג'... צריך רק את הכתובת.אני יעלה את ה APK של זה.אני רוצה להעיף אותו, לא לשים אותו...ברור לי שזה לינק, אבל אולי זה גם איזשהו קובץ APK שאחראי עליו ואותו אני רוצה להעיף.לא הצלחתי למצוא אף קובץ שקרוב לשם הגיוני של הדבר הזה.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אתה יכול להרגע, זה עדיין לא שוחרר.יש עוד הרבה בעיות שהמפתחים צריכים לפתור.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים טוב, אני כבר לא יודע מה לומר. אתמול הקלטתי שני מסלולים עם My Tracks והם יצאו מושלמים. אני אתן צ'אנס לקושחה המקורית של Orange לעוד שבוע, נראה מה יהיה
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים יש לך רעיון אחר?אגב, האם ה-Waze אמור לקבל חיבור Data קבוע בשביל לתפקד?כי בלי חיבור Data, כאשר אני משנה את המסלול שלי, הוא לא מחשב לי מסלול חדש.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים לצערי אין לי הצעה אחרת לתחליף my tracks. כל שאר התוכנות שעושות הקלטת מסלול לא עושות את זה עם אינטגרציה ישירה ל maps.google.com כמו שעושה my tracks. ולכן המפות היחידות שאפשר לגשת אליהן הן מפות לווין....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.