עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

אני עדיין נקרע מצחוק על אחד המסלולים שהביאו פה , שהמסלול פשוט "חתך" משרד מגורים, זה לא משהו שקורא בכול מכשיר :lol:

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מייק - היום נבדק עם JPM. אתמול נבדק עם JM1 ב GPS TEST בלבד (לא ממש רלוונטי).

פורסם

שמע זה אני יודע אולי עכשיו, אבל לא ממש היתה דרך לדעת את זה לפני הקנייה כשרק התחילו לצאת הקולות לגבי ה-GPS.

בכל אופן הבנתי שמדי פעם יש קטעים שזה קצת יותר חמור מאשר פיספוס של 10 בתים.

ואם כבר אנחנו מדברים על הסטייה הזו, נניח של 50 מטר, אל תשכח שבאותה מידה הוא יכול להביא אותו לרחוב ליד, רח' קרן היסוד 30 ולאו דווקא לאותו רחוב רק מס' בית שונה, אני טועה? ואז אתה כבר בבעיה כי אתה ברחוב אחר וה-GPS אומר שהגעת

תראה, אז הדרישות שלי ושלך מGPS שונות, אני רוצה GPS, אבל אני לא מסתמך עליו בעיניים עצומות.

אז אם אני נוסע ומסתכל במפה של הGPS מידי פעם, ורואה אם אתה צריך לפנות בפניה הקרובה או הבאה.

אני אשמח לראות עוד מפות כאלה של מסלולים שאתם מעלים.

m1ke- זה בהחלט מספק אותי, יש שם קצת פיקשושים אבל לא משהו משמעותי.(אלא אם זה בגלל שהמפה לא מעודכנת ושינו שם את הכביש)

פורסם

מייק אני שמח שזה מספיק בישבילך ו"עובד" אצלך - באמת.

אריאל, כנראה שהדרישות שלנו באמת שונות. כי מבחינתי אם אני שם GPS זה אומר שאני לא מכיר את המקום ואת הדרך בשיט, ולהגיד לך משהו? אני לא רוצה להשקיע אפילו טיפת מאמץ במציאת הרחוב. לא רוצה להסתכל במפה ולא רוצה להתחיל לחפש שלטים - רוצה להגיע בדיוק לחניה ממול הבית. עד עכשיו המיילסטון שלי מספק בדיוק את זה וכמובן שגם ה-GPS הסטנדרטי שיש לי בבית.

פורסם

מייק אני שמח שזה מספיק בישבילך ו"עובד" אצלך - באמת.

אריאל, כנראה שהדרישות שלנו באמת שונות. כי מבחינתי אם אני שם GPS זה אומר שאני לא מכיר את המקום ואת הדרך בשיט, ולהגיד לך משהו? אני לא רוצה להשקיע אפילו טיפת מאמץ במציאת הרחוב. לא רוצה להסתכל במפה ולא רוצה להתחיל לחפש שלטים - רוצה להגיע בדיוק לחניה ממול הבית. עד עכשיו המיילסטון שלי מספק בדיוק את זה וכמובן שגם ה-GPS הסטנדרטי שיש לי בבית.

זה כבר סתם פינוק מיותר, כזה קשה להסתכל איזה מספר בית זה? :nixweiss:

פורסם

Xtract אני לא מנדנד לך כי אני רוצה שתיהיה שמח בשבילי. אני מנדנד לך כי אתה אומר דברים לא מדוייקים.

הGPS בSGS הוא לא "בלתי שמיש" נקודה.

פורסם

מי בעד מפגש GPS?

פורסם

מי בעד מפגש GPS?

bring it on

פורסם

הצעה:

האם מישהו יכול לארגן כמה SGS להכניס את כולם לאותו הרכב, וליסוע ואז לעלות את המסלולים מכל מכשיר, ונראה באמת עד כמה זה לא מדוייק, והם זה משתנה ממכשיר למכשיר.

לשם השוואה תקחו מכשיר עם GPS תקין(לדעתכם)

פורסם

אפשר גם להביא את האיפון 4 שלי ? אולי נוסיף עוד קטגוריה במלחמת הפאנבויס המפגרת :lol:

פורסם
3103385306_5d9839cdb5.jpg?v=0
פורסם

צריך שכולם יריצו בדיוק את אותה קושחה (רצוי סטוק, ללא תוספים וטוויקים למיניהם) ואותה תוכנת ניווט, עם אותו יעד. יצאה גירסה עדכנית של Waze אתמול, ד.א.

Sigh... Can it get any geekier than this? :cool2:

פורסם

3103385306_5d9839cdb5.jpg?v=0

זה הרכב שלך בטח, כי הSGS לא תקין אז אתה צריך לכפות עליו :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה הרכב שלך בטח, כי הSGS לא תקין אז אתה צריך לכפות עליו :lol: :lol: :lol:

[/quote

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

פסדר יש nandroid ;D

איזו קושחה? JPA? JPM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים