עבור לתוכן

היועמ"ש-לקבור עריק שנהרג כחלל צהל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ברור, אבל איזה פזמניקים? כאלה שעושים לקצין שלהם צרות, לא רוצים לקום בבוקר, לא רוצים לשמור בש"ג, כל מיני דברים כאלה...

אין לו כוח להתווכח איתם אז הוא "זורק" אותם למפל"ג.

לא מדובר על סמרטוטים, אלו חיילים שפשוט רוצים להיות "ותיקים" ולא לעשות אותו דבר כמו הצעירים. שים אותם במפל"ג והם יעשו פלאים. אחרי שהם ישנו כמה שבא להם בלי קצין שיציק להם ויתן להם לשמור ב-4 בבוקר במאזין של הפלוגה כמו צעירים מתים, אז הם יקומו בבוקר (בצהריים) וישקיעו בפלוגה.. ידאגו לשקם, ידאגו לצ'ופרים לחיילים (ארוחות על האש וכו'), וכמובן שגם הדברים שבשיגרה - ציוד וכו'.

מצד שני, החיילים שנשארו במחלקה הלוחמת, ואולי ביקשו "להשתדרג" למפל"ג ב-4 חודשים האחרים שלהם בשירות, אבל לא עשו רעש ובלאגן בשביל זה אלא להיפך, היו חיילים טובים - ימשיכו לסבול עד יומם האחרון.

אני לא יודע באיזה צבא זה קרה,אולי ביחידה שלך ואני מצר על כך בשבילך ובשבילם. אצלנו לא קידמנו אף לוחם סתם,ואני יכול להעיד על כך שבכל המקומות הלוחמים אני מכיר אותו דבר.

OMRIJ,אתה תמים,צר לי. מדוע האבא כל כך התעקש להשאיר את בנו במקפיא 4 ימים? כי הוא לא אידיוט והוא רוצה כסף. אני שותף בצערו,אבל זאת היתממות לחשוב שהאבא לא חיפש או יחפש את ההטבות הכספיות. רק על הקבורה והמצבה נחסך לו כ-15 אלף ש"ח (מחיר קבורה ומצבה),ועוד רגע תתחיל המאבק על ההטבות. מי שישלם זה אתה כמובן,ולא חברות הביטוח. היועמ"ש הכשיר חד וחלק את הדרך לתביעה הכספית,ולעניות דעתי זה רק החלק הראשון מעוד מקרים שנשמע עליהם בעתיד.

• תגובות 47
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMRIJ,אתה תמים,צר לי. מדוע האבא כל כך התעקש להשאיר את בנו במקפיא 4 ימים? כי הוא לא אידיוט והוא רוצה כסף. אני שותף בצערו,אבל זאת היתממות לחשוב שהאבא לא חיפש או יחפש את ההטבות הכספיות. רק על הקבורה והמצבה נחסך לו כ-15 אלף ש"ח (מחיר קבורה ומצבה),ועוד רגע תתחיל המאבק על ההטבות. מי שישלם זה אתה כמובן,ולא חברות הביטוח. היועמ"ש הכשיר חד וחלק את הדרך לתביעה הכספית,ולעניות דעתי זה רק החלק הראשון מעוד מקרים שנשמע עליהם בעתיד.

לא, אני פשוט יודע קצת יותר טוב את העובדות ממך

(וגם כנראה יותר אנושי, כי צריך להיות אטום לחשוב שאב שהרגע שכל את בנו חושב על לחסוך 15 אלף ש"ח על מצבה או על הקצבה שהוא יקבל או לא)

גם על המצבה והקבורה הוא היה מקבל החזר כספי גם בלי הכרה כחלל צה"ל

למעשה, סביר להניח שדרך חברות הביטוח הוא יקבל בין 1.5 ל2 מליון ש"ח

אני יכול לעזור לך לעשות דוח רווח והפסד מה עדיף, הקצבה של צה"ל או לתבוע את ביטוח החובה

(כמו בפסק הדין שהבאתי שהוא ממש לא ייחודי ןמשקף את התשלומים שמקבלים צעירים שמקפחים את חייהם בתאונת דרכים)

אתה תראה שהמספרים הם לא לטובת הקצבה ובטח שלא יוצאים מהכיס שלי ושלך

ואגב, היועמ"ש לא הכשיר כלום כרגע, אין קשר בין הקבורה לבין ההכרה וההטבות הכרוכות בה.

פורסם

אינטלקטואליזציה.

אני בטוח שהמשפחה תסבול מכך קשות, ואני שותף בצערם (חס ולשום עלינו לדעת מה זה לאבד אח/בן).

אבל כרגע, יש להם דבר פשוט מאוד מול העיניים - הטבות מכאן ועד סומליה. זה כסף, זה הרבה כסף, ונתנו כבר דוגמאות בדיון איך הכסף הזה מתממש (סיבסוד ענק בקניית רכב למשל).

אז נכון, זה מאוד קשה שהבן מת. אבל כשיש לך מליוני שקלים מול העיניים, אתה תיקח אותם. אנחנו בני אדם, אין מה לעשות. אחרי זה אתה תלקה את עצמך נפשית, אבל זה יקרה רק אחרי שהכסף בידיים שלך. כי כסף זה כוח, וכל האנשים שואפים לכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים