עבור לתוכן

תעריפי Rapidshare עולים בהתאם למודל התמחור החדש

Featured Replies

פורסם

סליחה על הבורות מה זה הראפידשר הזה הבנתי שזה שרת הורדות? איזה הורדות יש שם? והאם זה חוקי?

בכל אופן אתם מורידים 100-150gb בחודש זה מטורף מה אתם כבר מורידים ??

• תגובות 74
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעידן הHD לא בעיה להגיע לכמויות הורדה כאלה.

אגב, מי שלא מכיר את האתר הישראלי של ראפידשר, הנה הוא: http://www.evgrapid.com/. יש להם לפעמים דילים ממש טובים על המנויים. לפני שעברו לכל השיטה החדשה עם הRAPIDS היה שם מבצע של מנוי לשנה ב265 שקלים. לא רע בכלל. מה שטוב גם שקניית המנוי משם לא מצריכה כרטיס אשראי בינלאומי.

פורסם

בעידן הפורנו HD לא בעיה להגיע לכמויות הורדה כאלה.

נ.ב. גם מי שיש לו חשבון Steam יכול להגיע לכמות כזו בחודש, הרי ישנם משחקים היום שבקלות עוברים את ה-10 ג'יגה למשחק.

פורסם
  • מחבר

1. ב-RS תיכנס ל-Settings ותראה את 2 האופציות:

* Automatic RapidPro Extension

If you have activated this feature, your RapidPro-Package will automatically extend for another month at the last day before expiration

* Automatic Traffic Extension

By activating this option you automatically purchase additional traffic as required.

2. ב-Hotfile זה מצויין במפורש בתנאי השימוש:

Q. How does monthly subscription work?

A. When you subscribe to a Hotfile plan, your payment method will automatically be set up for monthly recurring billing for your convenience - without having to always manually send money. Your account will remains premium and you don't need to worry about account expiration. Your payment method will automatically be charged one month after your initial transaction and each month thereafter.[/quote

]

בדקתי ולא מצאתי דבר.

ב RS תחת ה Permium Account שלי ב Settings אין שום Automatic RapidPRO.

ב HF יש ציון ברור של תאריך תפוגת המנוי שלי.

אולי ההבדלים ביניו בגלל שאני משלם דרך Paypal ואילו אתה ישירות עם כרטיס אשראי ??

צרפתי תמונות מסך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. אני לא משלם בכרטיס אשראי ל-RS אלא דרך Paypal. תנסה להתנתק מהחשבון ולהתחבר מחדש, משום מה זה מציג לך את הגדרות החשבון הישנות למרות ש-RS שינו את ההגדרות אתמול.

2. אני לא משלם ל-Hotfile בשום צורה כלשהי. עצם זה שיש תאריך תפוגה לחשבון שלך, לא אומר שהוא לא יחודש באופן אוטומטי. הנה קישור למידע באתר שלהם:

http://hotfile.com/premium.html

פורסם
  • מחבר

* מצאתי את מה שהתכוונת יש Settings כללי ויש Settings תחת Premium Account.

ניסית לבטל [uncheck] את 2 אופציות ה Automatic שציינת ובביצוע Save

קיבלתי הודעה שהשינוי נחסם ע"י RSAntiHack - חוצפה...

אני מתכוון לברר את מה קורה עם זה...

* לגבי ה HF נראה שהשעיף מתייחס למנוי חודשי.

היה לי מנוי ½ שנתי קודם שלא התעדכן - שום חיוב אוטומטי - קיבלתי מהם גם MAIL רשמי לבקשתי

שהם אינם מבצעים חידוש מנוי אוטומטי כלשהו בכל מקרה!

פורסם

ב-RS אתה צריך לבטל את מנעול הבטיחות לפני שאתה מבצע שינויים.

פורסם

יש לי שאלה האם מה שכתוב באתר רפידשר ישראל

"אחרי שסיימנו עם ההגדרה הראשונית ,נבין כיצד להגדיל את נפח התעבורה. מכוון שגם למשתמש פירמיום יש מכסת הורדות שמתחדשת כל 24 שעות , יש להתחיל את יום ההורדה מהלילה,זאת מכוון

שבלילה בין השעות 3 בלילה ל 11 בבוקר, ראפידשייר מחייבת את משתמשי הפרימיום רק ב10% מהכמות שהורדתם ולכן במשך היום ישאר לכם כמות הורדה גדולה יותר.בניהול נכון של ההורדות אפשר

להגיע בקלות ל25-50 ג'יגה הורדות ביום (תלוי ברוחב הפס שלכם)"

ז"א אם הבנתי נכון אז אפשר להוריד 25-50 ג'יגה הורדות ביום ולהיות בחבילת בסיס (26 ש"ח ל400 ראפיד), או שצריך חבילה יותר גדולה?

אגב ראיתי באתר שלהם שממליצים על 4 תוכנות של מנהל הורדות,

מה המנהל הורדות שלכם? איזה הכי מומלץ?

פורסם

כן , אתה יכול להוריד 50 ג'יגה ביום וזה ייחשב ל5 ג'יגה כל עוד אתה מוריד בין 3 לפנות בוקר ועד 11 (לפני הצהריים)

אני משתמש בפלאשגט - התרגלתי אליה אחרי כמה שנים של שימוש קבוע...

פורסם
  • מחבר

ב-RS אתה צריך לבטל את מנעול הבטיחות לפני שאתה מבצע שינויים.

תודה רבה תמיד מחייך - הצלחתי לבטל את הסימונים והחזרתי את מנעול הבטיחות.

חבל שמנעול הבטיחות אינו מגן עלי מפני RS עצמה...

[br]פורסם בתאריך: 7.07.2010 בשעה 20:33:21

כן , אתה יכול להוריד 50 ג'יגה ביום וזה ייחשב ל5 ג'יגה כל עוד אתה מוריד בין 3 לפנות בוקר ועד 11 (לפני הצהריים)

אני משתמש בפלאשגט - התרגלתי אליה אחרי כמה שנים של שימוש קבוע...

אני משתמש ב Internet Download Manager ומתכנן בדר"כ הורדות אוטומטיות בין השעות הנ"ל.

הבעיה ב RS שהרבה פעמים גם בשעות האלו רוחב הפס תפוס וההורדות מקרטעות...

פורסם

^^^

ככל הנראה הבעיה היא דווקא בספק האינטרנט שלך, אני גם סבלתי משיבושים שבאו ונעלמו בבזק בינלאומי כאשר בבדיקה עם משתמש אחר של שכן שלי בנטוויז'ן לא התגלו בעיות והתקבלה מהירות מקסימלית.

פורסם
  • מחבר

^^^

ככל הנראה הבעיה היא דווקא בספק האינטרנט שלך, אני גם סבלתי משיבושים שבאו ונעלמו בבזק בינלאומי כאשר בבדיקה עם משתמש אחר של שכן שלי בנטוויז'ן לא התגלו בעיות והתקבלה מהירות מקסימלית.

כנראה שאתה צודק...

הספק שלי הוא בזק בינלאומי שסה"כ אני מאוד מרוצה מאוד.

בפעם הבאה שזה יקרה, אני אפנה לתמיכה (המצויינת) שלהם.

פורסם

תגידו השרת rapidshare זה בגדר התחום האפור (פיראטיות)? כלומר זה לא כמו lionetwork ז"ל ??

פורסם

השירות עצמו חוקי - השאלה מה אתה מוריד ממנו (או מה הוא מאחסן), בגלל אופיו שמבוסס על תוכן גולשים.

פורסם

חוקי 100% מאחר ואתה רק מוריד ולא משתף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים