עבור לתוכן

תעריפי Rapidshare עולים בהתאם למודל התמחור החדש

Featured Replies

פורסם

מבלי להרחיב כי אסור רק אומר:

אני, לא מחכה ל-Seeds. הם מחכים לי.

Not There, Not Scene

tl1.jpg

*אני, תומך ביוצרים. אם אהבת את מה שהורדת, קנה אותו

• תגובות 74
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשהוא אצלך , אני כבר מחקתי אותו הלכתי לקנות אותו.... :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
;)
פורסם

מבלי להרחיב כי אסור רק אומר:

אני, לא מחכה ל-Seeds. הם מחכים לי.

Not There, Not Scene

tl1.jpg

*אני, תומך ביוצרים. אם אהבת את מה שהורדת, קנה אותו

אתה גם נשמע כמו סטיקר על רכב.

בכל אופן שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אני חושב שמשתלם לי יותר להיות חבר בשירות פרימיום שחוסך לי התעסקות מיותרת וידידותי לכל בני הבית

פורסם

אגב, גם בפן החוקי לשרתים כמו RS/NL וליוזנט יש יתרון על טורנטים, בטורנטים אתה גם חייב לשתף ולכן העבירה שאתה מבצע היא חמורה יותר.

פורסם

http://rapidshare.com/news.html

עדכון חדש ב-RS - תמורת 99 נקודות רפיד מקבלים 30 ג'יגה לחודש של תנועה (העלאה ו/או הורדה) ו-10 ג'יגה של אחסון קבצים. לדעתי זה יותר הוגן מהעדכון הקודם שהיה עם כל החבילות המיותרות אך שימו לב שרפידשייר הוסיפו אפשרות לחידוש אוטומטי של החשבון והוספה אוטומטית (בתשלום) של תעבורת נתונים, שני הדברים הנ"ל מסומנים ב-V באופן אוטומטי כך שעלול להיווצר לכם חיוב בפייפל מבלי שתשימו לב לכך. מזכיר את הטקטיקה המגעילה של Hotfile שעובדים בצורה דומה.

פורסם

חיוב בפייפל לא אבל הוא מוריד ראפידס אוטומטית כשנגמרת לך התעבורה...

פורסם
  • מחבר

http://rapidshare.com/news.html

...אך שימו לב שרפידשייר הוסיפו אפשרות לחידוש אוטומטי של החשבון והוספה אוטומטית (בתשלום) של תעבורת נתונים,

שני הדברים הנ"ל מסומנים ב-V באופן אוטומטי כך שעלול להיווצר לכם חיוב בפייפל מבלי שתשימו לב לכך.

מזכיר את הטקטיקה המגעילה של Hotfile שעובדים בצורה דומה.

* היכן אתה רואה ב Rapidshare את האופציה לחידוש אוטומטי/ הוספה אוטומטית המסומנים ב V ??

* נותרה לי עוד יתרה ב Hotfile ששלחו דוא"ל מפורש (לבקשתי) שאין חידוש מנוי אוטומטי,

היכן אתה רואה את האופציה הזו שם ??

פורסם

סוף סוף, כנראה שמישהו שם הבין שהם הולכים להפסיד את כל הלקוחות שעוד נשארו להם לחברות אחרות שלא מגבילות תעבורה ושיש להם חבילות נוחות. אז זה עדיין לא חופשי חודשי, אבל התמחור הרבה יותר נוח ופשוט וגם המחירים ירדו.

פורסם

* היכן אתה רואה ב Rapidshare את האופציה לחידוש אוטומטי/ הוספה אוטומטית המסומנים ב V ??

* נותרה לי עוד יתרה ב Hotfile ששלחו דוא"ל מפורש (לבקשתי) שאין חידוש מנוי אוטומטי,

היכן אתה רואה את האופציה הזו שם ??

1. ב-RS תיכנס ל-Settings ותראה את 2 האופציות:

* Automatic RapidPro Extension

If you have activated this feature, your RapidPro-Package will automatically extend for another month at the last day before expiration

* Automatic Traffic Extension

By activating this option you automatically purchase additional traffic as required.

2. ב-Hotfile זה מצויין במפורש בתנאי השימוש:

Q. How does monthly subscription work?

A. When you subscribe to a Hotfile plan, your payment method will automatically be set up for monthly recurring billing for your convenience - without having to always manually send money. Your account will remains premium and you don't need to worry about account expiration. Your payment method will automatically be charged one month after your initial transaction and each month thereafter.[/quote

]

פורסם

היתה לי תחושה שהם עומדים להסתבך בשיטה החדשה.

פורסם

יש פה עוד מישהו שקיבל מייל מevgrapid (השלוחה הישראלית של ראפידשר) שבו הם טעו וחשבו שמדובר ב30GB ליום תמורת 99 RAPIDS לחודש?

לא נורא, סביר להניח שהמנוי שלי עדיין יחזיק יותר זמן עכשיו ממה שהוא היה מחזיק לפני כל השינויים, אז אני די מרוצה מהעניין.

פורסם

לא קיבלתי מייל מהם כי לא קניתי את החשבון מהם - קניתי ישירות מRS.

לגבי החלק השני , עשיתי חישוב של 150 ג'יגה הורדות בחודש ו30 ג'יגה אחסון (כלומר מצב רגיל של חודש שבו כל יום מורידים 5 ג'יגה ומאחסנים עד 30 ג'יגה) בלי להחשיב את הHAPPY HOURS וזה יוצא יותר זול כמה יורו בודדים.

לחודש אחד עולה 515 ראפידס עבור אקסטרה 120 ג'יגה הורדה (כי 30 מגיע כל חודש) - החישוב הוא 99 ראפידס בחודש + 336 ראפידס עבור 120 ג'יגה + 80 ראפידס עבור אקסטרה 20 ג'יגה אחסון.

בתכל'ס - מי שרק מוריד מבלי לאחסן או אין לו יותר מ10 ג'יגה של קבצים לאחסון מרוויח פה...

פורסם

זה עדין על הפנים.

פעם היית משלם 5 יורו על 300GB

30 יום * 10 גיגה ביום

היום על אותם 5 יורו אתה מקבל מקסימום 140GB

זאת אומרת שהם העלו פי 2 את המחיר

אני הייתי מנוי כמה חודשים

ודוגרי אני לא הולך לחדש אותו עכשיו.

אם למישהו יש אתר מומלץ אשמח לשמוע.

פורסם

יש לי מנוי שם כבר 4 שנים , התקופה שבא יכולת להוריד 10 ג'יגה ביום הייתה יחסית קצרה (מס' חודשים בודדים).

חוץ מזה , שיש בבוקר אצלנו את הHAPPY HOURS אתה עקרונית יכול להוריד 50 ג'יגה ביום והנפח המחושב הוא למעשה 5 ג'יגה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים