עבור לתוכן

תעריפי Rapidshare עולים בהתאם למודל התמחור החדש

Featured Replies

פורסם

rapidshare ירו לעצמם ברגל,לא בגלל שיטת הנקודות המטומטמת.

אלה בגלל שהם עכשיו לוקחים כסף מהאנשים שמעלים לשם קבצים.

במקום לתגמל אותם לפי השיטה הישנה, ולכן מעכשיו כמות הלינקים תקטן בצורה משמעותית.

ציטוט מהאתר שלהם:

As of July 1, 2010 RapidShare's RapidPoints programme will be discontinued. This decision by the company is a

reaction to claims that the reward programme rewards the uploading of contents that are protected by copyright.

We feel it is necessary to undertake this step as we do not wish RapidShare's users to be exposed to such an unjustified

general suspicion. Our primary objective remains to provide users with a fast, secure and reliable service.

למזלי המנוי שלי נגמר עוד מעט, נלך לשים את הכסף במקום אחר.

• תגובות 74
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול להסביר בבקשה איך הניוז הזה עובד? מה יש מה אין, כסף וכ"ו.

תודה מראש

מה יש- הכל חוץ מתכנים בעברית, שנמצאים בצמצום. קליינט מצויין (הרבה יותר טוב מJdownloader) לכל מערכות ההפעלה, SSL, ובעיקר תחושה כללית שגורמת לך להרגיש שאתה באמת משתמש בשירות פרימיום ולא כמו גנב בלילה.

מה אין- כאבי ראש, תכנים בעברית, תוכן שנמצא יותר משנתיים

כסף- 10-11$ לחודש לחבילה ללא הגבלה כלל. ניתן לרכוש בשנה ב90$ פחות או יותר. בגלל שאני באתי רק לרחרח ועכשיו קיץ אז אין סדרות- רכשתי מastraweb חבילה שנותנת 180GB ללא הגבלה (לתוכן בלבד, לא לכותרות) ב25$. אם אתה באמת רוצה להנות משירותים כמו RSS אוטומטי שמוריד סדרות ברגע שיוצאות (זה מגיע עד רמה של יס-מקס- יוצא פרק חדש והוא כבר אצלך) אתה מוסיף 7-10$ חד פעמי לאתר אינדקסים משובח לבחירתך.

וכו'- אני לא הייתי ממליץ על השירות למי שאין ידע בסיסי במחשבים. ההקמה לקחה לי בערך שעה של משחקים כדי להגיע למה שאני רוצה-

הNAS המסכן שלי בבית(etrayz, לא משהו, קיבלתי בחינם) מבצע עכשיו הורדות עם SABnzbd, מוריד ישר לכונן שלו, ממיין לפי עונה, יש לו ממשק נוח לטלפונים סלולריים, ניתן לשליטה מרחוק, מתממשק לאתר האינדקסים שלי, ולמרות שעוטף כ20 חיבורים בSSL מגיע למהירויות טובות יותר משהNAS הצליח להתמודד איתם ברפידשר.

אני מניח שבמחשב ביתי שמריץ Windows זה קצת יותר פשוט- התוכנה הפופולרית היא Newsleecher.

את כל דיון הנגוע בפיראטיות הזה אני אחתום בכך שאם היה לנו Hulu Premium, חוקי וקביל, הייתי משלם בשמחה ונפטר מכל הפיראטיות שבי. אני כבר כמה שנים לא נוגע בתוכנה לא חוקית (אפילו הWindows שאני מריץ בVM חוקי) אבל בעניין תכני הHD פשוט לא משאירים לי ברירה.

פורסם

Newsleecher יקרה מדי, Sabnzbd טובה וחינמית.

פורסם

יש למישהו המלצה על ספק יוזנט שהוא משתמש בו?

פורסם

סימנים ראשונים להסתבכות של ראפידשייר עם החבילות האלה:

More options for Hosting Packages

July 01, 2010

RapidShare has added another option to its new product model: Our customers can now benefit from an automatic package downgrade according to their wishes. Furthermore, an upgrade will postpone the next billing so it only takes place after 24 hours. Customers can check their status and the time of the next billing in the Premium Zone. Due to the change, we only charge half the price in today's billing cycle.

In order to control their expenses, users can also select a minimum and a maximum package they wish to use. The minimum package makes sure which features will always be available, while the maximum package defines which limits should not be exceeded. Thus, users can not be upgraded to a package which would cause unwanted costs.

פורסם

סתם סיבכו לעצמם ולנו את החיים עם השיטה החדשה הזו.

אני כבר רואה את המתחרים גוברים עליהם (Megaupload,Hotfile,Netload,Filefactory ושות' [אם לא כבר היום]).

פורסם

סיבוך רציני.

מה קורה עם מי שיש לו פרימיום בתוקף לעוד כמה חודשים?

פורסם

^^

תיכנס לחשבון שלך , תראה כמה RAPIDS יש לך ובאיזו חבילה אתה ותחשב כמה ימים נשארו לך...

אתה תמיד יכול להעביר את זה לחבילת הFREE ולא להוריד עד שיהיה לך צורך בזה (שזה הדבר החיובי היחיד שיש מהשינויים האלו)

פורסם

יש לי 2479 רפידים.

כרגע אני מוגדר על RapidSmall.אתה אומר שגם אם אני לא מוריד כלום זה עדיין מוריד לי 4 רפידים ביום?

פורסם

כן...

כל עוד אתה לא בראפידFREE אז כן, ירדו לך 4 ראפידס ביום...

פורסם

בהמשך למה שרשמתי מקודם. לי יש גם כמות רפידים דומה, אבל עכשיו אין לי בכלל אפשרות של RapidFree. (מחקתי את כל הקבצים שהיו לי).

שלחתי אליהם מייל לפני יומיים. מקווה שיענו לי בהקדם. לא שזה כזה משנה.

פורסם

כן , שמתי לב עכשיו שמשום מה אין חבילת RAPIDFREE , כנראה ששוב הם שינו את החבילות... :nixweiss:

פורסם

לכולם,

בלינוקס Torrents זה לא היה קורה.

Move to the scene.

פורסם

בזמן שאתה מחכה לSEEDS , התוכן כבר אצלי במחשב... :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים