עבור לתוכן

תעריפי Rapidshare עולים בהתאם למודל התמחור החדש

Featured Replies

פורסם

המנוי שלי בדיוק הסתיים- עשיתי חשבון וראיתי שההבדל בין זה לבין הניוז כבר נהיה זניח, אז עברתי לניוזגרופס.

ככה אני גם מרגיע מעט את התעדופים של בזב"ל בזכות הSSL.

אתה יכול להסביר בבקשה איך הניוז הזה עובד? מה יש מה אין, כסף וכ"ו.

תודה מראש

• תגובות 74
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שלא ברור גם לי איך הגעת לזה שהמחיר עלה ב100%.

ניקח לדוגמא את החשבון שהיה ל3 חודשים , הוא עלה 17 יורו (חידוש/הארכה של חשבון קיים) - כלומר 17 יורו ל90 יום.

היום , בRAPIDMEDIUM אתה כביכול משלם 20 RAPIDS ליום כאשר אם תקנה ב20 יורו 2000 RAPIDS תקבל את אותו נפח הורדה ל100 יום.

כלומר פר יום אתה משלם 0.02 יורו יותר (0.2 לעומת 0.18~ ) שזה בסה"כ יוצא כ2 יורו יותר לתקופה של 3 חודשים.

אז כן , הם גובים יותר אבל אם אתה רק משתמש להורדה (ואין לך יותר מ1- ג'יגה אחסון) - תשים על החבילה הקטנה וכשתרצה להוריד יותר , פשוט תשנה את החבילה.

"לשדרג" לחבילה גבוהה יותר זה נעשה מידית , המעבר לחבילה נמוכה יותר מתעדכן רק ביום שלמחרת.

בשימוש נכון , אתה יכול להאריך את תקופת החשבון שלך ליותר מהשווי ששילמת עד היום...

פורסם

המנוי שלי בדיוק הסתיים- עשיתי חשבון וראיתי שההבדל בין זה לבין הניוז כבר נהיה זניח, אז עברתי לניוזגרופס.

ככה אני גם מרגיע מעט את התעדופים של בזב"ל בזכות הSSL.

+1

עברתי להשתמש ב USENET לפני יותר משנה, וזה פשוט עולם אחר. יתרה מזאת, R.S כבר במשך כשנה או יותר מקרטעים את הנשמה (לא יודע אם הבעיה נעוצה בבזב"ל או ב R.S עצמם), זה היה פשוט בלתי נסבל ולכן הפסקתי להשתמש בשירותים שלהם בתשלום. גם לצרכי גיבוי של החומר הצילומי שלי (חבל, היתה פלטפורמה סבירה למטרות האלה).

פורסם

לי דווקא אין בעיה עם הורדות מRS , מוריד לי כמעט על מלוא רוחב הפס (בחיבור אוניברסיטאי במעונות) ועל מלוא רוחב הפס בבית של ההורים...

פורסם

זה דווקא דיי מעניין ללקוחות חדשים שלא מורידים קבוע או שיש להם הרבה פעמים אלטרנטיבות אחרות כמו קהילות סגורות של ביטורנט שאפשר להוריד גם שם בקצב מקסימלי

תקנו אותי אם אני טועה

אם חשבון של 1.000 Rapids עולה € 9,95 וכל ג'יגה עולה 4 Rapids אז

1000/4=250 ג'יגה

9.95/250= 0.0398 € לג'יגה

בשקלים 0.0398x4.7426=0.18875548

כלומר סה"כ כ 19 אגורות לג'יגה.

אם זה כך אשקול זאת בתור אופציה חלופית

פורסם

+1

עברתי להשתמש ב USENET לפני יותר משנה, וזה פשוט עולם אחר. יתרה מזאת, R.S כבר במשך כשנה או יותר מקרטעים את הנשמה (לא יודע אם הבעיה נעוצה בבזב"ל או ב R.S עצמם), זה היה פשוט בלתי נסבל ולכן הפסקתי להשתמש בשירותים שלהם בתשלום. גם לצרכי גיבוי של החומר הצילומי שלי (חבל, היתה פלטפורמה סבירה למטרות האלה).

גם אני כבר עברתי להשתמש בניוז.

כמעט ואין הבדל במחיר, תעבורה חופשית, הרבה יותר קל למצוא תכנים וכל ה"קישורים" עובדים. החסרון הוא שיש פחות תוכן ישן, ישראלי ומוזיקה.

גם ביחס לשרתי הורדה אחרים RS כבר המון זמן נמצאים מאחור, כשHD של 1TB עולה פחות מ100$ אין שום מקום להגביל תעבורה.

פורסם

לפי השיטה החדשה , אם אני לא מוריד אני לא משלם כביכול.

זה אומר שאני יכול לשנות את החבילה ל rapidfree ואז לא ירדו לי Rapids בימים שאני לא מוריד. אך האופציה הזו חסומה אצלי ב Settings.

הסברים למישהו?

פורסם

אני מניח שזה חסום כי יש לך קבצים בחשבון...

אל תשכח שבחבילות החדשות אתה משלם לא רק על נפח הורדה אלא גם על נפח איחסון...

פורסם

לא לחלוטין קשור אבל אנשים העלו את הנושא כאן אז...

למי שמשתמש ב-usenet, מה ההבדל (אם בכלל) בין זה לבין ביטורנט? מדוע אחד ולא השני?

מה שגם מעלה את השאלה של למה לשלם בשביל חשבון ב-RS, בהתחשב בכמות הפעמים הזעומה

שמצאתי את עצמי מוריד קבצים משם, אבל שיהיה...

פורסם

מה שגם מעלה את השאלה של למה לשלם בשביל חשבון ב-RS, בהתחשב בכמות הפעמים הזעומה

שמצאתי את עצמי מוריד קבצים משם, אבל שיהיה...

כי כמעט ואין היום תוכן באינטרנט שלא נמצא על שרת של ראפידשייר...

פורסם

+1

גם אני עברתי דיי מזמן - פשוט תענוג.

ההבדל בין זה לבין ביטורנט זה שפה לא מורידים מאנשים אחרים (כך שתמיד יש מקורות) אלא מאתרים שמתעדכנים כל הזמן ושומרים בערך שנתיים אחורה את המידע. מעבר לזה, אני עם אינטרנט 10 מגה מוריד בקצב של 1.1-1.2 מגה בשנייה שזה כל רוחב הפס שלי. בביטורנט הייתי מוריד בקצב של 150K בשניה.

פורסם

שימו לב לתרגיל המלוכלך ש-RS עשו לי - בהתחלה הם הגדירו את החשבון כ-Small. לאחר שהם ראו שהורדתי הרבה, הם שינו באופן אוטומטי את סוג החשבון שלי ל-Medium שמהווה חסרון בשבילי בגלל שהוא יפוג הרבה יותר מהר מחשבון Small. שיניתי את ההגדרה ידנית בחזרה ל-Small וחשבתי שהכל בסדר עד שקיבלתי מייל אוטומטי מ-RS שהחשבון שלי שוב חזר להיות Medium.

הפעם נכונה לי הפתעה גדולה כי כאשר ניסיתי לשנות את החשבון בחזרה ל-Small, קיבלתי הודעה שעליי להמתין 20 שעות כדי שהשינוי ייכנס לתוקף. הם בעצם עושים מה שבא להם עם החשבון שלי ואין לי לעשות כלום מלבד לחכות לסוף החשבון (שלמזלי היה אמור להסתיים בתחילת יולי).

פורסם

החשבון לא יכול להיות SMALL אם יש לך יותר מ5 ג'יגה של קבצים בחשבון שלך...

אם אין לך יותר מ5 ג'יגה בחשבון , תחכה איזה יום יומיים בלי להוריד בכלל ואז תשנה לSMALL.

לגבי זה שאתה צריך לחכות 20 שעות - הם רשמו במפורש באתר שבחירת חבילה גדולה יותר נעשה מיידית ובחירת חבילה קטנה יותר מתעדכן רק ביום שלמחרת.

פורסם

אני מודע לדברים שכתבת אך הבעיה היא שהם שינו לי את החבילה לגדולה יותר על דעת עצמם ואומרים לי לחכות 20 שעות כדי להקטין את החבילה, לא פלא שהאימייל שלהם מוצף בתלונות על התמחור החדש וההזוי הזה.

פורסם

מה שאתה אומר זה נכון - הבעיה נוצרה ברגע שהם עברו לשיטה החדשה.

בשיטה החדשה הם העבירו את כולם לSMALL אוטומטית ואז "נפל להם האסימון" שהרבה אנשים נמצאים בחריגה בגלל שהחבילה שנבחרה נעשתה על בסיס נפח הורדה ולא על נפח אחסון ואז שוב אוטומטית כולם הועברו לחבילה שמתאימה להם.

אני מכיר מס' אנשים שהועברו לחבילות עוד יותר גדולות בגלל הדברים האלה...

שוב לגבי ה20 שעות , כן זה מגעיל , אני לא ארשום שאין מה לעשות כי עקרונית יש אבל שכל אחד יעשה את מה שהכי טוב עבורו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים