עבור לתוכן

החשמל נופל אצלי בבית כל כמעט כל יום בשעה מסויימת

Featured Replies

פורסם

יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה

כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי

השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר

אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק

ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

פורסם

תבדוק שאין דוד חשמל לקוי שנדלק ע"י טיימר בשעה זו

פורסם
  • מחבר

לא זה לא זה

לדוד החשמל שלנו אין טיימר

פורסם

אני מניח שחשבת על זה אבל יש משהו אחר שמתחיל באותה השעה? (לא חייב להיות דוד, מכונת כביסה, מייבש, מדליקים מזגנים... כל דבר).

פורסם

כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי

אחרי שהעלת את הראשי (ראשי או פחת?) והמפסק של החדר שלך נפל, מה אתה עושה על מנת שהוא ישאר למעלה ולא יפול שוב?

פורסם

תבדוק האם בשעה שלפניי יש יותר אנשים בבית = מזגנים.

הקפיצה יכולה לנבוע מזה שהעומס מורגש רק אחריי זמן מסויים של עבודה.

פורסם

יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה

השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר

אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק

ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??

אולי קספר בא לביקור ?

אני מניח שחשבת על זה אבל יש משהו אחר שמתחיל באותה השעה? (לא חייב להיות דוד, מכונת כביסה, מייבש, מדליקים מזגנים... כל דבר).

מסכים, האם יש משהו שמתחיל לעבוד בשעה הזאת.

עם לא נפתרה -אז הזמן חשמלאי.

[attachment deleted by admin]

פורסם

...כשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי...

דרך השלילה...

תנסה לראות מה עוד מחובר לאותו "מעגל"ולפי זה תשלול (זה לאו דווקא החדר שלך יכולים להיות עוד דברים בחדרים אחרים שיושבים על אותו מפסק)

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אחרי שהעלת את הראשי (ראשי או פחת?) והמפסק של החדר שלך נפל, מה אתה עושה על מנת שהוא ישאר למעלה ולא יפול שוב?

תענה על זה והנה לך הפיתרון...

פורסם
  • מחבר

דרך השלילה היא הדבר הנכון והראשון שצריך לעשות

אבל פה הבעיה, בגלל שזה תמיד קורה בזמן מסויים זה לא יכול להיות משהו שמקצר או עומס כי אחרת זה היה קורה כל היום ובזמנים שונים ולא דווקא 7 וחצי בבוקר

בקשר לדברים שמופעלים, זה בית 4 חדרים, יש מזגן אחד שרוב הזמן בכלל לא דולק, שום דבר לא נדלק אוטומטית בשעה הזאת במיוחד לא בחדר שלי

כנראה שאין ברירה אלא להגיד לאמא להביא כבר את הטכנאי

פורסם

פורסם
  • מחבר

לא עושה כלום הוא פשוט עולה

1. חשמל נופל

2. מעלה מפסק ראשי, המפסק הקטן של החדר שלי נופל

3. מעלה את המפסק של החדר שלי והוא נשאר שם הוא לא ממשיך ליפול אחרי זה הוא נופל רק שמרימים את הראשי אחרי ההפסקות האלה

4. ??

5. PROFIT!

פורסם

יש אצלך בחדר או בחדרים סמוכים, שעון מעורר שמכוון לבוקר?

פורסם
  • מחבר

יש בטלפונים שעון מעורר, מצלצלים ב6

יש לי שעון מעורר עם הפעמונים שמצלצל ב5:40

אבל לא משהו שמחובר לחשמל

פורסם

אולי רדיו עם שעון מעורר?

לא חייב אצלך בחדר, יכול להיות גם חדרא סמוך.(לא שמים חצי אוטומט לחדר בודד)

אולי טיימר במזגנים?

אולי טיימר בביוס של המחשב שמנסה להדליקו?

אולי השכן משך כבל חשמל מאצלך?

תעבור על השקעים ותראה מה מחוחבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים