עבור לתוכן

מישהן נוסע על אופניים חשמליות

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו?

אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי

תודה,

גבריאל

פורסם

ניסתי פעם ודבר אחד יש לי להגיד על זה: בזבוז!

אתה נוסע גג 25 קמ"ש שבנסיעה ממוצעת בלי המנוע אתה מגיע בקלות ל-20-25 קמ"ש ובירידות 30 קמ"ש

וביחס למחיר שזה עולה- זה בכלל לא שווה ת'כסף.

אם אתה גר בתל אביב והאזור אז הכל מישור אין עליות קשות זה ממש חסר טעם.

פורסם

זה דווקא נראה בסדר .

ראיתי בebay קיטים להסבה של האופניים לחשמליות ,ותשמע ,המחירים נראים אטרקטיבים לאנשים שעושים נסיעות קצרות או גרים בעיר .

פורסם

זה דווקא נראה בסדר .

ראיתי בebay קיטים להסבה של האופניים לחשמליות ,ותשמע ,המחירים נראים אטרקטיבים לאנשים שעושים נסיעות קצרות או גרים בעיר .

נתת לינק למשהו שסוגר 120 קמ"ש.

אם המשטרה רואה את זה היא מחרימה. החוק בארץ מגביל אופניים כאלה לעד 25 קמ"ש.

פורסם

נתת לינק למשהו שסוגר 120 קמ"ש.

אם המשטרה רואה את זה היא מחרימה. החוק בארץ מגביל אופניים כאלה לעד 25 קמ"ש.

הסבר לי איך המשטרה תדע שהדבר הזה סוגר יותר מ25 קמ"ש ?

פורסם

תראה אותך ברחוב דוהר על 100?

פורסם

כשזה עושה רעש של מטוס, היא תדע...

פורסם

לא נראה לי שאופניים חשמליות עושות רעש. עדיין לפי דעתי עדיף כבר לעשות רשיון על קטנוע קטן. היתרון העיקרי של האופניים האילו שאין ביטוח , לא צריך רשיון מיוחד ומשלמים על חשמל ולא על דלק. עדיין זה פתרון לא רע אבל הסיכונים של קטנוע ואופניים חשמליות (וגם רגילות) דומים בעיקר בנסיעה בעיר (אם מישהו נכנס בך זה יכול להיות כואב עד קטלני).

25 קמ"ש זה לא כלכך נורא לנסיעה בעיר כי לפעמים יש פקקים ויש גם איזורים עירוניים שלנסוע שם 50 זה לא "מהירות שתואמת את תנאי הדרך" (הולכי רגל מתאבדים) . בעיר רחובות (ואולי גם בחיפה) אולי יהיה פרקטי לקנות אופניים כאילו בגלל שיש בעיר הפנימית עליות מטורפות. עדיין אפשר להסתדר עם אופניים רגילות.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאופניים חשמליות עושות רעש. עדיין לפי דעתי עדיף כבר לעשות רשיון על קטנוע קטן. ...

יש לי רשיון ללא הגבלה על דו"ג ועד לא מזמן היה גם אופנוע ברשותי. יותר אין ביכולתי לעמוד בעלויות (במיוחד ביטוח החובה...)

לכן אני "יורד" ברמה.

מקום העבודה שלי מרוחק מביתי 11 ק"מ במסלול הקצר ביותר (שהוא גם הנוח ביותר מבחינת מספר רמזורים\עומס תנועה)

אני שוקל את הפתרון הזה יותר מהכיוון של העלות.

לדווש 11 ק"מ אני בטוח שאני אגיע מזיע\מסריח\עייף ואת זה אני לא רוצה.

לכן - אני מבקש דעות מנסיון - גם נסיון שלילי

תודה,

גבריאל

פורסם

שמע, זה עושה את מה שזה אמור לעשות.

אבל המגבלה החוקית של הדבר הזה היא כאמור 25 קמ"ש, אז השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא מה המהירות הממוצעת שבה אתה נוסע ברכב, באותה דרך ובאותו זמן.

אם יש פקקים שגורמים לך לעמוד במקום, ונסיעה ב-25 קמ"ש תהיה לך נוחה ומהירה (וזולה..) יותר מרכב, אחלה.

אגב אני לא בטוח שבעליות קשות (הזכירו פה על העליות של חיפה) הדבר הזה מסוגל באמת להגיע למהירות המקסימלית שלו...

פורסם

אופניים חשמליות נמוכות הספק לא סוחבות בעליות. במיוחד לא בעליות של חיפה.

אלא אם גרים באמת במקום מישורי כמו ת"א שהעליות הכי קשות בן הן 10 מעלות או משהו בסגנון, זה דבר חסר טעם.

עדיף כבר לקנות את הקורקינטים על בנזין שהבדואים ליד ב"ש מרכיבים ומפיצים בכל חור בארץ, הם סוגרים 35-40 קמ"ש וסוחבים מצוין בעליות.

פורסם
  • מחבר

אגב אני לא בטוח שבעליות קשות (הזכירו פה על העליות של חיפה) הדבר הזה מסוגל באמת להגיע למהירות המקסימלית שלו...

אני גר בפ"ת - אין כאן עליות קשות (יש רק מורדות...)

פורסם

אני גר בפ"ת - אין כאן עליות קשות (יש רק מורדות...)

הגיוני? :s05:

פורסם

כמה עולה דבר כזה? והאם בנאדם שלא עלה על אופניים בחייו(לא כולל אופני כושר ...) יסתדר עם זה? אני שוקל כבר תקופה מסוימת לקנות אופניים שיחסכו לי לא מעט זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים