פורסם 2010 ביוני 2815 שנים שלום.אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים הבאים:AMD Athlon II X4 Quad 630AMD Phenom II X2 555Intel Core i3-530כולם בטווח מחירים זהה רק קשה לי להבין מה יותר טוב ומה עדיף..עצות? ???http://skypc.co.il/pl_product~ADX630WFGIBOX~3~0.htmhttp://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htmhttp://skypc.co.il/pl_product~i3-530ay~3~0.htmתודה.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אמנם כולם בטווח מחירים זהה (לפי מה שאתה טוען, אין לי סבלנות לבדוק עד כמה הם זהים), לוחות ל AMD זולים יותר מלוחות למעבדי אינטל, מחיר המעבד לא אמור להיות גורם יחיד פה.כמו כן, הכל תלוי בשימושים שאתה רוצה להוציא מהמחשב.(בכל מקרה הייתי הולך על AMD, לפי המעבדים שאתה מתלבט, אני מבין שאתה לא מחפש מחשב מטורף)
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים האתלון X4 משתלם יותר משתי האפשרויות האחרות, הוא גם חזק מהם בשיקלול ביצועים כולל.הסיבה העיקרית היא ארבע הליבות שלו לעומת שתיים של שני האחרים.בליבה בודדת מול ליבה בודדת הוא טיפה חלש יותר אבל אצלו יש ארבע, והיום הרבה מהאפליקציות עוברות לניצול כל הליבות הקיימות במחשב. מערכת ההפעלה גם היא יודעת לנצל את כל הליבות.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מחבר אני קונה מחשב בסביבות ה3000~ ש"ח.וזה הטווח מחירים שהתקציב הזה מאפשר להקציב למעבד.זה אמור להיות מחשב למשחקים. אפשר בנצ'מרקים והשוואות למעבדים, הQUAD נגד הPHENOM?או בכלל, איזה מעבד הכי משתלם וטוב לתקציב של 650~ ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.