עבור לתוכן

אבן בחלה שלי

Featured Replies

פורסם

אם רשלנות של מישהו אכן גורמת למישהו נזק, אני בהחלט חושב שיש בעייתיות (האם תביעה היא הנשק הנכון לטיפול בכך? - לפעמים כן ולפעמים לא).

אבל במקרה הזה (כמו רבים אחרים) נשמע הרבה יותר כאילו הבן אדם מצא סיבה - ומחפש בכח נזק "להדביק" עליה.

וכן, עם זה יש לי בעיה.

• תגובות 47
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם רשלנות של מישהו אכן גורמת למישהו נזק, אני בהחלט חושב שיש בעייתיות (האם תביעה היא הנשק הנכון לטיפול בכך? - לפעמים כן ולפעמים לא).

אבל במקרה הזה (כמו רבים אחרים) נשמע הרבה יותר כאילו הבן אדם מצא סיבה - ומחפש בכח נזק "להדביק" עליה.

וכן, עם זה יש לי בעיה.

על מה לעזאזל אתה מדבר?! הבן אדם אכל חלה והייתה לו אבן ותפנים, אבן בחלה, זה הדבר הכי לא הגייני והכי טוב לתבוע לגבי, אישה תבעה את מקדונלדס על זה שנשרפה לה הלשון כשהיא שתתה את הקפה וקיבלה 400,000$, אז אבן בחלה זה לא סיבה מספיק טובה? איפה אתה חי?

פורסם

אני לא יודע אם לתבוע יהיה הפתרון הכי טוב, אור, נסה להתקשר לשירות הלקוחות, ולך תדע אולי יום למחרת תהיה לך סלסלה ענקית עם מלא מוצרים (או מלא לחם.. תלוי מה עוד החברה מייצרת) או שוברי קנייה (קרה לי עם תולעת בשוקולד, קיבלתי שוברים של איזה 400 ש"ח על כל מה שתנובה מייצרת). אם לא ירצו לפצות אותך, אתה יכול ללכת לבית משפט (למרות שזה נדיר, אין להם כוח לבתי משפט). בינינו, אתה יכול לפנות גם לחברה של השוקולד וגם לחברה של הלחם לפיצויים.. ::)

פורסם

על מה לעזאזל אתה מדבר?! הבן אדם אכל חלה והייתה לו אבן ותפנים, אבן בחלה, זה הדבר הכי לא הגייני והכי טוב לתבוע לגבי, אישה תבעה את מקדונלדס על זה שנשרפה לה הלשון כשהיא שתתה את הקפה וקיבלה 400,000$, אז אבן בחלה זה לא סיבה מספיק טובה? איפה אתה חי?

בארצות הברית אתה יכול לתבוע על זה שהשמש זורחת בבוקר, בארץ בית משפט לתביעות קטנות יקנוס אותך על בזיון בית המשפט אם התביעה שלך מגוכחת.

פורסם

אבל תביעה בקשר לאבן בחלה-תרשה לי להגיד לך-לא ולא, היא לא מגוכחת

פורסם

כן זה כן, לא נגרם נזק כספי, ולא נגרם נזק אחר אם הוא היה נחנק ומת מהאבן ההורים שלו היו יכולים לממן חופשה בשוויץ.

שומע בפעם הבאה לא לעוס...

פורסם

אהה אז אתה אומר שהחברה לא אחראית לכלום? אתה אומר שזה אשמתו של אור שהייתה לו אבן בחלה?? :facepalm:

פורסם

כן זה כן, לא נגרם נזק כספי, ולא נגרם נזק אחר אם הוא היה נחנק ומת מהאבן ההורים שלו היו יכולים לממן חופשה בשוויץ.

שומע בפעם הבאה לא לעוס...

הוא טוען שיש לו נזק בשן. בכל מקרה אני לא הייתי מתחיל להסתבך עם תביעה, מתקשר לשירות מקבל קצת הפתעות ונגמר הסיפור.

פורסם

פעם עבדתי במאפיה.

לפני שנכנסתי לעבודה- היה לי פחד עז מג'וקים!

אחרי שנכנסתי לעבודה- אכלתי ג'וקים בלי מלח!

אם אבן מלחיצה אותך, תרשה לי לעצבן אותך, אתה לא יודע כמה ג'וקים עלו לך על החלה במאפיה!

מאפיה=מושבת תיקנים.

פורסם

^חוץ מזה שאתה נוכל ועבריין זה לא מוכיח דבר.

פורסם

אני ממליץ להוריד את שם המאפיה. למרות שדיבה קשורה לשקר, וכאן אתה טוען לפירסום עובדות. בכל מקרה, אין טעם להסתכן ולהסתבך.

אני לא חושב שהוא נוכל, גוקים נמשכים למקומות עם מזון, זה לא מפתיע במיוחד.

אף אחד לא אומר שאור אשם במשהו (אולי בטיפשות), אבל גם לא צריך להטיל אשמה על משהו שלא קרה. אם אכן קרה נזק - אז סבבה. לי עושה רושם כאילו הוא משועמם, ומחפש סיבות כדי לפתוח פה ת'רדים וכדי לחפש בעיות ונזקים בכוח, אבל אולי אני טועה.

פורסם

פעם עבדתי במאפיה (ודש למתעניינים).

לפני שנכנסתי לעבודה- היה לי פחד עז מג'וקים!

אחרי שנכנסתי לעבודה- אכלתי ג'וקים בלי מלח!

אם אבן מלחיצה אותך, תרשה לי לעצבן אותך, אתה לא יודע כמה ג'וקים עלו לך על החלה במאפיה!

מאפיה=מושבת תיקנים.

על יציאות כאלה נאמר: "יש דברים שעדיף לא לדעת" :xyxthumbs:

פורסם

^חוץ מזה שאתה נוכל ועבריין זה לא מוכיח דבר.

למה אני נוכל?

אני עפתי משם אחרי שבוע, ורק באתי להעיד על המצב התברואתי של יצרניות מזון בארץץ

פורסם

לפותח הת'רד - מאחל לך בהצלחה, אבל תתכונן לקבל ארגז של חלות מבית "גידרון" כפיצוי...

בד"כ זה עובד ככה.

:-\

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם שופרסל.

בגלל שאין שם ברקוד או תאריך תפוגה על אריזת החלה אני אצטרך לגשת לסניף הקרוב ולתת להם את הרבע חלה שנותרה באריזה יחד עם האבן ומכתב, ואצטרך למסור את פרטיי כדי שיוכלו ליצור איתי קשר בהמשך.

אני משער שאעשה זאת היום אחרי שאחזור מהמורה הפרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים