פורסם 2002 במרץ 323 שנים החלטתי להפתר מהרמקולים הגרועים והמרעישים שלייש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות את Hercules XPS 210 האם הם טובים?הכרטיס קול שלי הוא קריאיטיב 128הרמקולים יעבדו?כדאי לקנות כרטיס קול חדש?
פורסם 2002 במרץ 323 שנים הרמקולים יעבדו........רמקולים בהחלט טובים........כרטיס הקול שלך בסדר גמור למרות שהוא קצת ישן אם אתה מעוניין באיכות גבוהה יותר ויש לך תקציב להחליף כרטיס קול אז לך על טראטק או הרקולס ולמה לא לקנות xps510?
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר יקר מדיבנתיים יש לי 250 שקלעד שאני יזמין אני יחסוך עוד 100 בשביל הרמקוליםאני לא מש צריך מערכת רמקולים בחדר , פשוט הרמקולים שיש לי עכשיו ממש גרועים ועושים רעשים לא רצויים
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר סליחה אני ממש מצטער , לא ראיתי שיש נושא שמדבר בדיוק על אותו הדבר למרות שעדיין לא הבנתי מה זאת יציאה דיגיטלית
פורסם 2002 במרץ 323 שנים רגע....יש לך 250 שקל לכ.קול?אם כן, אז תבדוק את הפורטיסימו 2... הוא עולה בערך 250 שקל... ואני מניח שהוא יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלך בכמה רמותאבל אני לא בטוח - אז תבדוק!
פורסם 2002 במרץ 323 שנים מחבר יש לי 250 שקל בנתייםועדיין לא קניתי את הרמקוליםבנתיים אני אקנה את הרמקולים ואחר כך שיהיה לי עוד כסף אני אקנה את הכרטיס קול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.