עבור לתוכן

הולי שיט ,גשם ב 4 וחצי בבוקר באמצע הקיץ ?!

Featured Replies

פורסם

למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

פורסם

על מה אתה מדבר.

כל השבת ירד גשם.

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר.

כל השבת ירד גשם.

מאיפה אתה ? ,אצלינו בישובים מסביב לנתניה יבש כמו במדבר (חוץ מהלילה הזה ועוד אחד שהיה ).

פורסם

יבש כמו הכנרת לא ראיתי טיפה אחת כל השבת.

חוץ מזה, גשם בקיץ זה חלק מתוכנית זדונית של אלוהים להרוס את כל החופשים השנה! להזכירכם, פורים גשום, פסח גשום, יום עצמאות קפוא, לג בעומר גשום רצח, חג שבועות קפוא מוות!

פורסם
  • מחבר

יבש כמו הכנרת לא ראיתי טיפה אחת כל השבת.

חוץ מזה, גשם בקיץ זה חלק מתוכנית זדונית של אלוהים להרוס את כל החופשים השנה! להזכירכם, פורים גשום, פסח גשום, יום עצמאות קפוא, לג בעומר גשום רצח, חג שבועות קפוא מוות!

ואללה שום דבר ממה שאמרתה לא היה אצלי (אולי פסח קצת קר מהרגיל וזהו ).

פורסם

גשם העיר אותך?

אתה כנראה ממש ישן גרוע

אני אישית נגד הגשם כי כל המטרה שלו הייתה ללכלך מכוניות

פורסם

אני אישית נגד הגשם כי כל המטרה שלו הייתה ללכלך מכוניות

אני די בטוח שהוא גם התכוון להרטיב את הבגדים שתלויים ליבוש.

פורסם

ואללה שום דבר ממה שאמרתה לא היה אצלי (אולי פסח קצת קר מהרגיל וזהו ).

לפחות נכון לגבי אזור השרון. ביום יום יבש אבל דווקא תמיד שהיה חופש ירד גשם זה מה שזכור לי השנה.

פורסם
  • מחבר

שלא תבינו לא נכון ,אני ממש אוהב גשם ואני כבר מחכה לחורף ,אבל היום ישנתי עם חלון פתוח ,וזה באה בבום פיתאומי כזה והעיר אותי ,מה לעשות .

אגב יש עוד בעייה ,חיל האוויר נראה לי החליט לעשות תימרונים מעל הבית שלי ,כבר במשח שבועיים יש "פעילות כלי טייס לא רגילה" מעל הבית ,וגם זה העיר אותי כמה לילות .

פורסם

גם אתמול היה, בסביבות 5-7 בבוקר היה חתיכת מבול, לפחות באזור אור יהודה-יהוד. יצאתי מהמשמרת לכמה דקות כדי להתפעל.

איזה אוויר טוב היה אח"כ!

פורסם

כן יירבו.

פורסם

אני עדיין מקווה לחוף ים בבאר-שבע :)(עם כל שינויי האקלים ווהמסת הקרחונים)

פורסם

אני עדיין מקווה לחוף ים בבאר-שבע :)(עם כל שינויי האקלים ווהמסת הקרחונים)

בנתים אפשר להסתפק בכל החול שמסביב. :silly:

סוף סוף יצא לי לשטוף את הרכב אחרי כל החול שהיה שבוע שעבר. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים