פורסם 2010 ביוני 2715 שנים למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים מחבר על מה אתה מדבר.כל השבת ירד גשם.מאיפה אתה ? ,אצלינו בישובים מסביב לנתניה יבש כמו במדבר (חוץ מהלילה הזה ועוד אחד שהיה ).
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים יבש כמו הכנרת לא ראיתי טיפה אחת כל השבת.חוץ מזה, גשם בקיץ זה חלק מתוכנית זדונית של אלוהים להרוס את כל החופשים השנה! להזכירכם, פורים גשום, פסח גשום, יום עצמאות קפוא, לג בעומר גשום רצח, חג שבועות קפוא מוות!
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים מחבר יבש כמו הכנרת לא ראיתי טיפה אחת כל השבת.חוץ מזה, גשם בקיץ זה חלק מתוכנית זדונית של אלוהים להרוס את כל החופשים השנה! להזכירכם, פורים גשום, פסח גשום, יום עצמאות קפוא, לג בעומר גשום רצח, חג שבועות קפוא מוות!ואללה שום דבר ממה שאמרתה לא היה אצלי (אולי פסח קצת קר מהרגיל וזהו ).
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים גשם העיר אותך?אתה כנראה ממש ישן גרועאני אישית נגד הגשם כי כל המטרה שלו הייתה ללכלך מכוניות
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני אישית נגד הגשם כי כל המטרה שלו הייתה ללכלך מכוניותאני די בטוח שהוא גם התכוון להרטיב את הבגדים שתלויים ליבוש.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים ואללה שום דבר ממה שאמרתה לא היה אצלי (אולי פסח קצת קר מהרגיל וזהו ).לפחות נכון לגבי אזור השרון. ביום יום יבש אבל דווקא תמיד שהיה חופש ירד גשם זה מה שזכור לי השנה.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים מחבר שלא תבינו לא נכון ,אני ממש אוהב גשם ואני כבר מחכה לחורף ,אבל היום ישנתי עם חלון פתוח ,וזה באה בבום פיתאומי כזה והעיר אותי ,מה לעשות .אגב יש עוד בעייה ,חיל האוויר נראה לי החליט לעשות תימרונים מעל הבית שלי ,כבר במשח שבועיים יש "פעילות כלי טייס לא רגילה" מעל הבית ,וגם זה העיר אותי כמה לילות .
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים גם אתמול היה, בסביבות 5-7 בבוקר היה חתיכת מבול, לפחות באזור אור יהודה-יהוד. יצאתי מהמשמרת לכמה דקות כדי להתפעל.איזה אוויר טוב היה אח"כ!
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים חוץ מזה, גשם בקיץ זה חלק מתוכנית זדונית של אלוהים להרוס את כל החופשים השנה! להזכירכם, פורים גשום, פסח גשום, יום עצמאות קפוא, לג בעומר גשום רצח, חג שבועות קפוא מוות!כן יירבו.
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים אני עדיין מקווה לחוף ים בבאר-שבע (עם כל שינויי האקלים ווהמסת הקרחונים) בנתים אפשר להסתפק בכל החול שמסביב. סוף סוף יצא לי לשטוף את הרכב אחרי כל החול שהיה שבוע שעבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.