עבור לתוכן

מעוניין להוסיף זכרון למערכת מבוססת CORE I5 אבל צריך עזרה בהתאמה לזכרון הקיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב מבוסס CORE I5-750 ויש לי 4GB ראם דואל צ'נל(2*2GB) אני רוצה לשדרג ל8GB (להוסיף עוד 4GB)

הזכרונות שיש לי כרגע הם DDR3 1333MHZ CL7 והדגם שלהם זה f3-10666cl7-2gbrh של G.SKILL

איזה זכרונות יתאימו לי שאני אוכל להוסיף אותם בנוסף לאלה כדי לקבל 8GB?

ראיתי את אלה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644

שנראה לי מתאימים יש עוד אופציות?

פורסם
  • מחבר

עבודות גראפיקה אבל אין פה יותר מדי שיקול כי כבר יש סט קיים רק צריך למצוא סט עם נתונים שיעבדו איתו ביחד...

פורסם
  • מחבר

חברה אין תגובות?

פורסם

כל זכרון באותה מהירות ומעלה (1333)

לגבי התזמונים אני לא בטוח שזה משנה.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב שזכרון בתדר גבוה יותר יהווה בעיה מישהו ניסה פעם?

לגבי תזמונים יכול להיות שאני טועה אבל עד כמה שאני מכיר זה ברזל לא זזים בתזמונים בין זכרונות זה יוצר בעיות...

פורסם

תדר גבוה יותר לא אמור להוות בעיה, פשוט התדר יעבוד לפי הסטיק שבו התדר הכי נמוך....

גם ככה אין טעם לקנות תדר גבוה יותר, כי זה סתם יעלה יותר ולא יפעל בתדר הגבוה, אמרתי את זה לצורך המחשה. העיקר שלא תקנה תדר יותר נמוך.

שוב, לגבי התזמונים אני לא בטוח, חכה שמישהו אחר ייעץ פה.

פורסם

תדר גבוה יותר לא אמור להוות בעיה, פשוט התדר יעבוד לפי הסטיק שבו התדר הכי נמוך....

כנ"ל לגבי תזמונים. הם לא צריכים להיות זהים, זה יפעל לפי התזמונים היותר חלשים. ולמען האמת אין טעם להתעקש על אותם תזמונים כי אפילו אם תעבוד עם תזמונים חלשים יותר לא תפסיד ביצועים, ההשפעה של זה פשוט לא כזו גדולה.

רק שים לב שהמתח דומה. אם הקיט הנוכחי עובד למשל בתדר של 1.5V וראית קיט שעובד במתח 1.45V אז זה מעולה, תריץ את שניהם ב-1.5V. אם תמצא קיט שעובד במתח 1.65V שזה עוד בגדר המומלץ אז יהיה כדאי לשחרר קצת תזמונים כדי להשתמש במתח נמוך יותר (יותר לכיוון של הזיכרונות הקיימים [1.5V]). אם ואם.. אלו דוגמאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים