עבור לתוכן

מחשב בעל 2 רשתות מחוברות - בעיה בהתחברות אל האינטרנט !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) :

1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N.

2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי).

אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי להיכנס לדפדפנים שונים, לתוכנות שיתוף קבצים וכו' ושום דבר לא מצליח).

כשאני מכבה את הplaystation והשיתוף השני שהזכרתי מתנתק אוטומטית פתאום אני מסוגל להיכנס לאינטרנט.

לדעתי המחשב "חושב" שהחיבור השני הוא זה שמספק לו את החיבור לאינטרנט ולא החיבור הראשון, ואולי קיימת איזשהי התנגשות ברשתות שמפריעה לאינטרנט.

זהו אני מקווה שזה לא יותר מדיי מסובך, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה..

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

איך הגדרת את כל הסיפור הזה?

בגדול מספיק בחור שני ממשקים לבצע גישור ביניהם. במקרה הזה ה deafult gateway שלך נשמר וככה גם בשביל הקונסולה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

ניסיתי לשחק עם הגישור בין 2 הקישורים אבל לא הצלחתי גם להתחבר לPS2 מצד אחד ולא להתחבר בכלל לרשת הפנימית, אם תוכל לתת לי הוראות יותר מפורטות?

כמו כן תתחשב בעובדה שאחד מדרכי התקשורת הוא אלחוטי דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי כי זה עשה לי כל מיני בעיות בהתחברות לרשת הביתית)

תודה

פורסם

זה לא שנה אם זה אלחוטי או חוטי.

מה שורה כאשר אתה יוצר גשר בין שני ממשקים זה שממשק הרשת של הקונסולה יכול לעבוד בשקיפות גם מול המחשב שלך וגם מול הנתב.

אין פה גם מה להסביר, בסה"כ בוחרים שני ממקים ויוצרים network bridge.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים