עבור לתוכן

מזגן לחדר קטן

Featured Replies

פורסם

אם כבר דווח שבמקרים בהם לא נוצר מצב שהמזגן פועל במשך רוב שעות היום, בחדר סגור, ה Inverter מסב רק יותר נזק לכיס מאשר תועלת.

• תגובות 45
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב חברים, נקנה הLG דיזאיין 10. הותקן היום. בינתיים נראה ממש חמוד ושקט.

תודה לכולם :)

פורסם

מאיפה קנית ?

כמה עלה ?

התקנה ?

תשלומים נלווים (ציוד נוסף ,פינוקים) ?

פורסם
  • מחבר

קניתי בחנות בעיר שבה אני גר- שהשוותה למחיר הנמוך בזאפ- פחות 10 ש"ח (המקורי היה איזה 1900 ש"ח, הסופי 1550 :)).

תוספת צינורות נחושת- 70 ש"ח.

התקנה 450 ש"ח.

ונראה לי זהו...

אגב, הפונקציה של הטיהור אוויר- זה עובד? אם כן, אז מה הקאצ' בזה? (אם לא היה אז זה היה עובד בצורה מובנית ולא בהפעלה מכוונת...)

פורסם

סתם גימיק, לפי מה שהבנתי זה איזה פילטר שהאוויר עובר דרכו.

פורסם

תגובה קצת באיחור אבל בכל זאת - יש לי מזגן חלון קטנטן (אני חושב רבע כ"ס) שעונה בדיוק לצרכים שלך ושל כל מי שרוצה לקרר חדר. אני כמעט בטוח שבשנה האה אני עובר דירה ולכן לא אצטרך אותו יותר. אם מישהו אחר ירצה אותו שיפנה אליי (כי אני לא נמצא לעיתים קרובות בפורום :-\). רק תזכרו שצריך לשבור חלק מהקיר אבל אין התקנה או צינורות או כל השטויות האלה. פשוט מחברים לחשמל ונהנים מאוויר קר.

אין יותר אישור לייבא מזגנים כאלה לצערי. מדובר במזגן כמו שיש בדוכנים של מפעל הפיס ודיברתי איתם והם לא מוכנים למכור לי אחד (גם כשאמרתי שאני מוכן לשלם מחיר מופקע, כי אני יודע שהם היחידים שיש להם מחסן עם מזגנים חדשים)

פורסם

מפעל הפיס מתחזקים מזגנים?

"פיס - קרר כפי יכולתך" ?

פורסם

אין יותר אישור לייבא מזגנים כאלה לצערי. מדובר במזגן כמו שיש בדוכנים של מפעל הפיס ודיברתי איתם והם לא מוכנים למכור לי אחד (גם כשאמרתי שאני מוכן לשלם מחיר מופקע, כי אני יודע שהם היחידים שיש להם מחסן עם מזגנים חדשים)

ב מחיר מופקע היית יכול לרתך מבנה מתכתי ולחבר אליו מ 2 הצדדים מזגן מפוצל קטן. כך תקבל 'מזגן ללא התעסקות' (חוץ מפעם אחת בהתחלה) שניתן להעביר ממקום למקום ולסגור כמעט לגמרי את החלון (עד כדיי עובי של הצינורות)ואם efficiency דיי גבוהה

פורסם

ב מחיר מופקע היית יכול לרתך מבנה מתכתי ולחבר אליו מ 2 הצדדים מזגן מפוצל קטן. כך תקבל 'מזגן ללא התעסקות' (חוץ מפעם אחת בהתחלה) שניתן להעביר ממקום למקום ולסגור כמעט לגמרי את החלון (עד כדיי עובי של הצינורות)ואם efficiency דיי גבוהה

מזגן נייד

[attachment deleted by admin]

פורסם

האחד בתמונה לא נראה לי רציני

למזגנים ניידים טובים שראיתי יש באמת 2 מארזים ו 2 צינורות גז (מגומי) שמחברים ביניהם - לא מזגן חלון שחיברו לו צינור של מייבש כביסה

אם כאלה לא נמכרים יותר (אני יכול לנחש למה - משתמשים מטומטמים טרקו לו דלת אל הצינורות והם התפוצצו אז הוא לא נחשב בטיחותי) ניתן לבנות תחליף ממזגן מפוצל רגיל שמחובר למבנה נייד

פורסם

נכון.

אבל הוא מהיחידים אם לא היחיד בשוק הישראלי כרגע עד כמה שאני יודע, למי שרוצה לקנות חדש.

החברה היא חברת Familyline למי שרצה לדעת.

הצינור השרשורי הוא להוצאת אויר חם החוצה.

ולמיטב ידיעתי לא נמכרים (כרגע) ניידים בעלי יחידות מפוצלות כמו פעם וחבל.

לעשות קומבינה מיחידה נייחת נשמע קצת יקר ולא משתלם.

הרבה צינור גז גמיש...הרבה.

פורסם

תסלחו לי אבל אני לא מבין דבר אחד: פעולת המזגן מרעישה מאוד. האם מזגן נייד לא עושה רעשים חזקים בסביבותו הקרובה? קל וחומר כשהוא בתוך החדר ולא תלוי בחוץ.

ול-11010010110: כמדומני כל הקטע כשקונים משהו זה שלא צריך לעבוד בשבילו. אחרת למה לקנות שוקולד אם אפשר להכין לבד? ולמה לקנות ספר אם אפשר להדפיס? כשקונים משהו נהנים מהנוחות שהוא מציע. כשאדם קונה מזגן הוא לא מתכוון להתחיל לפרק ולהרכיב חלקים ממנו

פורסם

לקנות משהוא כדיי להשתמש איתו מוכן - לא ממש. למחשבים כן עושים מודינג למה לדברים אחרים לא ?

נקודה נוספת - אני מניח שלא ממש קל למצוא צינורות גמישים שיכולים להחזיק גז בלחץ גבוה. אם מחברים את 2 היחידות של המזגן המפוצל להיות מזגן נייד מה שהצעתי זה לחבר את שתיהם למבנה קשיח ממתכת כדיי שניתן יהיה לשים צינורות נחושת רגילים. החלק האמצעי של המבנה (שמחבר ביניהם) עשוי מ 2 פרופילים אחד מעל השני כך שניתן לשים את הדבר הזה בפתח ולסגור את החלון / דלת עד לעובי של הפרופילים והצינורות שעוברים בתוך אחד מהם

פורסם

מה עם בלקור הם עוד קיימים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים