פורסם 2010 ביוני 2615 שנים אתם עיוורים? צמוד להגדרות של האפקטים הויזואליים יש אופצית Audio Boost.אתה יודע מה זה Audio Boost או מה פירוש המילה Boost ??זה אמור לתת "דחיפה" ל Sound זה לא תחליף ל Volume Level הנמצא בפינה הימנית התחתונה של ממשק הנגן המכוון למקסימום.בכל מקרה, גם כש Audio Boost מכוון למקסימום (99%) שומעים חלש...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר מה בדיוק הסליידר של motion עושה ?אני מבין את משמעות האנטרפולציה של הפריימים ע"מ לקבל יותר FPS .אבל מה הסלידר עושה ? מה ההבדל בין ערך 1 שלו לבין ערך 2 , 3 , וכו' ....יש משהו שפיצח את העניין הזה ?ענו לך בפורום של Mirillis, אני מעתיק את התשובה לכאן:higher value means motion more fluent but some more artefacts possible on harder content.למרות שגם אני הייתי רוצה לדעת איך בדיוק משפיעים המספרים בסלידר על כמות הפריימים שהוא מחשב.רשום שמ-1 עד 5 זה "x2" (נגיד 48fps ?) ומ-6 עד 10 זה "60p" (או 60fps)אולי זה קשור לכמות הפריימים החדשים שהוא יוצר לעומת פריימים קיימים שהוא משכפל...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים טוב אף אחד לא שם לב אז אני אשאל שוב גם אצלכם נראה כאילו שעם MOTION2 הסרט רץ מהר מהרגיל??
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים לא בדיוק.קשה לי לומר מה בדיוק ואם בכלל.זה מרגיש קצת מוזר לפעמים בתנועות המצלמה.אולי אני רק מדמיין.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים בדיוק על זה אני מדברלא נראה לך שלפעמים השפתיים זזות מהר מידי יחיסת לדיבור??
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים יש לך כרטיס מסך Sapphire HD5870 - חבל שלא עיינת מתחילת ה POST או באתר החברה,אחרת היית רואה שכבר נאמר ע"י SyndromE"בטל DynamicContrast מה-CCC, זה אמור לפתור את הבעייה. (כך נאמר בפורום שלהם)"תודה.אני לא ממש שם לב להשפעה של motion2.לעומת זאת הצבעים נראים הרבה יותר חייםvlc ליד splashhttp://i47.tinypic.com/xkzjlu.png
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים זה מרשים מאוד ...התמונה המתקבלת מזכירה תמונה בטלויזיות LCD של פיליפס נדמה לי שהפיצ'ר הזה נקרא שם "PERFECT PIXEL" או משהו בסגנון.. בכל אופן זה נותן תוצאה דומה.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים תודה.אני לא ממש שם לב להשפעה של motion2.לעומת זאת הצבעים נראים הרבה יותר חייםvlc ליד splashhttp://i47.tinypic.com/xkzjlu.pngאני באמת מתפלא איך אנשים לא שמים לב להבדל הכל כך ענק הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.