פורסם 2010 ביוני 2515 שנים ניסיתי והקונספט בהחלט גדול אבל הביצוע יכל להיות יותר טוב..מספיקה לי סצנה אחת שנראית משמעותית יותר טוב בלי ה-Motion2 ומבחינתי אני לא משתמש בזה.חפשו סצנות עם הרבה תנועה ותראו שזה נראה על הפנים..
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר הבנתי שהפיצ'ר מכבה ומפעיל את עצמו אוטומטית כאשר אמורים להיות ארטיפקטים (ע"מ להמנע מתצוגת ארטיפקטים כמובן)אגב, הם אומרים שהם עכשיו ממשיכים לעבוד על שיפור האיכות של הפיצ'רים. זאת רק גרסא ראשונה אחרי הכל.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מה שכן, בנגן הזה ניגון קבצי MKV באיכות 1080P היא חלקה לחלוטין.טובה מכל נגן אחר שניסיתי עד עתה...[br]פורסם בתאריך: 25.06.2010 בשעה 18:39:02יש תמיכה בכתוביות - חבל שלט ניתן לבחור את סוג הגופן וצבעו כמו בנגנים אחרים.גופן ברירת המחדל בצבע לבן ממש מכוער!!..אני מדבר על כתוביות בעברית כמובן...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים הסרטים נראים טוב.הכל מרגיש חלק.SEEK מעולה.אבל הוא מלא באגים וחסרים בו הרבה אופציות.יש פתרונות אחרים לרוב (או לכל) הפילטרים שלו.עד שלפחות יפתרו את הבאגים הגדולים אני לא ישתמש בו.הווליום רק יורד בכל כיוון תזוזה של גלגלת העכבר.אחרי שעוברים למסך מלא הממשק לא עובד יותר במצב חלון עד להפעלה הבאה של התוכנה.ואולי לא הבנתי נכון אבל התוכנה עושה חלק מהדברים רק עם האצה גראפית ?לפעמים אני מוציא סרט לטלוויזיה ובמקביל משחק משחק כבד.ואני לא רוצה להצטרך להיות תלוי בהאצה גראפית בשביל שיפור באיכות.יש לי I7 ואין סיבה שלא יהיה אפשר להריץ את אותם פילטרים על המעבד.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים יש פתרונות אחרים לרוב (או לכל) הפילטרים שלו.עד שלפחות יפתרו את הבאגים הגדולים אני לא ישתמש בו.עובד אצליהווליום רק יורד בכל כיוון תזוזה של גלגלת העכבר.עובד אצליאחרי שעוברים למסך מלא הממשק לא עובד יותר במצב חלון עד להפעלה הבאה של התוכנה.עובד אצליואולי לא הבנתי נכון אבל התוכנה עושה חלק מהדברים רק עם האצה גראפית ?לפעמים אני מוציא סרט לטלוויזיה ובמקביל משחק משחק כבד.ואני לא רוצה להצטרך להיות תלוי בהאצה גראפית בשביל שיפור באיכות.יש לי I7 ואין סיבה שלא יהיה אפשר להריץ את אותם פילטרים על המעבד.צודק, אין סיבה במקרה הזה.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אם אני מפעיל FORCE VIDEO OVERLAY הבעיה עם הממשק בחלון נפתרת אבל אז הממשק נהיה קטן.אני בהגדרות וינדוס של 150%, ונראה שזה לא תופס בOVERLAY.גם הAERO מאופס לBASIC כשתוכנה עובדת בOVERLAY.אם הייתי צריך לנחש אז זה הבעיה היא שזה לא תומך בEVR במצב הזה.ואין שום הגדרות לכוון בעניין הזה (בכלל התוכנה כל כך דלה בהגדרות).
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר ואולי לא הבנתי נכון אבל התוכנה עושה חלק מהדברים רק עם האצה גראפית ?לפעמים אני מוציא סרט לטלוויזיה ובמקביל משחק משחק כבד.ואני לא רוצה להצטרך להיות תלוי בהאצה גראפית בשביל שיפור באיכות.יש לי I7 ואין סיבה שלא יהיה אפשר להריץ את אותם פילטרים על המעבד.התוכנה משתמשת גם ב-GPU וגם ב-CPU אבל אין שום בעייה לבטל האצת חומרה מתפריט ה-settings\video ואז כל החישובים יפלו ל-CPU.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים הסרטים נראים טוב.הכל מרגיש חלק.SEEK מעולה.אבל הוא מלא באגים וחסרים בו הרבה אופציות.יש פתרונות אחרים לרוב (או לכל) הפילטרים שלו.עד שלפחות יפתרו את הבאגים הגדולים אני לא ישתמש בו.הווליום רק יורד בכל כיוון תזוזה של גלגלת העכבר.אחרי שעוברים למסך מלא הממשק לא עובד יותר במצב חלון עד להפעלה הבאה של התוכנה.ואולי לא הבנתי נכון אבל התוכנה עושה חלק מהדברים רק עם האצה גראפית ?לפעמים אני מוציא סרט לטלוויזיה ובמקביל משחק משחק כבד.ואני לא רוצה להצטרך להיות תלוי בהאצה גראפית בשביל שיפור באיכות.יש לי I7 ואין סיבה שלא יהיה אפשר להריץ את אותם פילטרים על המעבד.לא נתקלתי באף אחד מהבאגים שציינת.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים HOLY-SHIT! זה מטורף! איך לעזאזל הם עשו את זה!?... פאק, זה מוסיף כל כך הרבה...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים C2D E45008600GTכשאני מפעיל את ה60 זה פשוט מתחיל לקרטע בחלקים, מחשב חלש מדי?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כשאני מפעיל את ה60 זה פשוט מתחיל לקרטע בחלקים, מחשב חלש מדי? אצלי אין אופציה כזאת בכלל. מה בדיוק אתה מפעיל ואיפה ?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים C2D E45008600GTכשאני מפעיל את ה60 זה פשוט מתחיל לקרטע בחלקים, מחשב חלש מדי?הפעלת Hardware acceleration? לדעתי המעבד שלך חלש מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.