עבור לתוכן

כרטיס מסך GTX 260 יכול להוציא 100 HZ?

Featured Replies

פורסם

האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ

100 HZ?

פורסם

כן,

אבל אם אתה מתכוון לצשחקים אז הוא לא יריץ משחקים עם 100PFS

לסרטים ב3D זה יתמוך אם המסך שלך תומך.

פורסם
  • מחבר

אין לי בטלויזיה תמיכה ב3D.

הטלויזיה היא פשוט תומכת 100 HZ.

ובאמת בסרטים HD ששמתי ללא שינוי הגדרות במחשב בקטעי האקשן המהירים ראו מין ריצודים כאלה לא יודע איך קוראים לזה.

וכששיניתי לrefresh rate 100 בהגדרות costume בלוח בקרה של nvidia באמת ראו חלק בלי.

אז אני מבין שהכרטיס מסך תומך בזה, כי מישהו אמר לי שכרטיסי מסך לא יוציאו יותר מ60 HZ.

פורסם

אין לי בטלויזיה תמיכה ב3D.

הטלויזיה היא פשוט תומכת 100 HZ.

ובאמת בסרטים HD ששמתי ללא שינוי הגדרות במחשב בקטעי האקשן המהירים ראו מין ריצודים כאלה לא יודע איך קוראים לזה.

וכששיניתי לrefresh rate 100 בהגדרות costume בלוח בקרה של nvidia באמת ראו חלק בלי.

אז אני מבין שהכרטיס מסך תומך בזה, כי מישהו אמר לי שכרטיסי מסך לא יוציאו יותר מ60 HZ.

לפי מה שאני יודע בכלל 100HZ זה רק למסכי CRT לא ?

פורסם

הן מקבלות מקסימום 60 פריימים לשנייה (או 60hz) ממקור חיצוני \ מה-input.

כל הקטע הזה של תצוגה ב- 100/120/240hz בטלויזיות זה פיצ'ר שמשכפל או מחדיר (אינטרפולציה) תמונות ביניים למקור של עד 60hz,

ע"מ לקבל תצוגה חלקה יותר. במקרים מסויימים הפיצ'רים האילו אפילו גורמים ghosting ו-input lag מ-PC או קונסולה.

ז"א, על אף שהכרטיס מסך יכול להוציא יותר מ-60hz, הטלויזיה לא יכולה לקבל יותר מ-60hz.

רק אם הטלויזיה היא 120hz 3D-Ready אז היא באמת מקבלת 120hz "אמיתי".

פורסם
  • מחבר

הן מקבלות מקסימום 60 פריימים לשנייה (או 60hz) ממקור חיצוני \ מה-input.

כל הקטע הזה של תצוגה ב- 100/120/240hz בטלויזיות זה פיצ'ר שמשכפל או מחדיר (אינטרפולציה) תמונות ביניים למקור של עד 60hz,

ע"מ לקבל תצוגה חלקה יותר. במקרים מסויימים הפיצ'רים האילו אפילו גורמים ghosting ו-input lag מ-PC או קונסולה.

ז"א, על אף שהכרטיס מסך יכול להוציא יותר מ-60hz, הטלויזיה לא יכולה לקבל יותר מ-60hz.

רק אם הטלויזיה היא 120hz 3D-Ready אז היא באמת מקבלת 120hz "אמיתי".

מעניין, הטלויזיה מחברות בHDMI למחשב.

כשאני מפעיל סרט HD על ריפרש רייט של 60 רואים מין כאלה הפרעות בטלויזיה בקטעי האקשן המהירים (מין פסים כאלה איפה שהתמונה זזה מהר), אך כשאני משנה לריפרש רייט 100 בלוח בקרה של NVIDIA רואים תמונה חלקה בסרט,

איך אתה מסביר את זה?

פורסם

נשמע כמו tearing. אז אתה בוחר 100hz בלוח הבקרה של nv ? המממ... אולי אני טועה אם כך.

מעניין אם אתה באמת יכול לקבל 100fps לטלויזיה, קשה לי להאמין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים