פורסם 2010 ביוני 2515 שנים שלוםקניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מתודה מראש
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אתה צריך לחפש בתוכנה של כרטיס המסך את האפשרות למתוח את התמונהאיזה כרטיס מסך יש לך ?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים לא הבנתי מה לא מובן לך... רזולוציה של תצוגה את יודע לשנות? בשלט של הטלוויזיה יש לך אפשרות של scale או משהו דומה?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר הרזולוציה היא על FHD כלומר על הרזולוציה הטבעית של המסךאתה מתכוון למתוח את התמונה דרך הטלוויזיה ההגדרות של הטלוויזיה?
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים תגיע למסך הראשון ותסמן GPU SCALINGאחר כך תסדר כמו בתמונה השניה וזהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר באיזה מסך ראשון אין לי את האפשרויות האלה בכלל....אני עם הDRIVER האחרון
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כפתור ימני על שולחן העבודה ונכנסים לקטליסטמשמאל למעלה רשום "גרפיקס" מעבירים ל- Desktops & Displaysלמטה משמאל יש מסך (אצלי הוא 1) שמציין את הטלוויזיה שלךכפתור ימני עליו Configure
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.