עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית PS3.

Featured Replies

פורסם

Liran92 אני גם גימר של קונסולות וגם של מחשב

לכל פלטפורמה יתרונות וחסרונות ולא אמרתי שהגרפיקה בקונסולות לא מספקת אותי

אני מזמן לא "זונת גרפיקה" -כן היה פה וויכוח מי יותר חזק או נותן הגדרות גבוהות יותר וזה מחשב משחקים חדיש

ותאמין לי הייתי מוכן לשחק משחק כמו GOW3 גם על טלוויזית CRT ישנה פשוט כי אני אוהב את הסדרה

אבל הוויכוח היה על הגדרות ופה מחשב מנצח

מה רע ב-720p?

לא רע בכלל אבל להגיד שPS3 מנצח מחשב בהגדרות ?

בכל מקרה אני לא אמרתי שהPS3 לא קונסולה טובה -היום ואני מדגיש היום לטעמי זאת הקונסולה הכי משתלמת לקנות למי שאין מחשב חזק או 360

ואני אומר את זה למרות חיבתי לנינטנדו ולמרות שMG2 פשוט מצוין

ועם לא היה לי מחשב חזק בטח הייתי קוטף אחת -אבל כרגע אני מעדיף לחכות ל3DS ואולי בעתיד שמחירי הPS3 ירדו לזנות אני יקנה אחת

פורסם

שטויות, כברהוכחת שאתה לא קונה משחקים. גם לא של מיאמוטו.

עוד תוספת מצויינת זה הpsn pluss שנכנס בקרוב וסטים לפלייסטיישן.

פורסם

לא קונה משחקים ? אתמול קניתי ביושוק 2 למחשב

החרא לא פועל לי כרגע :pissed: :pissed: :pissed: אבל קניתי אותו

בעניין נינטנדו קניתי גם את NSMB וגם את MH3

פורסם

אני לא זוכר שקניתי משחק והוא לא עבד לי על ה PS3 :)

לגבי הגרפיקה יש לכם כאן ויכוח מטורף, עכשיו אני ממש לא מבין בגרפיקה תעזבו אותי מפיקסלים וכוח עיבוד לשניה

אני רק יודע שבספטמבר קניתי מחשב ב 5500 שקל (לא כולל מסך), עם 8GB זיכרון וכרטיס מסך Sparkle nVidia GeForce GTX275 896MB

בקיצור לא הטופ אבל גם לא מחשב חלש.

את באטמן שיחקתי גם עליו וגם על ה PS3 ואני עם העין הלא כל כך חדה שלי לא הרגשתי הבדל, חוץ מזה שיחקתי את MW2 על ה PC ובמקביל שיחקתי ב MGS4 (שהוא כבר קצת ישן), GOF3, UNCHARTED 2, ועוד כמה משחקים על ה PS3 ואני חייב להודות שהגרפיקה מדהימה על ה PS3, הבדל אפשר לראות אולי (ואני מדגיש אולי) בתמונה עומדת על מסך גדול כשאתה בוחן כל פיקסל ופיקסל אבל במהלך משחק לא מרגישים שום הבדל.

מה שכן FPS עם הג'וייסטיק מפריע לי קצת, זה לא אותו הדבר כמו במחשב וזה גם לא יהיה. מבחינתי זה מחיר שאני מוכן לשלם בשביל הנוחות והמשחקים הייחודיים של ה PS ואני מאמין שעוד כמה חודשים אני כבר לא אזכור איך לשחק עם המקלדת והעכבר.

נקודה נוספת לטובת קונסולה זה באמת הנוחות, אין על להכניס דיסק ולראות אותו מתקין את עצמו, מוריד לעצמו עדכונים וכל זה בלי תעופה אחת על אי תאימות של דרייברים ובעיות אחרות של המערכת הפעלה. בשנים האחרונות היו לא מעט משחקים (מקוריים) שהחליטו להתעופף לי במחשב וגררו אותי לשעות מעצבנות בפורומים ב PS3 זה פשוט לא יקרה.

כל הדברים האלה הביאו אותי למצב שיש לי מחשב ו PS3 ששניהם מחוברים לטלוויזיה ועדיין משחקים אני משחק רק ב PS3. המחשביחכה כנראה ל Starcraft :)

פורסם

אתה הולך לשחק בStarcraft ?

מסכן ילכו לך כמה חודשים מהחיים :smile1:

פורסם

כנראה שילכו לי כמה שעות מהחיים עד שאני אתעצבן עליו כמו שקורה לי עם כל משחקי אסטרטגיה בשנים האחרונות, עצוב שנמאס לי לגמרי מהז'אנר הזה

פורסם

לי יש xbox360 ומחשב שמחוברים ל"LCD HD Ready 32. ללא ספק, המחשב מציג את המשחקים הרבה יותר יפה, במיוחד בפרטים שנמצאים במרחק, צללים, וחדות טקסטורות.

אבל עם כל הצער שבדבר, הרבה יותר מהנה לשחק בxbox360.

נקח לדוגמה כמה משחקים שסביר להניח שאף אחד פה לא פסח עליהם:

GTA4 - זמן התקנה שלוקח נצח, ועוד התקנה של פאצ'ים, ותוכנות צד עשירי כמו הsocial club, וכל דבר צריך להירשם ולהכניס סיסמא, ועד שזה נטען, ודרישות המערכת המוגזמות יחסית לתחילת 2009... פשוט לא נורמלי. את שתי ההרחבות כבר העדפתי לשחק בXBOX, הרבה יותר נגיש וכיף.. אז אין עכבר ביג דיל..

Assassins Creed 2- כל מילה נוספת מיותרת. אין אינטרנט, אין משחק. מערכת מטומטמת שבאה להתעלל בצרכן, וכל טענה לכך שזה בגלל הפיראטיות היא לא יותר מגיבוב של שטויות. פירטיות במחשב לעולם תהיה, מי שאוהב את המשחק קונה אותו, וגם אם לא, בכל מקרה יפרצו אותו מהסיבה הפשוטה שיש אנשים שזה פשוט התחביב שלהם ורואים בזה אתגר.

בXbox פשוט שמים דיסק ומשחקים... אוקיי אז החומרה בקונסולות מ2005/2006... משחקים כמו GoW3 על הPS3 או Alan Wake על הXbox נראים מדהים, בגלל שהמפתחים מנצלים את החומרה עד הסוף.

בגדול אם יש לך מחשב טוב ומסך טוב פשוט תקנה גיימפד. אין צורך בגם וגם. אם אתה מעוניין באקסלוסיביים לך על הסוני.

אני לא אשקר, אחרי שראיתי את מאפיה 2, ללא ספק אני לא הולך לוותר על הphysx, בהנחה וזה יעבוד על המחשב שלי בצורה סבירה. עוד כמה שנים אני פשוט אסתפק בקונסולה ובנוסף לפטופ לשימושי מחשב שאף קונסולה לא יכולה להחליף.

פורסם
בגדול אם יש לך מחשב טוב ומסך טוב פשוט תקנה גיימפד. אין צורך בגם וגם.

מחזק

עוד כמה שנים אני פשוט אסתפק בקונסולה ובנוסף לפטופ לשימושי מחשב שאף קונסולה לא יכולה להחליף.

עם יהיה שרות כמו סטים בקונסולות שיפעל גם בישראל אז גם אני

נימאס לי מהזילזול של מפתחות במחשב היום ונימאס לי שמשחק כמו ביושוק 2 מסרב לפעול לי למרות שהעותק חוקי לגמרי

נו טוב לפחות עלה רק 15$

פורסם

עם יהיה שרות כמו סטים בקונסולות שיפעל גם בישראל אז גם אני

נימאס לי מהזילזול של מפתחות במחשב היום ונימאס לי שמשחק כמו ביושוק 2 מסרב לפעול לי למרות שהעותק חוקי לגמרי

נו טוב לפחות עלה רק 15$

פורסם

לא קראתי את כל הדיון אלא רק חלק ממנו, אך אני חייב לציין כאן את הסיבה המרכזית ביותר לקניית קונסולה - ps3 או אקס בוקס: מגוון המשחקים שיוצאים לקונסולות לעומת מגוון המשחקים שמפותחים עבור המחשב.

בתור גיימר שרוב חייו שיחק בעיקר במחשב או בקונסולות ישנות יותר (מגה דרייב ודומיו) הרגשתי די מבואס עד לפני שנתיים כשראיתי שכל המשחקים הטובים ביותר פשוט לא יוצאים למחשב. יש לי מחשב גיימינג די חזק אך למרות הכל החלטתי לקנות אקס בוקס לפני שנה וחצי ורק בגלל כמות המשחקים שיוצאים לקונסולות לעומת המחסור במשחקים במחשב.

אין עוררין על כך שמחשב מודרני עם כרטיס מסך חזק עוקף כל קונסולה מתחרה מבחינת גרפיקה וביצועים, היתרון בקונסולות הוא שהן מבוססות חומרה קבועה - וכך המפתחים יכולים להתרכז בניצול החומרה עד סופה ולהגיע למשחקים מאוד מרשימים מבחינה גרפית (אלן וויק,אנצ'רטד 2,גוד אוף 3 ובקרוב גם קילזון 3 שנראה מרשים).

לגבי ה fps , אני יכול לומר שאני בהתחלה די חששתי ממשחקי FPS לקונסולות ושקלתי לקנות עכבר ומקלדת לאקס בוקס. עם זאת היום אני כל כך רגיל לשחק FPS בקונטרולר שקשה לי לעזוב אותו לטובת עכבר ומקלדת...אחרי שמתרגלים לקונטרולר במשחקי FPS זה פשוט הופך להיות מהנה פי כמה מאשר עכבר ומקלדת.

פורסם

רק התרשמות קלה. יצא לי לראות את קילזון 2 רץ לו בסימפטיה. למיטב הבנתי המשחק הזה הוא תכלס הדגמה גרפית ליכולות הפס3. די התאכזבתי. במקרה הטוב, GOW הראשון נראה טוב יותר, לפחות בגרסאת הפי.סי שקיבלה טקסטורות משודרגות. Crysis, משחק בן 3 שנים, מראה לו מאיפה משתין הדג. אז כן, צריך כרטיס מסך ב800 שקל מהדור הנוכחי, מעבד מדור קודם ו4 ג'יגה זכרון בשביל להריץ את זה כמו שצריך. אבל כל אלה ביחד עולים בערך 1500 שקל. אני מעריך שאפשר לבנות מחשב שמסוגל להריץ את מרבית המשחקים בשנה הקרובה במקסימום ב3000 שקל. שידרגתי את שלי ב1200, והמשחק הזה, עם המנוע הדפוק שלו, רץ חלק במקסימום. אז מה עם לקח שלוש שנים כדי שיצרניות החומרה יפלטו משהו שמסוגל להזיז אותו. אני מתגעגע לימים שבהם היו עושים משחקים רק למחשב, והמשחקים לא היו סובלים מקונסוליטיס מופרז כמו ממשק לעיוורים, טקסטורות מהתחת או מערכת שמירה לילדים מוגבלים. לפחות אני אתנחם בזה, שהגרפיקה המחורבנת מכל הפורטים האלה, מאפשרת למחשב שלי לשרוד יותר.

יום נעים, נראה לי שאני צריך מקלדת חדשה. :-X

פורסם

כן אבל איזה מחשב אתה צריך בשביל להריץ את crysis 2 כשהוא יצא? אני יודע שה PS3 שלי יריץ אותו בלי בעיה ובלי צורך בשדרוגים :)

חוץ מזה בkillzone2 עוד לא יצא לי לשחק אבל אם אתה רוצה הדגמה גרפית ליכולות הפס3 אתה חייב לראות את GOW3, Uncharted2, FF13, ו MGS4.

אחרי שתראה אותם אם תגיד לי שזה ברמה של GOW הראשון כנראה שיש לי בעיות ראייה קשות

פורסם

יצא לי ליראות את MGS4 (בערך )

שהורדתי את הסירטוני מעבר וכמה דברים של גימפלי באיכות גבוה (להשלים את העלילה מהקודמים )

וסליחה אבל לא התרשמתי

ניראה טוב אבל לא WOW

בעניין פינל פנטזי האחרון רק עם הוא יצא למחשב נוכל להשוות

ידוע לי שהורידו חלק מהאיכות בגרסת ה360 בגלל בעית האכסון

ניראה מה סקוור תחליט בעניין גרסת מחשב

בעניין קריסס 2 שכולם מדברים אליו הוא ככל הידוע לי מולטיפלטפורם ככה שיהיה אפשר להשות השווה

מה שדי בטוח בקונסולות זה יהיה 720P או פחות

פורסם

יצא לי ליראות את MGS4 (בערך )

שהורדתי את הסירטוני מעבר וכמה דברים של גימפלי באיכות גבוה (להשלים את העלילה מהקודמים )

וסליחה אבל לא התרשמתי

ניראה טוב אבל לא WOW

בעניין פינל פנטזי האחרון רק עם הוא יצא למחשב נוכל להשוות

ידוע לי שהורידו חלק מהאיכות בגרסת ה360 בגלל בעית האכסון

ניראה מה סקוור תחליט בעניין גרסת מחשב

בעניין קריסס 2 שכולם מדברים אליו הוא ככל הידוע לי מולטיפלטפורם ככה שיהיה אפשר להשות השווה

מה שדי בטוח בקונסולות זה יהיה 720P או פחות

למה נראה לך שסקוור יוציאו את FFXIII למחשב? המשחק היחיד שהולך להגיע למחשב זה FFXIV.

חוץ מזה מה אתם מתווכחים על חוזק של קונסולה מול מחשב? סבבה, מחשב יותר חזק, לא כולם רוצים לשדרג כל כמה שנים כדי לשחק הכל על 60 FPS והגדרות גבוהות. מי שרוצה קונסולה לא מעניין אותו ממחשב. אני לדוגמא מחר קונה PS3 כי יש לו משחקים שבא לי לשחק ואין במחשב, כמו Valkyria Chronicles וKillzone 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים