עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית PS3.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב דיי טוב (E8400, R5870) עכשיו התיכנון הוא לקנות PS3 למשחקים ולהביא מחשב נייד לשימושים כלליים.

1. לכמה זמן הPS3 עוד יחזיק? יש PS4 באופק? בקיצור לקנות או לחכות?

2. איך הגראפיקה בקונסולה? אני רגיל לשחק על הגדרות הגבוהות ביותר במחשב וגראפיקה חשובה לי, האם יהיה הבדל גדול?

3. איך השליטה במשחקי FPS? אני רגיל לשחק רק במחשב, לא שיחקתי משחק FPS באף קונסולה.

תודה! :)

פורסם

1. לפי מה שנראה - יש לפחות עוד 4 שנים חזקות - הם מדברים על 10 שנים חיים של דור , מתוכם עברו 4.

2. יהיה הבדל במשחקים המשותפים שיוצאים גם וגם , אלו שיוצאים רק לקונסולות - לרוב נראים טוב כמו משחקים על מחשב חזק.

3. מצוין אבל דורשת התרגלות.

ליביו

פורסם

1-בניגוד לליביו כרגע אין אפשרות לדעת

אולי שנתים אולי 4 אולי יותר אין שום אפשרות נורמלית לדעת

מה שכן לשנה הקרובה יש לינופ מאוד טוב

2-מה שליביו אמר זה פשוט שקר -במחשב משחקים מודרני הגרפיקה לרוב הרבה יותר טובה במשחקים כבדים

יותר רזולוציה יותר אפקטים וכו

העם זה באמת משנה ? תלוי למי -אני אישית לא חושב שכרגע זה יפגע בחוויה של שחקן ממוצא ובמיוחד שמשחקים מרחוק על מסך גדול

3-זה עניין של טעם לטעמי זה מסריח גם שמתרגלים

מה שכן לPS3 יצא עוד כמה חודשים תוסף שבמקרה ויפעל כמו שמצופה מימנו יהיה מצוין לFPS

הבעיה שזה הולך להיות יחסית יקר

פורסם

אין יותר מדי סיכוי ששנתיים.

אנחנו די באמצע חיי מוצר ועשו רוויזיה רצינית ביותר השנה גם לשירותים וגם לחומרה (קיימת ונוספת) שעדיין חלקה לא יצא.

גם מההיסטוריה ומהתוכניות של סוני (ומהעובדה שהחלק היקר של הקונסולה הוא בתחילת חיים והרווחים החל מהאמצע) די אפשר ללמוד שזה יותר קרוב למה שאני אומר.

איך זה שקר? כתבתי - במשחקים שיוצאים גם וגם - יש חד וחלק הבדל (תבדוק מה כתבתי) , אבל להגיד שמשחק כמו UNCHARTED 2 או FINAL FANTASY (על הPS3) לא עומד בטופ של הגרפיקה - במיוחד בתנועה? אולי רק ברזולוציה , מכל שאר הבחינות - בהחלט כן.

אבל אתה יכול להאמין לקרירין - שתזכיר לנו איזה קונסולת HD יש לך בבית?

3. שוב , תזכיר לי איזה קונסולת HD יש לך בבית ששיחקת בה בצורה קבועה?

ותפסיק להזכיר כבר את הMOTION CONTROLS.

בסוף היום - אי אפשר להחזיק את הידיים ולנפנף כשאתה רוצה לשחק כמה שעות מולטיפלייר.

גיימפאד זה פתרון מצוין.

ליביו (עם PS3 וWII מזמן ההשקה ומחשב חזק במקביל כל הזמן הזה)

פורסם
אבל להגיד שמשחק כמו UNCHARTED 2 או FINAL FANTASY (על הPS3) לא עומד בטופ של הגרפיקה - במיוחד בתנועה? אולי רק ברזולוציה , מכל שאר הבחינות - בהחלט כן.

יש הבדל בין עיצוב אומנותי שזה גם הרבה ענין של טעם לבין איכות גרפית מדידה עם תרצה

במחשב חזק יש יותר רזולוציה\תאורה\פיזיקה\ומה לא בעצם ?

עם המשחקים שהזכרתה היו יוצאים גם לPC רוב הסיכוים שמחשב חזק היה מריץ אותם באיכות גבוה יותר

בעניין הPS ותוכלת החיים שלו -סוני אמרה שהPS1-2 החזיקו 10 שנים

לי היו את שניהם וזה בולשיט -להחזיק על המדף ושיוצא FIFA פה ושם זה לא להחזיק

הPS2 מת אחרי שיצא GOW2 -בערך 6-7 שנים

אתה באמת חושב שעוד 3 שנים יצאו לPS3 משחקים גדולים ? -לי קשה לאמין לזה

במיוחד שכרגע הוא מכר הרבה פחות מהPS1-2 ויש לו מתחרות חזקות בשוק

פורסם

תגיד קרירין, יצא לך לשחק ב-PS3 שאתה כל כך בטוח במה שאתה אומר?

תראה את הנופים המדהימים ב- uncharted 2 ואת הטקסטורה המושלמת של קרייטוס ב- GOW3

ואז יהיה לך זכות להתווכח על העניין!

וחוץ מזה, מבחינת עלות-ביצועים, גם אם קיים מחשב מפלצתי שיכול להתעלות על זה (למרות שכרגע אני לא חושב שיש)

הוא יהיה יקר בטירוף כך שעדיין עדיף להשקיע ב-PS3!

פורסם
יצא לך לשחק ב-PS3 שאתה כל כך בטוח במה שאתה אומר?

יצא לי לשחק בPS3 במשחקים כבדים אבל לא באלו שהזכרתה

ולא אני לא מתלהב

חוץ מזה אתה מדבר כבר על עיצוב אומנותי ולא ביצועי גרפיקה

וכמו שאמרתי מקודם אין לי בעיה גם בביצועים של ה360\PS3 -זה מספיק בהחלט אבל להגיד שזה ברמה של PC זה קשקוש

וחוץ מזה, מבחינת עלות-ביצועים, גם אם קיים מחשב מפלצתי שיכול להתעלות על זה (למרות שכרגע אני לא חושב שיש)

הוא יהיה יקר בטירוף כך שעדיין עדיף להשקיע ב-PS3!

כבר מזמן לא צריך מחשב מפלצתי לתת יותר ביצועים

אתה כניראה לא מעודכן -ה360 והPS3 כבר כמה שנים בשוק בזמן הזה הביצועים במחשב יחסית לכסף קפצו משמעותית

היום מחשב משחקים חדיש ב3000 נותן ביצועים הרבה יותר גבוהים

מחשב מפלצתי יתן לך גם להריץ משחקים ב3D בFHD (אבל מי בכלל צריך את זה היום ? )

לשם השווה המשחקי PS3 שיתנו תמיכה ב3D כניראה יקבלו ירידת רזולוציה במצב הזה וזה עוד מרזולוציה של 720P בדרך כלל

פורסם

היום מחשב משחקים חדיש ב3000 נותן ביצועים הרבה יותר גבוהים

אין לך מושג על מה אתה מדבר!!!

פורסם

לא לך אין הרבה מושג על מה שאתה מדבר

לך תיקרא קצת חומר על הנושא ואולי תלמד משהו

אין מה לעשות הCELL הוא לא באמת (מעבד על) כמו שחלק חושבים והיום בשוק הPC יש מעבדים חזקים בהרבה וגם הרבה יותר קל לפתח איתם

הכמות זיכרון של הPS3

250 מגה לכרטיס מסך ועוד 250 מגה ראשי -מגוכחת יחסית למחשב -אומנם מדובר על זיכרון מאוד מהיר אבל אתה מדבר מול 4 גיגה זיכרון ראשי

ועוד 1 גיגה זיכרון מהיר לכרטיס מסך במחשב משחקים חדיש

הכרטיס מסך גם מגוכח יחסית למחשב -ה8800GT שלי מזמבר לו את הצורה והיום כרטיס כמו שלי נחשב מיושן

לPS3 יש את היתרון התאימות לחומרה שעוזרת מאוד למפתחים -אבל ביתרון החומרתי שיש היום לPC פורטים סבירים ניראים היום הרבה יותר טוב על PC

פורסם

קרירין - UNCHARTED 2 וGOW3 וFF מציגים גרפיקה טובה בצורה אבסולוטית - ללא קשר לעיצוב האומנותי.

בא נסגור את הפינה הזו - אם לא שיחקת - עדיף לך לחסוך מילים.

לגבי התלת מימד - ואללה - תאמין לי , אם לא הייתי יודע - הייתי חושב שאתה עובד בסוני - לעומת זאת , אלו שבאמת עובדים בסוני מציינים שזה OVERHEAD שולי לגמרי , קיים , אבל ממש לא מאז'ורי וממש לא יגרום לירידה ברזולוציה.

לגבי החיים של הPS2: גם ההפרש שציינת - הוא בין שנת 2000 ל2007 - כלומר 7 שנים שיצאו בהם משחקים מטורפים ותמיכה נונסטופ לפלטפורמה.

בינתיים אנחנו אחרי 4 שנים ובאמצע רוויזיה מטורפת וכנראה גם שהדור הנוכחי דווקא יחזיק יותר עקב התוספות תוכנה והזיהוי תנועה החדשים.

ככה או ככה , ניהיה פסימים - אז יש לפחות 3 שנים של משחקים חדשים.

מחשב ב2000 ש"ח - לא ממש יחזיק - אפילו את ה 3 שנים האלו.

לגבי ההשוואות חומרה - הCELL הוא בהחלט בהמה , וכשמפתחים לו בתור LEADING PLATFORM - הוא מוסיף את הביצועים שלו לביצועים של הכרטיס מסך ומגיע לתוצאות מטורפות (עיין ערך - המשחקים שלא שיחקת בהם)

הזיכרון - מעבד - 256 מגה - במהירות 5.2 גיגהרץ (כן כן - בערך פי 3 ממה שיוצא עכשיו במחשבים חדשים)

כרטיס מסך - 256 מגה של 5.2 גיגהרץ ועוד 256 מגה של DDR 3 (כלומר 512 מגה)

זה לא כמות מגוכחת , ואם היית מבין קצת בארכיטקטורה של מחשבים , בחשיבות של מהירות , בחוסר OVERHEAD של מערכת הפעלה ופרוססים ברקע - אולי היית מדבר קצת אחרת.

האם היה יכול ליהיות יותר טוב עם יותר זיכרון ? כן - אבל ממש לא כמו שנדמה לך.

בקיצר קרירין - אתה מנסה לצייר יתרון גדול למחשב, אולי.

למחשב יקר ולמי שסופר פיקסלים - עדיף מחשב.

למי שרוצה ערימות של משחקים מעולים שלא יוצאים למחשב - כדאי כרגע קונסולה.

ולא , מחשב וWII ממש לא מכסים את זה.

אולי כשתיהיה לך קונסולה ואשכרה תשחק במשחקים האלו תבין.

יאללה - זזתי חזרה לSMG2 :) ואחר כך קצת לRED DEAD

פורסם

ליביו עם כל הכבוד אתר גדול כמו גימספוט עושה ליפעמים השוואות בדיוק כאלו

ותנחש מה ? מחשב מנצח וככל שעובר הזמן מחשבים יחסית זולים (למחשב משחקים) מנצח

הPS3 וה360 חלשים יחסית למחשב

וזה שיש משחקים מסוימים בלעדים וסופר מושקעים בקונסולות לא אומר שהקונסולות יותר חזקות זה רק אומר שאין פורט למחשב להשוות כי במקרה שהיה המחשב היה מציג גרפיקה טובה יותר -ככה זה

ובעניין כמה מחשב יחזיק -קודם כל אמרתי מחשב ב3000 ולא ב2000

שנית כל עוד המחשב מקבל פורטים מהקונסולות מחשב ב3000 יחזיק כמו הקונסולות -אולי יצתרכו ליתפשר על הגדרות גרפיות אבל בקונסולות כבר היום מתפשרים

בעניין GOW3 נכון לא שיחקתי אבל ראיתי ווידיאו באיכות גבוה שלו ובאמת מרשים אבל בגלל העיצוב האומנותי וכל הבלגן שקורה במשחק

מההגדרות הגרפיות לא התלהבתי לא שזה משנה הרבה כי המשחק עדין ניראה מצוין

אבל יש הרבה משחקים שניראים מצוין גם בלי הגדרות גרפיקה מפוצצות -מבחינתי גם "לינק לעבר " עדין ניראה מצוין וזה משחק SNES

פורסם

קרירין- תבנה לי בבקשה מחשב ב-3000 שקל שמסוגל להריץ את כל המשחקים הקיימים היום בשוק וגם משחקים עתידיים כמו crysis 2 על הרזולוציה הכי גבוה, ועל ההגדרות הכי גבוהות!

בהצלחה!

פורסם

SnoopDoggyDogg ברגע שתראה לי PS3 שעושה את אותו הדבר אז אני יראה לך מחשב כזה ב3000 שקל ...

מה הקשר הגדרות הכי גבוהות ? בדקתה הגדרות של משחקי PS3 ? כי אני כן בדקתי -רובם 720P ולפעמים פחות מזה

חלקם 30 פרימים לשניה

הגדרות אחרות כזה לבדוק בפלטפורמה סגורה אבל לפי השוואות איכות בגימספוט ופה ושם השוואות ווידיאו באתרים אחרים זה הרבה פחות ממחשב משחקים חדש

פורסם

אבל אתה מפספס את עיקר השימושיות של מחשב מול קונסולה, מחשב זאת התעסקות זה לבדוק אם המשחק יתאים ושידרוגים ומשחקיות לא כ'כ נוחה ועדיין מול מסך

מחשב (אומנם היום המסך הממוצע הוא 22 אינץ', אבל עדיין)

בקונוסלה אתה פשוט מכניס 2 כבלים אחד לחשמל ואחד לטלוייזיה ושלום על ישראל רק תכניס דיסק וזהו, אתה תמיד בטוח שהכל ירוץ חלק אין לך כאבי ראש

אין לך חששות של תאימות RDMים ועוד בולשיטים, הכל פשוט עובד וזה שווה לבדו את התמורה של קונסולה

פורסם

מסכים עם לירן וקרירין: מה רע ב-720p?

רואים יפה מאד!

אם תחבר PS3 למסך 22" וגם את המחשב למסך 22" והמשחק ב-PS3 ירוץ על 720p ובמחשב על 1080p ההבדל יהיה מאד קטן!

ההבדל משמעותי יותר במסכים גדולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים