עבור לתוכן

נמאס לי מחיבר 56K רגיל, אני מזמין ADSL.

Featured Replies

פורסם

רגע...

לא קוראים לזה buttcrack? ;D

• תגובות 37
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני לא טועה בזק גובים בכל מקרה כסף על המרת הקו ..גם אם תקח מהם מודם או לא

אתה תשלם על המרה חד פעמית ואז תשלום חודשי לבזק של 99 ש"ח.

חוץ מזה אם יש לך רשת פנימית בבית לך על המודם של בזק! ככה תוכל להפוך את המודם לראוטר במקום להשאיר מחשב דלוק כל הזמן!

פורסם

או ! סוף סוף יש לזה כותרת נורמלית... אתה שינית את זה אתלון או שזאת עבודה של אחד מהמנהלים ? ;D

פורסם
« שינוי אחרון: היום בשעה 21:50:20 על ידי Enc0der »
פורסם

תעשה באקוונט.

חבילה בינונית אצלם עולה 17$ ולפיי מה ששמעתי מאנשים זה מוריד ב-100k בממוצע, אולי זאת לא המהירות הרגילה של חבילה בינונית אבל זה עדיין הרבה יותר זול מהחבילה הבסיסית בכל שאר החברות שהמהירות שלה היא 60k.

פורסם

אתם לא קוראים IOL?

http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=190632

אגב, ההמרה מתבצעת אצל בזק; לא צריך בשביל זה שום טכנאי!

אז מעניין למה בזק בכל מקרה מתעקסים לשלוח לי טכנאי הביתה, על-אף העובדה שאין לי קו 1+1 בבית כי על כך יכול להעיד המודם ששלח את ההודעה הזאתי.

אם אני לא טועה בזק גובים בכל מקרה כסף על המרת הקו ..גם אם תקח מהם מודם או לא

אתה תשלם על המרה חד פעמית ואז תשלום חודשי לבזק של 99 ש"ח.

חוץ מזה אם יש לך רשת פנימית בבית לך על המודם של בזק! ככה תוכל להפוך את המודם לראוטר במקום להשאיר מחשב דלוק כל הזמן!

בשום פנים ואופן אני לא הולך לקחת את האלק-קבר-טל הזה מפני שזה המודם הכי זול של אקלטל וספקי הADSL בצרפת וגם חברות הטלפוניה זרקו אותם בגלל בעיות האבטחה שלהם(ואל תתחיל לזבל לי במח עם FIREWALL כי בכל מקרה יהיה לי אחד) ומן הסתם אני יכול לשאר שבזק קבילו על המודמים האלה משום מה "עיסקה טובה מאוד" והם דופקים על המודמים האלה קופה. אני חוזר ומדגיש: זו לא חברת מודמים דפוקה, אלא הדגם הספיציפי שנזק מוכרים בארץ הוא דגם דפוק ולא מאובטח.

פורסם

בשביל זה יש את למיר שמוכרים סמסונג...

פורסם

איכסה אווקאה נט כל כך הרבה בעיות ! :AR15:

אצלי בישראסרב שאני משלם 30$ אני מקבל מהירות של הורדה ב400! ב40 בהעלה! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים