עבור לתוכן

תמיד למטה למטה בסרגל כלים איפה שהשעון,קופצות לי הודעות על המחשב שלי..

Featured Replies

פורסם

צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר :D

my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg

אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה?

לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7)

אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:

פורסם

זה action center. מסבירים לך שם על כל התראה ואתה יכול גם לקבוע על מה אתה מקבל התראות.

תיכנס לשם ותבין הכל.

מועבר לפורום Windows.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני בת..

דבר שני אני לא מבינה בזה כלום :\ לכן פניתי לפורום הזה ..

פורסם

קצת קשה להבין את זה כאשר רוב אוכולסיית הפורום הם זכרים ואין לך אייקון Female.gif בפרופיל.

כמו שהסברתי כל התראה שaction center מציג היא יספור בפני עצמו. התפקיד שלו קיים בעיקר בשביל תחזוקת המערכת ופתירת בעיות שהוא מוצא (עד כמה שניתן).

אם יש משהו יותר נקודתי שלא הצחלת להבין את מוזמנת לשאול פה בדיון.

פורסם
  • מחבר

אממ אוקי..

אבל לא ענית על השאלות שלי חח

לעשות תסריקה הזאת ואת הגיבוי?

ממ במה זה עוזר לי? ואם אין לי מערכת חוקית,זה עדיין מומלץ?

ד"א הנה שיניתי את המין שלי בפרופיל (:

פורסם

אין קשר בין סריקה של ה defender לבין חוקיות רישיון המערכת. כל דיון על נושאים לא חוקיים אסור פה.

את מוזמנת לאענן את הזכרון לגבי חוקי הפורום בזמנך הפנוי.

לגבי Windows update תעשי מה שנוח לך.

action center זיהה בעיה כלשהי שיש לו מידע על IE אז את יכולה לראות את הפרטים שלה. כמו שאמרתי אלתפחדי לחקור ולהבין דברים לבד.

הגיבוי הוא בדיוק כמו שהוא נשמע. תגדירי מה את רוצה לגבות ובאיזה לו"ז אם בכלל את מעויינת בגיבוי.

בסה"כ מדובר על מרכז התראות ופעולות שבו הוא מציע לך דברים שמומלץ לעשות ואת יכולה להחליט מה מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אממ.. ואם אין לי מערכת חוקית אתה ממליץ לי להוריד עדכונים למחשב? (חוץ מעדכון אחד שאני יודעת שאסור להוריד וביטלתי אותו..)

פורסם

יזיק זה לא.

שוב, אני חוזר על עצמי: הכל כתוב שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים