עבור לתוכן

קושי בצילומים כדוגמן

Featured Replies

פורסם

בקשר לעכבר, אני ממש לא מתחרט עליו, הוא מסמל תקופה מאוד משמעותית בחיים שלי, ודי קשה לזהות שהוא עכבר במיוחד דרך עיניים של בנות, ככל שהן יותר שוות - ואני מבטיח שאני נוגע גם להן בציצי בסוף. אני בכלל לא חושב על הקעקוע הזה, עד שאיזה בחורה בים שואלת מה זה, וזה קורה המון, וזה מצויין, כי אחרי הכל בשבילה אני גם חתיך וגם חכם, אז אני ממליץ לכולם לעשות קעקוע של חתיך עליהם, או עכבר אם אתם Lev0.

אם אני אלך לים לבוש כך

בכמה ציצים בערך אני אגע? :D

2506failowneddesignfail.jpg

• תגובות 46
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פותח הדיון - הסרטון הזה יעזור לך:

באמת, תחפש בגוגל פורום (אם לא תמצא בעברית אז חפש באנגלית) של דוגמנים/דוגמניות ותשאל שם.

פורסם

OMG פאקינג עכבר :facepalm:

ענקקקקקקקק חחחחחחח לא הפסקתי לצחוק :lol:

פורסם

חחח אלכס, תאמין לי אתה גאון :lol: :lol: :lol:

עם סטנדרטים נמוכים :)

פורסם

נו... אבל גם אתה' date=' שאתה חסר אונים מבחינת ידע במחשבים, לא עוזר לו בשיט חוץ מלכתוב עוד תגובה שלא מקדמת את פותח הדיון.

חתיכת ייצור מבין חברתית ואינטלגנט ריגשי שכמותך :facepalm:

[/quote']

א. מאיפה קפצת?

ב. אני רחוק מחסר אונים מבחינת ידע במחשבים.

ג. עוזר ועוד איך - העצה הכי שימושית עד כה. לא לחפש כאן עזרה משמעותית בנושאים כאלה.

ד. חתיכת NEWFAG שכמותך:facepalm:

פורסם

מה הקשר עכבר אבל? איך זה מסמל תקופה משמעותית בשבילך? מילא, היית מקעקע איזה מארז יפה (שזה גם גיי ברמות מטורפות), אבל עכבר?

motivator5636439.jpg

תחליף Disney Corporation ב- Logitech.

פורסם

עם סטנדרטים נמוכים :)

תאמין לי שניסיתי למצוא אחת יותר איכותית עם תחפושת עכבר ,אבל זה הכי קרוב לאישה איכותית שמצאתי (אלכס תפס את זה בול בגוגל ).

פורסם

שרת האיחסון של FXP לא מצליח לעמוד בעומס.

תסלחו לFXP.

פורסם

^ :lol:

פורסם

ידעתי שיש לנו תמונות על השרת שלך לפני הקעקוע!!!

http://hwzone.co.il/newspics/biodome/10th_meeting/HWzone-10th_meet-4_4_04-007.jpg

http://hwzone.co.il/newspics/biodome/10th_meeting/HWzone-10th_meet-4_4_04-042.jpg

אויי, 2004, כמה אני מתגעגע...

אל תדאג RoyShefi, גם אותי שנאו הקנאים.

אמרו לי "אתה בחיים לא תדגמן בשביל עוגיות עבאדי, פשוט אין לך את זה...",

צוחק מי שצוחק אחרון, אה?

AbadiBakery_165-155k-n_25-1-07_01.jpg

(בתמונה זה אני בתחפושת כבדה, אך את ניצוץ הדוגמן בעיניים, אי אפשר לבלבל עם אף אחד אחר).

פורסם

אל תדאג RoyShefi, גם אותי שנאו הקנאים.

חחחחחח LOL לב אתה גדול !

פורסם

מה אתה בוכה RoyShefi אתה נראה נורמאלי לגמריי (טוב אולי חוץ מהמישקפיים ,מה חשבתה לעצמך ? )

פורסם

נגיד שהת'רד הזה היה רציני- אני היחיד שרואה את חוסר ההגיון בלנסות להיות דוגמן כשאין לאדם יכולת פוטוגנית בסיסית?

ז"א, אם אתה לא מצליח להצטלם טוב, אתה לא יכול להיות דוגמן טוב... :facepalm:

מעבר לזה- :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים