עבור לתוכן

קושי בצילומים כדוגמן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תשמע, בתור מישהו שגם מדגמן באופן קבוע ויפה רצח, אני חייב לומר לך, שאין מה לעשות.

אנחנו הדוגמנים, בגלל יופיינו העצום והבלתי נשלט,

החלק במוח האחראי על הנושא מתנוון ואז להיות יפה ולבצע הבעות פנים לפי פקודה,

הופכים להיות למשימה בלתי אפשרית(בגלל זה, למרות שאתה רואה לפעמים אנשים יפים יותר ממה שאתה רואה ב-TV ברחוב, באוטובוס או ברכבת).

למזלי האישי, מעבר לזה שאני יפה רצח ונראה כמו שילוב של בראד פיט, ניסים גרמה ונחמיה שטרסלר,

(שעליהם אני חושב כשאני מדגמן לפרסומות של עוגיות עבאדי, יוגורט עיזים של משק צוריאל ומוצרי "שופר-סל" על גווניהם)

אני גם נורא חכם, אפילו הצלחתי להוציא 100 במבחן בחשבון פעם וסיימתי כיתה י'.

לכן, אני מסוגל לבצע גם הבעות פנים לפי בקשתו של הצלם וגם להראות יפה ורענן.

אגב, מאוד לא מצא חן בעיני שרמזת שחברי הפורום מכוערים. אין מה לרמוז את זה, זה הרי ברור שהם מכוערים!!!1101

איך יהיו יפים אם לא קעקעו שלט של XBOX על התחת? סתם חומר למחשבה.

שיהיה בהצלחה בקריירה, תזכור מי תמך בך כשלא היית דוגמן מפורסם. :xyxthumbs:

אחי, לולולוללול.

אנשים, מאוד עזרתם לי, ועוד שניה אני אגיע לעכבר. יש פה מספיק טיפים ועצות, וכוס עמק ידעתי שהגעתי למקום הנכון למרות הכל. וכן השם השני שלי זה מייקל.

בקשר לעכבר, אני ממש לא מתחרט עליו, הוא מסמל תקופה מאוד משמעותית בחיים שלי, ודי קשה לזהות שהוא עכבר במיוחד דרך עיניים של בנות, ככל שהן יותר שוות - ואני מבטיח שאני נוגע גם להן בציצי בסוף. אני בכלל לא חושב על הקעקוע הזה, עד שאיזה בחורה בים שואלת מה זה, וזה קורה המון, וזה מצויין, כי אחרי הכל בשבילה אני גם חתיך וגם חכם, אז אני ממליץ לכולם לעשות קעקוע של חתיך עליהם, או עכבר אם אתם Lev0.

פיס אווט הווז. 3>

כן, שוב - מאוד קשה לזהות שהקעקוע הזה הוא עכבר אם אתם לא אתם. אז תזכרו שזה קעקוע שהוא יותר בשבילי ובשביל אנשים מקסימים כמוכם. רוב האנשים חושבים שזה עובר או חללית או סוג של ויברטור ביצה.

• תגובות 46
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שג'ק ברטון נהג לומר: "check into a psycho ward, which ever comes first, huh"

Big_Trouble_in_Little_China_1986_1080p_11-28-38.jpg

פורסם

thread owned by lev0

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

באמת מה חשבת שעשית עכבר של מחשב על הרגל?(כולם מציקים לך על זה, אז גם אני חייב)

את זה אפשר להגיד על כל קעקוע.

פורסם

כן.

פורסם

אני אסכם: כדי לגעת בציצים של בנות, צריך בסה"כ להחליף כינוי ל-Lev0 ולעשות קעקוע של ויברטור ביצה

פורסם

האמת שבתור ויברטור ביצה, או עובר, זה נראה די טוב

פורסם

למרבה הצער, זה גם היחיד שיתנגד

פורסם

את זה אפשר להגיד על כל קעקוע.

בתור אחד שיש לו קעקועים וקעקוע די גדול במקום גלוי,אני יגיד רק דבר אחד עיקרי,לדעתי זה הכול תלוי בסוג של בן אדם ובביטחון העצמי שלו.

אם אתה שלם עם עצמך ואוהב איך שהקעקוע נראה,זה הכי חשוב,גם אם אלף אנשים יגידו לך שהקעקוע נראה בן זונה,תמיד יהיה את האחד שיגיד לך את ההפך,העיקר הוא לדעת לשים זין ולהיות מרוצה מעצמך.

הרבה אנשים עושים קעקועים ואז רוצים לכסות/להוריד אותו,רק בגלל דבר אחד,כי מישהו אמר להם שהקעקוע לא נראה טוב,ובסופו של דבר זה הכול עניין של טעם, אנשים מאבדים את הביטחון העצמי שלהם כשבא בן אדם אחד ואומר להם" תגיד אתה לא תצטער על זה?" -"אבל מה תעשה בעוד 20 שנה?" - "אני במקומך לא הייתי עושה את זה"

זה הגוף שלך והעור שלך,אתה עושה את זה בשביל עצמך,ואם זה לא לטעם של אנשים אחרים,אז זאת הבעיה שלהם ולא שלי.

ולבחור עם הקעקוע של עכבר, אני יגיד לך משהו שאולי אף אחד לא אמר לך את זה פה,אם אתה שלם עם עצמך ומאחורי הקעקוע הזה יש איזה מסר אישי בשבילך,אז אתה מלך!כי יצאתה הכי מקורי והכי אמיתי.

פורסם

אז לוג'יטק לא לקחו אותך לדוגמן שלהם?

ואו. התגובות בת'רד הזה רק מראות עד כמה שזה לא המקום הנכון לשאלות כאלה, ועד כמה שרבים כאן שמבינים במחשבים הם "במקרה" לא ממש פתוחים ומבינים בכל הפן החברתי. "הבנה חברתית ואינטלגנציה רגשית" YEAH RIGHT. :facepalm:

פורסם

נו... אבל גם אתה, שאתה חסר אונים מבחינת ידע במחשבים, לא עוזר לו בשיט חוץ מלכתוב עוד תגובה שלא מקדמת את פותח הדיון.

חתיכת ייצור מבין חברתית ואינטלגנט ריגשי שכמותך :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים