עבור לתוכן

קושי בצילומים כדוגמן

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אני מתנצל אם חלקכם חושבים שזה לא הפורום הנכון לשאלות כאלו, אבל זה שאנשים מבינים במחשבים לא אומר שאין להם הבנה חבריתית ומספיק אינטליגנציה רגשית כדי להזדהות ולעזור בטאקל הפסיכולוגי שיש לי, או שהם מכוערים.

אה, ואם עוד מישהו חושב לתת לינק לתמונה שלי מכיתה ח' כדי לצחוק עלי, אני אדקור אותו בפנים עם מזלג.

בקיצור, כשאני מול המצלמה יותר מכמה שניות וצילומים, ושמבקשים ממני לחייך חיוך אמיתי ולהסתכל לתוך קיר, אני פשוט נכנס ללחץ, והפנים שלי נכבות, והבטחון שלי בורח, מה שבדרך כלל לא קורה, אני מאוד אוהב להצטלם ומאוד אוהב את איך שאני נראה.

אבל כשאומרים לי לחייך, אני לא מצליח לחייך חיוך אמיתי שנמשך יותר מכמה שניות וגם הוא לא באמת אמיתי. רק שעוברות בנות ברחות ועושות שלום אז הצלם קופץ על ההזדמנות ומצלם ואומר כמה שהחיוך שלי אמיתי אז.

משהו במצלמה שלו מכניס אותי ללחץ, היסטרי. ואני מרגיש לא בנוח פתאום.

אולי אני צריך להתאמן? על מראה? עם חברים שיצלמו אותי?

יש לי עוד שבועיים צילומים לאדידאס נייק וכו', ואני רוצה ליהיות כמו שצריך עד אז, אני רוצה ליהיות מי שאני ולתת את מה שיש לי להציע.

דרך אגב, קיוויתי שאולי יהיו פה צלמים מקצועיים שיזדהו עם הבעיה מהצד השני ויוכלו לזרוק כמה טיפים.

תודה רבה.

• תגובות 46
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא דוגמן,וגם לא צלם.

אך אוכל לתת לך עצה,אם תחשוב שיש בעיה אז היא תהיה.

אני בטוח שאם תחשוב שתהיה הכי "קול" בנושא ואל תריץ לך בסרט חוזר ש"אני לא יכול X בצילומים" זה ישתפר.

אני לא חושב הצגות מול חברים/מראה וכו' ישפרו,אני חושב שאם תתחיל לעבוד מהראש ולחשוב שתוכל בלי בעיה "לקחת" סט צילומים מסוים אין לי ספק שתרגיש הבדל בעניין.

פורסם

אני דורש את המזלג שלי בחזרה

פורסם

אז לוג'יטק לא לקחו אותך לדוגמן שלהם?

פורסם

LOL

ברצינות מוחלטת - נראה לי שכדאי לך ללכת להתייעץ עם פסיכולוג. הבעיות האלה - בטח שאין להן מקום פה.

פורסם

לא היה פעם פרק של חברים על הנושא הזה :)

פורסם
  • מחבר

בן אלף.

השאלה שלי היא אולי טיפה יותר ספציפית - כדי להתגבר על הבעיה הזאת, לבוא מהנקודה האמיתית של החוסר בטחון שיש לי ולפתור אותה, להכיר בה ולהרגיש בנוח איתה, אווווו להכנס לראש שחקן שלי ומשכנע את עצמי שהכל טוב, כמו שאתה אומר אני אומר לעצמי שאין בעיות ומדחיק את כל הקשיים ונותן את השואו של החיים ואת הסט הזה אני לוקח ובקטנה ושטויות, ובגדול שאין שום בעיה ואני חתיך רצח וכל הבנות בעולם רוצות אותי וסוף סיפור - חיים טובים יותר בקיצור - אבל פה אין התמודדות אמיתית עם הבעיה. (או שאין בעיה? :))

וואלה אם אין לכם מה להגיד אל תגידו כלום ואל תיהיו ילדים קטנים ואינפנטילים, די על הזין שלי כל הקטע הזה אבל אין לי באמת קהילה שתענה לי על השאלה הזאת, ואני מאוד מכבד אתכם אחרי כל השנים.

ולא זה לא מצריך ללכת לפסיכולוג, די קשה לביים את עצמך כששלוש עשרה אנשי צוות כולל מאפרת, סטייליסטים, מעצב שיער, צלמים יבואני בגדים, דוגמנים אחרים ומכווני תאורה כולם מסתכלים עליך.

פורסם

אז אם הגעת למסקנה שהמצב הזה קשה פשוט מעצם היותו קשה - מה אתה רוצה לעשות?

עם הנסיון והזמן זה יהפוך לקל יותר.

פורסם

אתה סתם מתחפר פה בשאלה שאף אחד לא יכול לענות לך עליה, אתה פושט צריך לראות מה הטריגר שלך מה יגרום לך להרגיש נוח

אם לחשוב שאתה חתיך רצח עושה לה את זה, אז לך על זה, אם כל "סטייט אוף מינד" אחד יעזור לך אז לך עליו, הקטע הזה שרק אתה תדע מה עובד בשבילך

אם זה באמת חשוב לך (ועל פי זה שפתחת פה ת'ארד ויחד איתו פתח לפורענות עד אין קץ, אז זה חשוב), תנסה לחפש איזה צלם חובב שמחפש גברים לצלם

או תבקש מאחד החברים שלך שיצלם אותך כי בסופו של דבר למרות שהכל בראש עם קצת אימון הכל יהיה טוב

בהצלחה

נ.ב אם אתה לא מצליח לחייך פשוט תסתכל על הקעקוע שלך ותדמיין את עצמך מסביר את זה לנכדים שלך\לאבא של אשתך לעתיד (הייתי חייב)

פורסם

שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד. נשבע שראיתי עכשיו קעקוע של עכבר בגודל מלא על גפה של מישהו :facepalm:

שמע, כל פעם שאתה חסר ביטחון תעצום חזק את העיניים, תתרכז בעכבר ואחרי שתבין שאין שום דבר יותר גרוע מזה, יחזור אלייך הביטחון.

פורסם

omg ,כאילו פאקינג עכבר (ואפילו לא אמיתי )

עכשיו בקשר לבעייה ,האמת שגם לי יש משהו דומה ,בגיל צעיר (ככה עד גיל 14 ) היה לי שיניים נוראה עקומות ,באמת זה היה הדבר שהרס לי את המראה הסביר + שלי , אז אני פשוט לא חייכתי בתמנות ,הייתי תמיד עם הבעת פנים רצינית ,ואפילו לא ידעתי לצחוק באמת ,ואז ישרו לי את השיניים ,אבל בראש עדיין לא הצלחתי לצחוק באמת או לחייך ,פשוט לא הולך לי ,אני לא יכול לעשות חייוך אמיתי ,יוצא לי חיוך מאולץ וגם זה לא תמיד ,אז פשוט החלטתי לחייך כמה פעמים למראה ולאט לאט זה התחיל להיכנס בי ,אני עדיין מחייך חיוך מזוייף ,אבל לפחות לא נוראה כל כך .

פורסם

אני לא מאמין שקעקעת עכבר מחשב על הרגל שלך.

אני חייב לשאול, כיום - שנתיים וחצי אחרי, אתה מצטער על הקעקוע? או שאתה עדיין לגמרי שלם איתו?

איך הבחורות מגיבות למראה הקעקוע?

סליחה שהעלתי את הנושא שוב.

אני מקווה שזה בסדר שאני שואל ;)

פורסם

באמת מה חשבת שעשית עכבר של מחשב על הרגל?(כולם מציקים לך על זה, אז גם אני חייב)

ולנושא:

לא נראה שאתה חסר ביטחון עצמי, אז ברגע שאתה כן צריך לעשות חיוך למצלמה, תחשוב על משהו שמעלה לך חיוך על הפנים, ואז שיצלמו אותך.

אישית, גם אני לא סובל להצטלם, ואני לא יכול לתת חיוך אמיתי למצלמה, כי בראש שלי אני יודע שיש זיוף לשם התמונה.

ד"א השם השני שלך הוא מיכאל?

פורסם

קודם כל- אחחח... העלתם נשכחות עם הבחור והקעקוע. 8)

בנוגע לנושא, בעבר באיזה תוכנית לילדים היה כזה פרק- "איך להיראות טוב/פוטגני בתמונות סיום שנה של בית הספר". משום מה זכור לי שכילד תמים ודפוק תרגלתי קצת מול המראה וצילמתי את עצמי הרבה פעמים ולעת ימים התמונות (מבחינת החיוך והפנים) נראים לא רע בכלל. ככה שאם תתרגל מול המראה ותחשוב על בדיחה טובה או על משהו שעושה אותך שמח ותמצא את "הפוזה" מול המראה אחר"כ תתרגל את זה מול המצלמה של חבר כמה עשרות פעמים זה יהיה לך קל מול הדבר האמיתי.

תמצא את האיזון בין חיוך מזויף לבין חיוך נשפך מצחוק (מישהו אמר ROFL?) ככה שהשיניים העליונות בעיקר יבלטו.

אגב, אם תנסה לחייך הרבה זמן זה יהיה "מאומץ" ויראה רע וזול. חיוך אמיתי נותנים לכמה שניות וזהו. אם תתקע עם חיוך טוב עד שהצלם יספיק לתפוס אותך אתה תראה תקוע שכזה ועם פוזה של-" נו כבר... צילמת?"

זה היה קצת טיפים והמלצות מאחד שחברים שלו אומרים שהוא "פוטוגני" ושיש לו נסיון קליל-חובבני בתחום הצילום.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

תשמע, בתור מישהו שגם מדגמן באופן קבוע ויפה רצח, אני חייב לומר לך, שאין מה לעשות.

אנחנו הדוגמנים, בגלל יופיינו העצום והבלתי נשלט,

החלק במוח האחראי על הנושא מתנוון ואז להיות יפה ולבצע הבעות פנים לפי פקודה,

הופכים להיות למשימה בלתי אפשרית(בגלל זה, למרות שאתה רואה לפעמים אנשים יפים יותר ממה שאתה רואה ב-TV ברחוב, באוטובוס או ברכבת).

למזלי האישי, מעבר לזה שאני יפה רצח ונראה כמו שילוב של בראד פיט, ניסים גרמה ונחמיה שטרסלר,

(שעליהם אני חושב כשאני מדגמן לפרסומות של עוגיות עבאדי, יוגורט עיזים של משק צוריאל ומוצרי "שופר-סל" על גווניהם)

אני גם נורא חכם, אפילו הצלחתי להוציא 100 במבחן בחשבון פעם וסיימתי כיתה י'.

לכן, אני מסוגל לבצע גם הבעות פנים לפי בקשתו של הצלם וגם להראות יפה ורענן.

אגב, מאוד לא מצא חן בעיני שרמזת שחברי הפורום מכוערים. אין מה לרמוז את זה, זה הרי ברור שהם מכוערים!!!1101

איך יהיו יפים אם לא קעקעו שלט של XBOX על התחת? סתם חומר למחשבה.

שיהיה בהצלחה בקריירה, תזכור מי תמך בך כשלא היית דוגמן מפורסם. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים