פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר האם ניתן להפוך את היוזר שאיתו אני משתמששהוא לא עם הרשאות ROOT ל ROOT מלא זאת על מנת לקנפג את המערכת ואילו רק באופן זמניאני מוכן לקחת את סיכון האבטחה הרגעי להגדרת המערכת...גם ככה אין לו כרגע DNS ןכתובת אמיתית החוצה.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים בטרנימל:suיתן לך להשאר כroot ולא תצטרך לעשות sudo כל הזמן.אם פקודה הנ"ל לא עובדת לך (כמו באובונטו), תנסה:sudo -sשים לב שזה לא משפיע על הסביבה הגרפית.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר או קיהרצתי SU בטרמינל עכשיו איך אני פותח את עריכה על קובץשנמצא פה למשלETC/PROFTPD/PTOFTPD.CONF[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 115 שנים אתה צריך לפתוח אותו בתוכנת ערכית טקטס כלשהי ע"מ לערוך אותו...vim /etc/proftpd/proftpd.confאוvi /etc/proftpd/proftpd.confאוnano /etc/proftpd/proftpd.confאוgedit /etc/proftpd/proftpd.confהאחרון הוא בעל ממשק גרפי.אם תוסיף sudo לפני כל אחת מהפקודות הנ"ל (כולל gedit), תוכל לפתוח את הקובץ ולערוך אותו עם ההרשאות הנחוצות.לגבי SSH, התקנת את openSSH? כזכור לי זאת הדרך להתקין שרת SSH.
פורסם 2010 ביולי 115 שנים מחבר אתה צריך לפתוח אותו בתוכנת ערכית טקטס כלשהי ע"מ לערוך אותו...gedit /etc/proftpd/proftpd.confהאחרון הוא בעל ממשק גרפי.אם תוסיף sudo לפני כל אחת מהפקודות הנ"ל (כולל gedit), תוכל לפתוח את הקובץ ולערוך אותו עם ההרשאות הנחוצות.נ-ה-ד-רתודה תודה.........ושוב תודהעכשיו רק נשאר לי להוסיף יוזרים...
פורסם 2010 ביולי 115 שנים או שתתקין mc שלא בא בברירת מחדל.אבל העורך טקסט שלו מאוד נוח בסביבה טקסטואלית וכולל תמיכה בעכבר בקונסול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.