עבור לתוכן

red dead redemption pc release date

Featured Replies

פורסם

רק ששם מיד אחרי היציאה לקונסולות נתנו תאריך יציאה למחשב, פה עשו בידיוק הפוך...

תן לי לתקן אותך:

GTA IV יצא לקונסולות באפריל 2008 ולאחר מכן הייתה שתיקה לגבי גירסת ה-PC, אם אתה זוכר, אפילו נרמז שייתכן שלא תהיה כזאת.

כמובן שידענו שזו שטות וזה עניין של זמן ובאוגוסט 2008, 4 חודשים אחרי- הוכרז שהמשחק ייצא ל-PC בנובמבר 2008.

ואני לא אתפלא אם המקרה יחזור על עצמו עם Red Dead Redemption.

אחרי שRockstar יפיקו את הרווחים שהם יכולים מהקונסולות הם יודיעו על גירסת PC. תחזרו עוד חצי שנה ותראו שזה לא תלוש מהמציאות.

פורסם

אני לא מבין את זה,למה לא להוציא ביחד עם ה-PC?

פורסם

תעשה 1+1:

כשיש לך אלטרנטיבה של לקנות משחק ל-PC או לקונסולה ב-300+ ש"ח או להוריד פרוץ, הרבה הולכים על האופציה השניה.

מן הסתם בגלל רמת הפיראטיות ב-PC, החברה תעדיף לשחרר לקונסולות שם הם יצליחו להפיק רווח כפי שרצו, כשאין גירסת PC פרוצה שמסתובבת בשטח.

פורסם

לפני חודשיים אני החלטתי שאין לי כח לחכות למשחקים שיוצאים קודם לקונסולות, וקניתי PS3 :)

פורסם

בהתחשב במכירות העלובות של GTA ל-PC לעומת הקונסולות, אני מאוד בספק ש-RDR יגיע למחשב האישי בשנה או שנתיים הקרובות.

איפה מצאת את הנתונים האלה? חיפשתי לפני כמה שבועות ולא מצאתי...

אם אתה מסתמך על NPD, אל תשכח שהם לא מתייחסים למכירות דיגיטליות (STEAM, D2D וכו'..)

פורסם

אני ראיתי את הנתונים לפני כמה חודשים וכנראה שאכן מדובר בנתונים של ה-NPD אך עם זאת אני בטוח שאם GTA היה מוכר כמה מיליוני עותקים ל-PC, היינו רואים עכשיו גרסת PC ל-RDR.

פורסם

^^

אז הינה התשובה שלך - אין ספק שהנתונים ניראים עלובים. היום, החלק הארי של המכירות לPC הן דרך שירותים דיגיטלים.

וG-MAN כתב בעמוד הקודם תיאוריה מעניינת (לפי דעתי גם הגיונית) לגבי העדר גרסת PC לRDR.

פורסם

אני ראיתי את הנתונים לפני כמה חודשים וכנראה שאכן מדובר בנתונים של ה-NPD אך עם זאת אני בטוח שאם GTA היה מוכר כמה מיליוני עותקים ל-PC, היינו רואים עכשיו גרסת PC ל-RDR.

לא מסכים

אתה שוכח כמה דברים

1-NPD למיטב ידעתי משקף רק נתונים מארצות הברית ועוד בלי הורדה דיגיטלית

אומנם זה שוק מאוד גדול אבל זה עדין לא כל העולם

ובארצות הברית קונסולות מאוד חזקות

2-אנשים שוכחים שמשחק לקונסולות הHD עולה בערך 10$ יותר ממשחק PC מקביל -למעשה בזמן האחרון חלק מהחברות העלו את משחקי הPC ב10$

שתיהיה חפיפה במחירים

קח לדוגמה את COD6 -יצא במקביל לPC וקונסולות ובאותה רמת מחירים

פירטיות גם ככה פחות מזיקה למשחקים שמבוססים בעיקר על אונלין מקוון

מה שמפריע לחברות זה להוציא גרסת PC שהרבה פעמים אפילו יותר איכותית (בגרפיקה) ועולה זול יותר

וזה אחת הסיבות שחברות פיתוח מוציאות משחקים מסוימים באיחור למחשב

RDR יצא ל360 וזה נחשב קל יחסית לעשות פורט מה360 לPC ואני מעריך שיום אחד ניראה גרסה כזאת

לא יוותרו סתם על מיליוני דולרים אבל כן יתנו למכירות של הקונסולות ליתקרר -בטח שהמשחק יצא בגרסה מוזלת לקונסולות תגיע גרסת PC במחיר מלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים