עבור לתוכן

red dead redemption pc release date

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי מידע מתי המשחק הזה ישוחרר ל PC , בנתיים ראיתי שיש אותו ב XBOX והוא נראה ממש טוב

יש למישהו מושג מתי זה יוצא ל PC ?

פורסם

יש סיבה לכך שלא מצאת מידע לגבי זה. הוא לא מתכוון לצאת למחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה , מאכזב למדי אבל אני מניח שזה קשור לעובדה שכל משחק חדש נפרץ...

פורסם

תודה , מאכזב למדי אבל אני מניח שזה קשור לעובדה שכל משחק חדש נפרץ...

הנחה שגויה

פורסם

זה קשור לזה,שלחברות לא איכפת מה-PC.

כל הכסף נמצא בשוק הקונסולות.

פורסם

חברים, תפסיקו לדבר שטויות.

אם לא היה כסף בPC - כבר מזמן לא היו מפתחים למחשב.

יכול להיות שההחלטה של רוקסטאר נובעת מהנסיון העגום שיש להם עם פורטים לPC. (ע"ע GTA IV)

פורסם

לאט,לאט ומפסיקים לפתח.אין היום משחקים אקסלוסיבים ל-PC.יוצא אולי איזה פורט מעפן כזה.

פורסם

לאט,לאט ומפסיקים לפתח.אין היום משחקים אקסלוסיבים ל-PC.יוצא אולי איזה פורט מעפן כזה.

נניח ומה שאתה אומר נכון, איך בדיוק אתה מסיק מזה שהPC בדעיכה?

אם כבר זה מעיד על מגמה של פיתוח לכל הפלטפורמות ולא רק לקונסולות. רק לידע הכללי - גם לקונסולות יוצאים פחות משחקים שבלעדיים לקונסולה מסויימת.

קח לדוגמא את סדרת Fable. המשחק הראשון פותח לקונסולות ויצא פורט באיחור של כמה חודשים לPC.

כשהמשחק השני יצא, פיטר מולינו טען שהPC לא פלטפורמה רווחית ולכן המשחק השני יצא רק לקונסולות.

בקרוב המשחק השלישי יוצא ופיטר מולינו חזר בו וטוען שהPC חזר להיות פלטפורמה חשובה ולכן המשחק יצא בו זמנית לקונסולות ולPC.

פורסם

real 4? aiiight

פורסם

נניח ומה שאתה אומר נכון, איך בדיוק אתה מסיק מזה שהPC בדעיכה?

אם כבר זה מעיד על מגמה של פיתוח לכל הפלטפורמות ולא רק לקונסולות. רק לידע הכללי - גם לקונסולות יוצאים פחות משחקים שבלעדיים לקונסולה מסויימת.

קח לדוגמא את סדרת Fable. המשחק הראשון פותח לקונסולות ויצא פורט באיחור של כמה חודשים לPC.

כשהמשחק השני יצא, פיטר מולינו טען שהPC לא פלטפורמה רווחית ולכן המשחק השני יצא רק לקונסולות.

בקרוב המשחק השלישי יוצא ופיטר מולינו חזר בו וטוען שהPC חזר להיות פלטפורמה חשובה ולכן המשחק יצא בו זמנית לקונסולות ולPC.

וואוו ! FABLE ! תעשה לי טובה, שוק ה PC בדעיכה מתמדת של כמה שנים.

כמה כותרי AAA יוצאים ל PC בחצי שנה הקרובה שלא יוצאים בקונסולות ? עכשיו כמה הפוך ?

אם היה לי כוח הייתי מארגן רשימה והיית רואה.

עוד משהו זה שגם אם כבר יוצאים משחקי מולטי פלטפורם הרבה פעמים אנחנו מקבלים גרסה מקרקשת בהשוואה לגרסת הקונסולות.

פורסם

גם כל משחקי ה GTA האחרונים יצאו בהתחלה רק לקונסולות , אבל בסופו של דבר קיבלנו גם גירסה למחשב.

כך אני מנחש שאותו הדבר יקרה גם עם המשחק הזה.

פורסם

רק ששם מיד אחרי היציאה לקונסולות נתנו תאריך יציאה למחשב, פה עשו בידיוק הפוך...

פורסם

גם כל משחקי ה GTA האחרונים יצאו בהתחלה רק לקונסולות , אבל בסופו של דבר קיבלנו גם גירסה למחשב.

כך אני מנחש שאותו הדבר יקרה גם עם המשחק הזה.

בהתחשב במכירות העלובות של GTA ל-PC לעומת הקונסולות, אני מאוד בספק ש-RDR יגיע למחשב האישי בשנה או שנתיים הקרובות.

פורסם

אני מסכים ב100% עם NAVK. הקונסולות ARE WHERE THE GAMING'S AT NOWADAYS. ללא ויכוח בכלל.

ד"א NAVK תציץ בתיבה שלך שלחתי לך הודעה פרטית. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים