עבור לתוכן

לא מוכנים לבטל לי בגרות 4 יח"ל באנגלית כדי ש&#1

Featured Replies

פורסם

יפה, זו בדיוק הסיבה שאני מאחל לך שתעבוד במשרד ממשלתי עד יום הפנסיה שלך.

שתהיה עוד עובד אפרורי וממורמר, שיכולת ההבנה שלו מוגבלת לדברים טכניים, משעממים ובנאליים בלבד.

לדעתי, אם בנאדם עשה 10 פעמים מבחן, שייבושם לו, מה הבעיה בזה? אתה רוצה שהמבחן ימדוד ידע\יכולת למידה, או את הנחישות של אותו תלמיד להוכיח סטטיסטיקה לפיה אם הוא יגש 10 פעם למבחן, גם מבלי שהוא מבין את החומר, הציון הכי גבוה מבין העשרה יהיה גבוה משמעותית מהממוצע של אותם עשרה מבחנים (קרי, הידע של התלמיד)?

מה זה משנה אם עברתי אינפי אחרי 2 ניסיונות או אחרי 5? אולי העובדה שאני לא מדבר בכלל על כמה נסיונות לקח לך לעבור?

הרי לא מדובר כאן בלהעלות את הציון מ-60 ל-70, אלא מדובר כאן על בנאדם שלא ייקבל בגרות כלל. יקבל, אם יטרח לעבור את המבחן שוב.

תחשוב שכל התואר שלך, אתה תכשל בקורס אחד בלבד פעמיים ולא תהיה לך הזדמנות לסיים את התואר בכלל,

אני בספק רב שלא תהיה לך האפשרות לפחות לעבור את הקורס. כאמור, שום דבר לא מונע ממני לגשת למבחן בסמסטר העוקב - אני לא לומד בבן גוריון...

אבל במידה ואתה צודק, אני מאחל שגם זה ייקרה לך.

• תגובות 52
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשית את A, B, C, D, E ונכשלת רק ב-D ו-E?

אם נכשלת גם ב-C, משרד החינוך צודק. אם לא עשית את A ו/או B, משרד החינוך צודק.

אם קיבלת ציון עובר ב-A, B ו-C, ונכשלת רק ב-D ו-E לדעתי יש כאן תקנה מעוותת של משרד החינוך.

את כל מה שטענתי ביססתי על ההנחה שמדובר במקרה שהוא השלים שאלונים A,B ו-C בציון עובר.

נחכה לתשובה(או שהוא כבר רשם, אבל אין לי כוח לקרוא).

פורסם
  • מחבר

עשית את A, B, C, D, E ונכשלת רק ב-D ו-E?

אם נכשלת גם ב-C, משרד החינוך צודק. אם לא עשית את A ו/או B, משרד החינוך צודק.

אם קיבלת ציון עובר ב-A, B ו-C, ונכשלת רק ב-D ו-E לדעתי יש כאן תקנה מעוותת של משרד החינוך.

עשיתי את A,B,C וקיבלתם בהם ממוצע של 90+. ונכשלתי רק בE,D..

פורסם

אני רק רוצה להזכיר לכם משהו: בחינות בגרות יש פעמיים בשנה לכל שאלון, אם הביצפר שלך מגיש אותך לבגרות בכיתה יא', יש לך 4 הזדמנויות לעבור, אם לא עברת, זה תוקע אותך, אתה צריך לחכות עד שתסיים עם הצבא, ללמוד את החומר מהתחלה ואז לחכות למתי שהמבחני בגרות כדי שתוכל לסיים עם זה ולהתחיל תואר סוף סוף

לעומת זאת, בתואר יש לך 4 הזדמנויות בשנה, ואתה כבר אמור להיות יותר מנוסה בכל הקטע של למידה (עצמית או פשוט לשבת בהרצאה ולהקשיב), ככה שאתה נדפק פחות, ואגב, לדעתי אם נכשלת במועד ב' במבחן שאתה לוקח בפעם השנייה באוניברסיטה, לא מגיע לך לקבל את התואר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון בנושא:

פניתי לשר החינוך השר גדעון סער שהעביר את ההודע שלי למנהל אגף הבחינות במשרד החינוך - דודו הלוי, שהעביר את המכתב שלי לוועדת חריגים(יש לציין ששאלתי בבית הספר שלי אם יש אפשרות לערער הם אמרו לי שאאפשר וזה סופי >:(), ואישרו לי את לקבל חזרה את הבגרות 3 יחידות.

פורסם

Strength & Honor :xyxthumbs:

פורסם
:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים