עבור לתוכן

Tsunami 350W או ספק ג'נרי SUNSHINE 450 ואט?

Featured Replies

פורסם

שניהם פה מה לשים?

לאוברקלוקינג בלבד,

כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי

רק מנסיון

פורסם

בגלל שאלו ספקים ג'נרים, אף אחד לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית (אפילו שההספקים שלהם שונים).

פשוט תבדוק מה נותן לך מתחים עם הסטייה הכי קטנה (וגם לאחר OC).

פורסם
  • מחבר

בגלל שאלו ספקים ג'נרים, אף אחד לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית (אפילו שההספקים שלהם שונים).

פשוט תבדוק מה נותן לך מתחים עם הסטייה הכי קטנה (וגם לאחר OC).

וואלה.. תודה רבה.

פורסם

אני חושב שה450 וואט יחזיק לך את המתח יותר יציב כי הוא פחות יתאמץ.

פורסם

tsunami זה לא גנרי. יש לי אותה והוא מחזיק לי מלא דברים בצורה טובה. ואפילו שאלתי פה כמה פעימם על זה וכולם אמרו לי שהוא בסדר גמור. סתכל במפרט שלי אפילו. ויש לי 2 מאוורי גנרי וולקנו 6 sf 2 r9700 pro ועוד .... והכל טוב.

פורסם

אני חושב שה450 וואט יחזיק לך את המתח יותר יציב כי הוא פחות יתאמץ.

שוב, אין אפשרות להיות בטוחים לגביי ההספק והיציבות של אותו ספק כי הוא ג'נרי. (אפילו אם מוצהר עליו הספק של 450W)

פורסם

tsunami זה לא גנרי.

Tsunami ממש לא גינרי. נכון הוא לא משתווה לספקים ב340+- שקל.

אבל הוא נותן מתחים יציבים ועושה את העבודה..

לך על הTsunami. אל תתקרב לגינרים.

פורסם

למה ? לחבר שלי יש SUNSHINE 300W שמחזיק p4 1800MHZ + MSI Mobo + gf3 ti200 128mb + 2 networkcards 2 hardisks + CDRW , CDROM

פורסם

זה לא מי יודע מה כבד....

פורסם

למה ? לחבר שלי יש SUNSHINE 300W שמחזיק p4 1800MHZ + MSI Mobo + gf3 ti200 128mb + 2 networkcards 2 hardisks + CDRW , CDROM

יש לי ספק 300W ג'נרי שמחזיק יותר מזה...

תעשה מה שSUBX אמר. זאת הדרך היחידה להיות בטוח ב100%

פורסם
  • מחבר

א כי תבינו.. אתם רואים את ה 1.7 מתח למעבד שלי? הוא נותן לי רק 1.65 ואפילו פחות, זה דופק את האוברקלוק ומה שהכי מעצבן, זה יכול לפעול לך חודש ביציבות על פררים, ויום אחרי הוא נותן קפיצה ל1.6 וזהו, נדפק

משמע אי אפשר לעשות אוברקלוק נורמלי, בכל מקרה אני ישים את הצונמי הזה בטוח הוא יהיה יותר טוב.

Sunshine זה תוצרת ישראל ד"א.. עוד סיבה לקנות רק מסינים ואמריקאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים