פורסם 2010 ביוני 2015 שנים אני משתמש בווינדוס 7, ואני מנסה לחלץ קובץ של 4GB וזה לוקח למעלה משעה!כשחילצתי עם 7ZIP זה רק טיפה יותר יציב אבל המהירות תמיד מתחילה מ30-20 מגה לשנייה ומהר יורד ל1 מגה לשנייה.איך פותרים את זה?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים איזה תוכנת אנטיוירוס יש לך? תנסה לבטל אותו בזמן החילוץמה הדגם של הדיסק קשיח? מעבד? עד כמה הקובץ דחוס?תנסה להריץ בדיקת מהירות של הדיסק קשיח עם HDTUNE (הגרסה החינמית מספיקה)
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר יש לי AVG FREEהדיסק שלי זה 320GB לא יודע חברהמעבד CORE 2 DUE E6300 1.8GHZלא יודע כמה דחוסאני מוריד את התוכנה שהצעת ואגיבעריכה: הנה מה שהתוכנה הציגה ליhttp://www.siz.co.il/my.php?i=md5ztmmkzzmr.jpg
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר אמממ אולי.... 5 שנים? אגב יש לך תוכנה שאתה ממליץ עליה? יש כל כך הרבה...
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר הורדתי את התוכנה ואחרי שעברתי 50% דיפראג אחרי הרבהההההה שעות הפסקתי אותו.בקיצור החילוץ עדיין איטי אבל שמתי לב שמנהל משימות הCPU שלי נמוך מאוד, כאילו המחשב בכלל לא מקצה אנרגיה לחילוץ.יש דרך לסדר את זה?
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אני לא מתפלא שזה לוקח יום שלם.אחרי חמש שנים בלי DEFRAG זה די צפוי.הCPU לא אמור לעבוד הרבה כמו ההרדיסק בפעולה מהסוג הזה.אצלי הוא בקושי לוקח איזה אחוז או שתיים.סיים את הDEFRAG כמו שצריך.אחרי זה תסמן BOOT DEFRAG ותאתחל את המחשב.תן לו לסיים את העבודה ותעשה DEFRAG בוינדוס שוב.אחרי זה תעשה בדיקת ביצועים עם HDTUNE שוב ונסה לפתוח את אותו הZIP.אני 99% בטוח שיהיה שיפור משמעותי.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אמממ אולי.... 5 שנים? לדעתי - צבע את המחשב בכחול וזרוק אותו לים - 5 שנים - עשה את שלו. הגיע הזמן לעבור הלאה.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים תוודא שהDMA מופעל אצלך (קישורים בסטיקי אמצעי אחסון). כ"כ תריץ בדיקה לכונן הקשיח (קישורים באותו סטיקי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.