פורסם 2010 ביוני 2015 שנים עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מי ישמע איזה מפרט יש לך שאתה צריך לרשום אותו...זה מה יש לבחור והוא מרוצהומי ישמע איזה מפרט יש לך...
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים יש לי גם מחשב עם פנטיום 4... ובוא נגיד שאם הוא היה המחשב המרכזי שלי, לא הייתי רושם פה את המפרט אבל בכיף אני לא נגד
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מי ישמע איזה מפרט יש לך שאתה צריך לרשום אותו...אתה משחק למי יש גדול יותר?ואם הוא רוצה לרשום את המפרט בשביל שיהיה לו יותר נוח לשאול שאלות בלי כל פעם לרשום את המפרט?לאיזה מצב הגענו? אם אין לך מערכת מהשנתיים האחרונות ב4K אז זה לא בסדר וצריך להתבייש בזה?לפי מה שאתה אומר אתה רושם את המפרט בשביל להתלהב על אחרים...
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים הסיבה העיקרית שרושמים את המפרט זה כדי לחסוך זמן של שאלות מיותרות. ולאפשר לאנשים לענות לעניין כשמישהו צריך עזרה או שואל שאלה. כל כך הרבה פעמים מישהו שאין לו מפרט רשום שאל שאלה שכדי לענות עליה בצורה מקצועית או לשלול אפשרויות צריך לדעת איזה מחשב יש לו. לפעמים אפילו נתקלתי בדיונים ששני דפים ראשונים היו נחסכים אם פותח הדיון היה רושם מפרט.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר ואם הוא רוצה לרשום את המפרט בשביל שיהיה לו יותר נוח לשאול שאלות בלי כל פעם לרשום את המפרט?זאת בדיוק הסיבה שאני רושם את המפרט, אחר לא הייתי רושם כלום גם אם היה לי i7 ו HD5970 X 3 מחוברים ב CF עם חוות שרתים בחצר כדי להחזיק את הכלי... אהה... את המחשב הענק שלי.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אני אפילו רושם את כל הציוד ההקפי שיש לי (אולי לא הכל אבל הרוב) כי אנשים מבקשים ממני לפעמים חוות דעת לגבי מוצרים.וגם אני חיפשתי כמה פעמים אנשים שיש להם ציוד מסוים כדי לשאול שאלה.אין חכם כבעל נסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.