פורסם 2010 ביוני 2015 שנים יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים רק למשפחת Clarkdale.http://en.wikipedia.org/wiki/Clarkdale_%28microprocessor%29
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים למה אתה חושב שהשבב המובנה כאשר אתה משתמש בכרטיס מסך ייעודי תורם לחיסכון באנרגיה?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר אני מתכוון שאם היה שבב אז היה חיסכון באנרגיה מתי שאין צורך בעיבוד גרפי גבוה
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים בדרך כלל מי שקונה I7 לא שם את חיסכון האנרגיה בראש מעייניו ומחפש יותר ביצועים לשימושים המצדיקים זאת.אולי אם תפרט מה השימושים שלך יהיה אפשר לתת המלצה על פלטפורמה מתאימה וחסכונית יותר.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר שימושים:ללימודים(הנדסת תוכנה)-Visual Studiuוגם משחקים, אינטרנט, וסרטים(חשוב לי יציאת HDMI ושיריץ סרטים על FULL HDׂ)זהו בעיקרון, משקל לא מהווה חיסרון גדול במיוחד, זמן סוללה של 3.5 שעות יספיק לדעתי.מה שמדאיג אותי בנוכע למחשב זה המעבד עצמו, הוא כל כך חם ויש במחשב מאוורר אחד.חשבתי לקנות את ה DELL DTUDIO 17 עם מסך מגע 1300$ בארה"ב:My System DetailsGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, EnglishIntel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)Microsoft® Office Starter 20101 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote DiagnosisMcAfee SecurityCenter, 15-Months17.3” HD+ (900p) LED Display with TrueLife™, Camera & MultiTouch4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz500GB SATA HDD (7200rpm)8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)Intel© Centrino© Advanced-N 6200No Internal Mobile BroadbandHigh Definition Audio 2.0Back-lit KeyboardSpecial Edition Black Chainlink with Red TrimMy AccessoriesLEGACY Checkpoint Friendly Slimcase - Fits Laptops Up to 17" - BlackMy Services & WarrantiesAlso IncludedStudio 17 Laptop1GB ATI Mobility Radeon HD 465085 Whr Lithium Ion Battery (9 cell)Touch SoftwareAdobe® Acrobat® Reader 9.0
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים אני לא ממש מכיר דגמים של ניידים ברמה שאוכל להמליץ, עדיף שתשנה את כותרת הדיון כדי שתשקף בקשה להמלצה על מחשב נייד ותערוך את ההודעה הראשונה (גם על פי חוקי הפורום) כדי לכתוב את בקשת ההמלצה עצמה על פי הדרישות שלך, או פשוט לפתוח דיון חדש בנושא.מה שכן אוכל להמליץ לך הוא לשקול קניית מחשב מבוסס Core I3 או לכל היותר Core I5 עם או בלי כרטיס גראפי ייעודי (תלוי באיזה משחקים ובאיזה רזולוציה אתה משחק). כל הפעולות שתארת הן ממש לא תובעניות (בהסתייגות של משחקים, אך פה זה יותר תלוי במשחקים שאתה מתכוון לשחק) וקניית מחשב מבוסס Core I7 היא די מיותרת לדעתי.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים רק למשפחת Clarkdale.http://en.wikipedia.org/wiki/Clarkdale_%28microprocessor%29Clarkdale הם מעבדים למחשבים נייחים, לניידים יש את Arrandale.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.