פורסם 2010 ביוני 2015 שנים יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו.הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם.מישהו מכיר את הבעיה?או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר זה אותו נתיב אבל הוא כותב:20/06/2010 14:02:21: Failed to write part.met file list - Access to D:\eMuleTLN\downloads.bak was deniedהאם צריך להתקין מחדש את התוכנה?
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים קראת את תוכן ההודעה? יש לך בעיית הרשאה על הקבצים.כך בעלות על תיקייה.http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htmמה שבד"כ קורה שמתקינים מערכת פהעלה חדשה זה שהSID שהיה מוגדר למשתמש הקודם לא תואם לSID של המתמש הנוכחי לכן מערכת הקבצים לא נותנת גישה.
פורסם 2010 ביוני 2015 שנים מחבר קליק ימני, אבטחה, בעלים, וכו'... עשיתי את זה המון פעמים, אני יודע מה זה. זה לא עזר כאן. גם אני חשבתי שזה זה. אבל לא נורא התקנתי מחדש Emule, וזה פתר את הבעיה. סתם חבל על כמה ג'יגות שהי כמעט אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.