עבור לתוכן

איך ה-Winamp 5 ?

Featured Replies

פורסם

היא יותר מהירה מהווינאמפ 3???? למה כי ה3 לעומת 2 הוא ממש איטי [שנה עד שהוא נפתח] אז לזאתי יש את אותה בעיה ?

ומה קורה עם ההודעות לאימייל על תגובות??!?!?!?!?!

פורסם

תרגע עם סימני השאלה.

פורסם

תרגע עם סימני השאלה.

תודה על ההצעה אבל זה לא עונה לי על אף אחת מהשאלות.... >:(

ומילא היית ממשיך וכותב איזו תשובה או משהו אבל לא...

בקיצור הייתי קורא לזה ספאם... :P

ודרך אגב זה עדיין לא שולח הודעות לאימייל על קבלת תגובות

פורסם

1. להודעתי הייתה מטרה: שתרגע עם סימני השאלה. דווקא מה שאתה עושה פה הוא יותר קרוב לספאם.

2. בנוגע לבעיה של האימיילים: יש על זה דיון בפורום "על האתר", ולשם השאלה הזו שייכת.

פורסם

טוב שיהיה

בחזרה לנושא של הווינאמפ 5:

היא יותר מהירה מהווינאמפ 3???? למה כי ה3 לעומת 2 הוא ממש איטי [שנה עד שהוא נפתח] אז לזאתי יש את אותה בעיה ?

פורסם

לאן נעלמה גירסא 4

ולמה אני לא רואה את הגירסא 5 באתר WINAMP.COM רק באתרים לא מוכרים כאלה פרטיים..?

פורסם

גירסה 5 זה שילוב של 2 ו 3, (2+3=5).

אתה לא רואה אותה באתר הרשמי מכיוון שזוהי גירסת ביטא.

פורסם

לא משהו ....אבל לי היית רק את ה beta אולי המלאה תיהיה יותר טובה....

בינתיים זה מעפני.

פורסם

משהו לא מובן לי, בגירסא 2 הייתה אפשרות לראות כמה זמן כל הפלייליסט שלך לוקח או נגיד את השירים הספציפיים שאתה מסמן, בגיסרא 3 הורידו אותה לא יודע למה זו הייתה אפשרות נוחה ביותר אבל הוספיו את האפקט FADE.

עכשיו בגירסא 5 הם החזירו את האפשרות שאפשר לראות כמה זמן לוקח הפלייליסט (ב ORIGINAL SKIN ) אבל הורידו את האפקט FADE שהיה במעבר בין השירים, נשאר ה FADE שהיה במעבר של השיר עצמו.

האם יש דרך לעשות FADE בגירסא החמישית או שהם באמת הורידו אותו?

פורסם

תחפש טוב טוב אם לא תמצא לא נורא.... ;D

חוץ מזה בשביל מה צריך דבר כזה? אם האומנים רצו שיהיה FADE כזה בסוף השיר אז יהיה... ואם לא אז השיר שהורדת זה לא שיר רגיל אלה מוסיקה כלשהי או פשוט שיר בלי FADE חחחח

פורסם

תחפש טוב טוב אם לא תמצא לא נורא.... ;D

חוץ מזה בשביל מה צריך דבר כזה? אם האומנים רצו שיהיה FADE כזה בסוף השיר אז יהיה... ואם לא אז השיר שהורדת זה לא שיר רגיל אלה מוסיקה כלשהי או פשוט שיר בלי FADE חחחח

תגיד למה לכל הרוחות את העונה על שאלות כשאתה אל מבין בנושא אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט אל תגיד כלום!

מזה היציאה הזו גם כן."תחפש טוב טוב אם לא תמצא לא נורא...."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים