עבור לתוכן

ייעוץ לגבי קניית מעבד AMD

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה לגבי קנייה של מעבד AMD מדגמי PHENOM II

החלטתי שאני קונה את ה-550 BE מ-RSM ...עכשיו אני רוצה לפתוח לו ליבות ל-4 ליבות...

עכשיו יש לי לוח אם GIGABYTE GA-790X-UD3P...מה הסיכויי שלי לפתוח איתו ליבות?

(בדקתי יש לי אפשרות של פתיחה בלוח השאלה אם יש סיכוי כזה...כיום)

פורסם

אין צורך להדגיש את תוכן ההודעה.

הסיכוי מלכתחילה באופן כללי אינו גבוה במיוחד ולא הייתי ממליץ לך לקנות מעבד כזה אם אתה מחפש מראש מעבד משולש/מרובע ליבות.

אם זה לא ממש משנה לך ואתה מוכן לקחת את ההימור והסיכון שבסוף תישאר "רק" עם שתי ליבות, אז תנסה, אבל להגיד לך מה הסיכוי המדויק ואם זה יהיה יציב גם בהנחה שתצליח לפתוח ליבה, אי אפשר.

פורסם

מה השימושים שלך ומה התקציב? תלוי על איזה מעבד אתה נופל, כי לפעמים הליבות יכולות להיות לא פעילות אבל יש סיכוי שלא היו בעיות בכלל, אם אתה בונה על זה, זה 50/50. אם לא בך לך לקחת סיכון וללכת על בטוח ועל מעבד סבבה לאללה לך על ה435 משולש ליבות שהוא ממש טוב למשחקים אם זה מה שמעניין אותך...

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובה מהירה,

לפי מה שאני מבין הסיכוי הוא נמוך-באסה...איזה מעבד את ממליץ לי

פשוט אמרתי לקחת מעבד מסדרת הפנום II במחיר נמוך כי גם ככה אין

לי כסף... ::) יש יותר מטמון ואם אני פותח ליבות אז ביכלל יהיה חזק,

אני לא משחק כול כך אבל אם ריבוי משימות והרבה במחשב אני צריך את הריבוי ליבות...ה-435 יש מטמון נמוך...לא אוהב את ה-אטלון 2

כול כך/b]

פורסם

שוב אגיד, אל תכתוב בבקשה את ההודעות שלך בגופן מודגש, אין בזה שום צורך.

אם אתה לא משחק (וגם אם כן), מעבד מסדרת ה-Athlon II בין אם משולש ליבה או מרובע ליבה יהיה מצוין ומשתלם עבורך, בייחוד שאתה על תקציב מוגבל.

עניין זיכרון המטמון ממש לא מבטיח לך תוספת ביצועים, זה תלוי ארכיטקטורת מעבד ויישום. בשביל לדעת כמה מעבד מסוים מתאים לשימוש מסוים לא מסתכלים רק על המפרט הטכני אלא בודקים בנצ'מרקים המציגים איך היישום מבצע מטלה מסוימת.

לשימושים שתארת אחד ממעבדי סדרת ה-Athlon II יהיה מצוין עבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים