עבור לתוכן

אחסון קבצים ברשת - מחפש המלצה לאתר טוב

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש סומך על כול האתרים האלה.

קראו לי פראנואיד, אבל אתם לא יודעים מי רואה את הקבצים שלכם.

הכי טוב, לגבות לHD חיצוני.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם מישהו כל כך רוצה לראות אותי על מגדל אייפל עושה פרצופים טיפשיים, שיהיה לו בכיף...

פורסם
  • מחבר

יש לי HD חיצוני שעושה גיבוי אוטומטי על פי מחזור קבוע. אבל דמיינו לכם שיפרצו לי לבית ויגנבו את המחשב וגם את ה-HD החיצוני עם כל התמונות שלי מאז ומעולם..

לקחת את ה-HD איתי לכל מקום נשמע מעט טיפשי. שלא לדבר על להתחיל להחביא אותו בבית.

בקיצור- ברור שהפתרון האולטימטיבי הוא ענן.

אז מה אם יקח אפילו חודשיים להעלות בפעם הראשונה. העיקר שהכל יהיה מגובה....

פורסם

אתה צריך להחליט קודם מה אתה רוצה לעשות. האם אתה צריך פתרון גיבוי, או פתרון שיתוף.

אני בספק שאתה באמת רוצה לעשות שיתוף של 150 ג'יגה של תמונות.

לכן בשביל שיתוף תמונות תשתמש בשביל אתרים כמו פיקאסה (הם רק מקטינים לך תמונות כשאתה נותן לינקים חיצוניים או בגלריה, אבל עדין מאפשרים הורדה תמונה מלאה).

בשביל גיבוי קח דיסק חיצוני תעתיק אליו הכל וזרוק אצל מישהו קרוב כמו הורים, סבים, דודים, חברים. ככה יהיה לך גיבוי מרוחק והסיכוי שיפרצו לשניכם לבית במקביל הוא די נמוך.

אם אתה עדין מתעקש לעלות הכל לענן, אז חוץ מזמן העלאה הגבוה, תצטרך גם לשלם דמי שימוש חודשיים.

פורסם

האם אין אתר חינמישמאפשר העלאת עד 50GB או משהו כזה ועם זאת להעלות\להוריד מאסות של תמונות ?

פורסם

גם אם יש, האם באמת שווה לסמוך עליהם? אם זאת לא חברה גדולה כמו גוגל, מייקרוסופט ושות' לא ידוע מה יקרה מחר בבוקר שהם יסגרו את הבאסטה.

כל האתרי אירוח קבצים האלה קמים ונופלים כ"כ הרבה..

פורסם

יש איזה תוסף לFIREFOX שמאפשר להוריד את כל הקבצים בבת אחת מ-PICASA. הוא נקרא אפ איני טועה DOWNLOAD THEM ALL.

אם כן, פיקאסה הופך לממש נוח. כמובן שמי שיש לו קשיי פרטיות, שלא ייתן לגוגל את הפרטים על כל החיים שלו. בסוף יגידו שתכננת לפוצץ את מגדל אייפל :smile1:

פורסם

אני עדיין חושב שגיבוי על HDD חיצוני עדיף, ואם רוצים ביטחון נוסף, אפשר לצרוב בנוסף על DL DVDs (עד שה- BR יוזל לאותה רמת מחירים) לקנות עוגה של (25x8.5GB (7.96GB)=212.5GB (199GB דיסקים מחו"ל עולה כ- 40$=150ש"ח~.

זה לפחות מה שאני עושה.

פורסם

בשביל גיבוי קח דיסק חיצוני תעתיק אליו הכל וזרוק אצל מישהו קרוב כמו הורים, סבים, דודים, חברים. ככה יהיה לך גיבוי מרוחק והסיכוי שיפרצו לשניכם לבית במקביל הוא די נמוך.

למה לחשוב בקטן?

הוא יכול לשים אצל הקרובים מערכת בסיסית מאוד להפוך אותה לשרת FTP ולגבות מרחוק עליה הכול.

פורסם

mozy, יש גם תוכנית חינמית של 2GB , פשוט וקל לגיבוי

איך אפשר להרשם לתוכנית הזאת? באתר יש שתי תוכניות ובשתיהן צריך להכניס פרטי אשראי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים