עבור לתוכן

אחסון קבצים ברשת - מחפש המלצה לאתר טוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים !

תודה רבה על ההמלצות המצוינות.

מדובר באחסון כל התמונות שלי מאז ומעולם. סדר גודל של 150 GB...

נתקפתי בחרדה אחרי שלחבר שלי נמחק כל ה-HD.

תודה.

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה בעל חוש טכני אולי שווה לך לבדוק את ה AWS של אמאזון. יש להם שרות שנקרא S3, והמחירים שלהם מצחיקים.

http://aws.amazon.com/s3/

אם תשלב את זה ביחד עם קליינט כמו http://www.dragondisk.com/

יכול לצאת מאוד זול.

פורסם

מעקב

פורסם

picasa מקטין לך את התמונות?

ויש גם את PHOTOBUCKET

פיקסה מקטינה את התמונות, חוץ מזה אני מרוצה מהאירגון שם.

פוטובאקט נחמד אבל האיחסון שם קטן :-\

MOZY מצויינת מניסיון.

לתמונות, נסה את pict.com אבל אף אחד משירותי אחסון התמונות לא מומלץ אם חשובה לך פרטיות של ממש.

אם אתה אוהב לעבוד עם FTP יש את DriveHQ או את T35. אתה יכול להצפין את התמונות ולהעלות אותן ב-FTP לשירותים כאלה.

SKYDRIVE הוא מצויין בגלל הנפח שלו בחינם אבל ללא FTP ומגבלה על גודל הקבצים.

יש את ADRIVE שנותן לך 50GB בחינם ואם תשלם כ~70$ לשנה תקבל גם FTP, שמירת גרסאות ישנות של קבצים וקליינט למחשב.

אם אתה ממילא מוכן לשלם למה שלא תקנה דומיין ושטח אחסון בחברה רצינית כמו GoDaddy למשל?

הדומיין זה גרושים והאחסון זול, כמעט ללא מגבלה ואמין מאוד - תראה כמה אתה מקבל באותו מחיר:

http://www.godaddy.com/Hosting/Legacy.aspx

יחד עם כל הכלים שרק תרצה, גיבוי ופרטיות מקסימלית.

אני אוהב לעבוד עם FTP, הבעיה שלא כל הזמן יש זמינות איפה שאני נמצא לFTP אתה מבין? אם יש אתר כמו Imageshack\photobucket זה אחלה.

סה"כ אני רוצה לשמור תמונות ברשת, שיהיה לי לקשר לאנשים וכו'.. כמו אלבומים בפייסבוק.

אני לא מחפש לקנות עכשיו דומיין, משהו חינמי מספיק לי.

פורסם

יש דבר קטן שנקרא DISK ON KEY. שמעתי שהוא זול, אמין ואפשר לאחסן בו (או בשניים כאלה לגיבוי) גזיליון תמונות

פורסם

זה יפה ונחמד, רק שאני לא שמעתי על DOK של 150GB או לחילופין 2 של 75GB [גם לא נתקלתי - זה הולך בחזקות של 2, אבל נניח] שעולים ביחד פחות מ-2000 שקל. אוייבר חוכם.

אם כבר הולכים בכיוון הזה, כמובן ש-Hard Disk עדיף בהרבה, אבל זה לא מה שהוא ביקש.

פורסם

מה גם שלרוב מגבים לענן כדי להמנע מבעיות שרידות במקום הפיזי (הצפה וכו')

פורסם

פותח הנושא, מה גודל המקום הדרוש לך לתמונות ?

פורסם

מדובר באחסון כל התמונות שלי מאז ומעולם. סדר גודל של 150 GB...

נתקפתי בחרדה אחרי שלחבר שלי נמחק כל ה-HD.

פורסם

אוהו . . . להעלות 150 GB לאתר כולשהו ייקח שנים גם עם 1MB העלאה (שזה כ-130 קילובייט בתכלס).

יש לפחות אתר שמאפשר להעלות המון תמונות בבת אחת ולא 10 ביחד? נתקלתי כבר בכל מיני מגבלות באתרים כאלו.

מה בנוגע לסיסמה, פרטיות (שהתמונות לא יהיו ציבוריות) ?

פורסם

פיקסה מקטינה את התמונות

ניתן להעלות תמונות ל-Picasa web albums מבלי לשנות את הגודל\איכות.

פורסם

לא הייתי מגבה 150GB בשירות אונליין אלא פשוט קונה 2 דיסקים חיצוניים. הסיכוי שיקרה להם משהו הוא כמעט כמו הסיכוי שאחד האתרים האלה יתפוצץ או ייסגר.

דרך אגב DROPBOX באמת נהדר, אבל לחברה אין עדיין מודל עסקי ברור, לכן לא הייתי יודע אם תהיה כאן עוד 5 שנים. הדיסקים הקשיחים בטוח יהיו. אני סומך רק על עצמי בדברים האלה :)

פורסם

אוהו . . . להעלות 150 GB לאתר כולשהו ייקח שנים גם עם 1MB העלאה (שזה כ-130 קילובייט בתכלס).

במקרה הזה אני בהחלט מסכים איתך. יקח לו שבוע וחצי - שבועיים במקרה הטוב [כמה שבועות ואפילו חודשים אם יש לו מהירות העלאה של 15KB, במקרה הרע..] להעלות את כל זה. במילים אחרות - אלא אם יש לך גישה לאינטרנט מהיר במיוחד [אבל מאוד מאוד מהיר], רד מזה.

פורסם

להגיד תאמת, פייסבוק משמש כביטחון לא רע, אבל הוא מכווץ ולא מאפשר להוריד אלבומים שלמים

פורסם

כן פייסבוק זה אחלה דבר רשת ביטחון טובה ..

ד"א כן אפשר להוריד אלבומים שלמים בעזרת תוספים לפוקס.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים