פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מישהו יכול להמליץ על אתר טוב ואמין? (אין לי בעיה לשלם כמובן)אני רוצה לגבות את כל התמונות שלי על הרשת. יש לי די הרבה...
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים dropbox.com2.25 ג'יגה בייט בחינם.עוד 250 מגה בייט עבור כל משתמש שאתה מזמין ופותח חשבון, עד 8 ג'יגה מהזמנות סה"כ.ביחד - 10.25GB, שזה לא מעט מקום אחסון (בשביל מסמכים וכד'), בחינם לחלוטין.מצויין גם בשביל לסנכרן בין מחשבים (אמא שלי משתמשת בזה בשביל המחשב בבית והמחשב בעבודה)אפשר גם להשתמש בג'ימייל באמצעות gmail drive או כל מיני דברים אחרים, אבל זה לא מאוד נוח בדר"כ.בעיקר בגלל המגבלה על גודל הקבצים, אם כי יש תוכנות שעוקפות את זה (מפצלות קבצים אוטומטית)
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים מצטרף להמלצות החמות על DROPBOX! הדבר הזה יעיל ביותר אם יש לך אייפון/ד ונראה לי שזה גם נכנס למכשיריי אנדרואיד אאל"ט. (הסיכוי שתגיע ל-10.25 ג'יגה קטן, אבל תמיד אפשרי.. כמו הבחור הזה כאן שחולם להגיע ל-12K מעבודה בדוכן של חברה סלולארית)
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים האמת שאפשר להירשם בעצמך באותו מחשב שוב ושוב עם יוזר שונה כל פעם עד שיש לך את המקסימום...הטריק הוא שהתוכנה מזהה אם המחשב שלך רשום כבר או לא לפי ה-mac address שלו, ואת זה לא בעיה לשנות.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים האמת היא שלא חשבתי על זה, אבל זה לא נראה לי יעיל אלא אם אתה ממש ממש צריך את זה ואז אתה תרשם כ- (חישוב זריז=> 8:0.25 ג'יגה= 32) 32 פעמים! אני מאוד אוהב את השירות של החברה הזו. זו אפ' שאני תמיד מתקין על האייפוד שלי אחרי שאני עושה ריסטור.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים בעצם 33, אם סופרים את החשבון ה"אמיתי שלך".זה באמת לא מאוד יעיל, אם כי זה לא לוקח הרבה זמן, בין חצי שעה ל-45 דקות,שזה לא נורא בכלל בשביל 10 ג'יגה מקום איחסון ברשת שמסתנכרן בין מחשביםבלי שאתה צריך לעשות כלום.וגם ניתן לגשת לכל הקבצים האלה ממחשב שעליו לא מותקנת התוכנה, גם אם כלהמחשבים שעליה היא מותקנת אינם דלוקים (כולל להוסיף, לעדכן ולמחוק קבצים)
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים כי הקבצים לא מסונכרנים מהמחשב שלך, הם מועברים לשרת (בצורה לא מאובטחת בעליל, *אהם mozy יותר טוב* ), ויש לך גם גישה פרטית דרך האתר שלהם ככה שאתה לא חייב להשתמש בתוכנה אם לא בא לך להוריד את כל מה שיש אצלך בגיבוי
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים תודה לכולם על ההמלצה של הdropbox נראה אחלה של דבר.אבל מישהו פה מכיר איחסון משהו כמו Photobucket\picasa אבל שלא מקטינים לך את התמונה?אני לא רוצה את tinypic..
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים MOZY מצויינת מניסיון.לתמונות, נסה את pict.com אבל אף אחד משירותי אחסון התמונות לא מומלץ אם חשובה לך פרטיות של ממש.אם אתה אוהב לעבוד עם FTP יש את DriveHQ או את T35. אתה יכול להצפין את התמונות ולהעלות אותן ב-FTP לשירותים כאלה.SKYDRIVE הוא מצויין בגלל הנפח שלו בחינם אבל ללא FTP ומגבלה על גודל הקבצים.יש את ADRIVE שנותן לך 50GB בחינם ואם תשלם כ~70$ לשנה תקבל גם FTP, שמירת גרסאות ישנות של קבצים וקליינט למחשב.אם אתה ממילא מוכן לשלם למה שלא תקנה דומיין ושטח אחסון בחברה רצינית כמו GoDaddy למשל?הדומיין זה גרושים והאחסון זול, כמעט ללא מגבלה ואמין מאוד - תראה כמה אתה מקבל באותו מחיר:http://www.godaddy.com/Hosting/Legacy.aspxיחד עם כל הכלים שרק תרצה, גיבוי ופרטיות מקסימלית.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים אתה מציע לו פתרון שנוגד את הTOS שלהם (ושל כל אתר אחסון אחר בערך): הם מציינים בפירוש שמי שישתמש בחשבון לאחסון הם ינקטו נגדו פעולות משפטיות (על אף שאני לא מאמין שזה יגיע לזה, חבל על כל הגיבוי שימחק כשהם ימחקו את החשבון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.