עבור לתוכן

אחסון קבצים ברשת - מחפש המלצה לאתר טוב

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להמליץ על אתר טוב ואמין? (אין לי בעיה לשלם כמובן)

אני רוצה לגבות את כל התמונות שלי על הרשת. יש לי די הרבה...

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

mozy, יש גם תוכנית חינמית של 2GB , פשוט וקל לגיבוי

פורסם

dropbox.com

2.25 ג'יגה בייט בחינם.

עוד 250 מגה בייט עבור כל משתמש שאתה מזמין ופותח חשבון, עד 8 ג'יגה מהזמנות סה"כ.

ביחד - 10.25GB, שזה לא מעט מקום אחסון (בשביל מסמכים וכד'), בחינם לחלוטין.

מצויין גם בשביל לסנכרן בין מחשבים (אמא שלי משתמשת בזה בשביל המחשב בבית והמחשב בעבודה)

אפשר גם להשתמש בג'ימייל באמצעות gmail drive או כל מיני דברים אחרים, אבל זה לא מאוד נוח בדר"כ.

בעיקר בגלל המגבלה על גודל הקבצים, אם כי יש תוכנות שעוקפות את זה (מפצלות קבצים אוטומטית)

פורסם

ממליץ על DropBox.com בחום !!!

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על DROPBOX! :xyxthumbs: הדבר הזה יעיל ביותר אם יש לך אייפון/ד ונראה לי שזה גם נכנס למכשיריי אנדרואיד אאל"ט.

(הסיכוי שתגיע ל-10.25 ג'יגה קטן, אבל תמיד אפשרי.. :P כמו הבחור הזה כאן שחולם להגיע ל-12K מעבודה בדוכן של חברה סלולארית)

פורסם

האמת שאפשר להירשם בעצמך באותו מחשב שוב ושוב עם יוזר שונה כל פעם עד שיש לך את המקסימום...

הטריק הוא שהתוכנה מזהה אם המחשב שלך רשום כבר או לא לפי ה-mac address שלו, ואת זה לא בעיה לשנות.

פורסם

האמת היא שלא חשבתי על זה, אבל זה לא נראה לי יעיל אלא אם אתה ממש ממש צריך את זה ואז אתה תרשם כ- (חישוב זריז=> 8:0.25 ג'יגה= 32) 32 פעמים! :o

אני מאוד אוהב את השירות של החברה הזו. זו אפ' שאני תמיד מתקין על האייפוד שלי אחרי שאני עושה ריסטור.

פורסם

בעצם 33, אם סופרים את החשבון ה"אמיתי שלך".

זה באמת לא מאוד יעיל, אם כי זה לא לוקח הרבה זמן, בין חצי שעה ל-45 דקות,

שזה לא נורא בכלל בשביל 10 ג'יגה מקום איחסון ברשת שמסתנכרן בין מחשבים

בלי שאתה צריך לעשות כלום.

וגם ניתן לגשת לכל הקבצים האלה ממחשב שעליו לא מותקנת התוכנה, גם אם כל

המחשבים שעליה היא מותקנת אינם דלוקים (כולל להוסיף, לעדכן ולמחוק קבצים)

פורסם

כי הקבצים לא מסונכרנים מהמחשב שלך, הם מועברים לשרת (בצורה לא מאובטחת בעליל, *אהם mozy יותר טוב* :lol:), ויש לך גם גישה פרטית דרך האתר שלהם ככה שאתה לא חייב להשתמש בתוכנה אם לא בא לך להוריד את כל מה שיש אצלך בגיבוי

פורסם

תודה לכולם על ההמלצה של הdropbox נראה אחלה של דבר.

אבל מישהו פה מכיר איחסון משהו כמו Photobucket\picasa אבל שלא מקטינים לך את התמונה?

אני לא רוצה את tinypic..

פורסם

יש את SKYDRIVE של מיקרוסופט שמציע 25GB חינם

פורסם

picasa מקטין לך את התמונות?

ויש גם את PHOTOBUCKET

פורסם

MOZY מצויינת מניסיון.

לתמונות, נסה את pict.com אבל אף אחד משירותי אחסון התמונות לא מומלץ אם חשובה לך פרטיות של ממש.

אם אתה אוהב לעבוד עם FTP יש את DriveHQ או את T35. אתה יכול להצפין את התמונות ולהעלות אותן ב-FTP לשירותים כאלה.

SKYDRIVE הוא מצויין בגלל הנפח שלו בחינם אבל ללא FTP ומגבלה על גודל הקבצים.

יש את ADRIVE שנותן לך 50GB בחינם ואם תשלם כ~70$ לשנה תקבל גם FTP, שמירת גרסאות ישנות של קבצים וקליינט למחשב.

אם אתה ממילא מוכן לשלם למה שלא תקנה דומיין ושטח אחסון בחברה רצינית כמו GoDaddy למשל?

הדומיין זה גרושים והאחסון זול, כמעט ללא מגבלה ואמין מאוד - תראה כמה אתה מקבל באותו מחיר:

http://www.godaddy.com/Hosting/Legacy.aspx

יחד עם כל הכלים שרק תרצה, גיבוי ופרטיות מקסימלית.

פורסם

אתה מציע לו פתרון שנוגד את הTOS שלהם (ושל כל אתר אחסון אחר בערך): הם מציינים בפירוש שמי שישתמש בחשבון לאחסון הם ינקטו נגדו פעולות משפטיות (על אף שאני לא מאמין שזה יגיע לזה, חבל על כל הגיבוי שימחק כשהם ימחקו את החשבון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים