עבור לתוכן

ממירי הHD של הוט

Featured Replies

פורסם

הוט- בגלל הבורר!

פורסם

האמת ששידורי הHD בהוט זוועתיים.

בהרבה מקרים מדובר בUPSCALE ובחלק מהמקרים פשוט מכווצים את הביטרייט לאיכות מאוד נמוכה שאפילו לא מזכירה RIP של HDTV 720P.

לראיה, 5HD או בשמו האמיתי 5UPSCALE בשידורי המונדיאל לעומת ערוץ 1HD שמשדר באיכות גבוהה מאוד (אם כי גם בשליש או חצי רוחב פס מהנהוג באירופה).

פורסם

^^^

זה לא אשמת הוט, זה פשוט אשמת ספורט 5 (אעלק-HD) שהם ביזיון.

לי יש את הממיר HD החדש של הוט. האור הכחול אכן חזק, אבל לא משהו שמסקינגטייפ שחור לא יכול לפתור.

אני לא ממש יכול לחוות עליו דעה, כי לא היה לי את הממיר HD הישן, אז אני לא ער להבדלים ביניהם...

מה שכן, אני יודע שלוקח לו הרבה זמן להחליף ערוצים שזה מעצבן, מצד שני, לכל הממירים של הוט לוקח מלא זמן...

פורסם

אינפר 73, אם כבר דיינו בסוגיית מעצבנות שיש בהוט כגון זמן ההמתנה בין החלפת ערוצים, אז רציתי לומר שגרוע מכך זה הממשק החדש השחור הזה שהיתחלף באדום הקודם שגם הוא לא היה להיט. השחור הזה פשוט זוועה, מציק בעיניים ואם אני לא צופה הרבה בטלויזיה, עכשיו עוד יותר יורד לי החשק לצפות בה. :-\

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה קצת לא קשורה האיכות של כבל הHD משפיעה על התמונה?

פורסם

אינפר 73, אם כבר דיינו בסוגיית מעצבנות שיש בהוט כגון זמן ההמתנה בין החלפת ערוצים, אז רציתי לומר שגרוע מכך זה הממשק החדש השחור הזה שהיתחלף באדום הקודם שגם הוא לא היה להיט. השחור הזה פשוט זוועה, מציק בעיניים ואם אני לא צופה הרבה בטלויזיה, עכשיו עוד יותר יורד לי החשק לצפות בה. :-\

האמת? אני לא רואה טלוויזיה. יש לי HTPC שמחובר לטלוויזיה עם שלט ו-XBMC מותקן עליו, וככה אני רואה הכל.

הדבר היחיד שאני מדליק את הממיר בשבילו זה ספורט, ואז אני פשוט בוחר ערוץ ודובק בו לאיזה שעתיים,

אז אני לא רואה את הממשק ממש.

gal555,

יש כבלי HDMI שעולים עשרות שקלים בודדים, ואילו יש כבלים שעולים אפילו מאות שקלים.

בעקרון, ומהניסיון (המועט) שלי, אין הבדל בין כבל HDMI אחד למשנהו, כל עוד הם תקינים.

בנוגע לכבלים בחיבורים אנלוגיים, זה כבר דבר אחר.

פורסם

ידוע ומוכח והציבור צריך להיות יודע מודע לכך שכבלי HDMI אשר מעבירים אות דיגיטלי מעבירים 0 ו-1 ולכן לא משנה אם הכבל הוא של מונסטר (באייכות גבוה) או שרכשת אותו בדולרים אחדים ב-DX וכך מומלץ. מה שקורה זה או שהכבל מעביר או לא, אין פה בעיות סיכוך וכד' כמו בכבל שמעביר אות אנלוגי לרמקולים/ מגבר או כל דבר אחר.

כמובן שברגע שמדובר על מרחק של מעל 3-5 מטר מומלץ מעט להשקיע בכבל שיהיה מעט אייכותי ולא אחד פשוט בדולרים בודדים מ-DX כי אז יש בעיות קלות של איבוד אות ושיבושים ויש מקרים חריגים בהם הכבל ממש ארוך 10-15 מטר ושם לרוב מוסיפים מגבר באמצע הדרך אאל"ט.

בקיצור- כבל HDMI אפשר לקנות בזול, זה או שחור או לבן, או שיש אות או שאין ולכן אין צורך להשקיע בכבל יקר ומספיקים הכי פשוטים וזולים שיש.

נ.ב-

כבלים רבים מגיעים עם ראש (מחבר) קשה ורצוי שהוא יהיה עם יכולת כיפוף כדי שהגידים לא ישברו/יקרעו מבפנים למען אריכות הכבל. פתרון נוסף בשביל למנוע כיפוף הוא מחבר של 90 מעלות שעוזר לחברו ב-TV מאחור בלי בעיות.

פורסם

כמובן שברגע שמדובר על מרחק של מעל 3-5 מטר מומלץ מעט להשקיע בכבל שיהיה מעט אייכותי ולא אחד פשוט בדולרים בודדים מ-DX כי אז יש בעיות קלות של איבוד אות ושיבושים ויש מקרים חריגים בהם הכבל ממש ארוך 10-15 מטר ושם לרוב מוסיפים מגבר באמצע הדרך אאל"ט.

בקיצור- כבל HDMI אפשר לקנות בזול, זה או שחור או לבן, או שיש אות או שאין ולכן אין צורך להשקיע בכבל יקר ומספיקים הכי פשוטים וזולים שיש.

כרגע סתרת את עצמך

פורסם

לא כל כך סותר.

מה שהוא אומר אם תיקח שני כבלים באורך מטר-שניים, שזה מה ש90% משתמשים בו, אחד דיגיטלי ואחד אנלוגי

בדיגיטלי או שעובר מידע או שלא.

באנלוגי יש רמות של איכות.

לגבי אורך של 5-10 מטר ויותר, צריך הגברה של האות כל מרחק מסוים.

זאת לא נשמעת כמו סתירה.

כל השיווק הזה של כבלים מוזהבים, או כבלים סופר איכותיים ב300 שקל זה בולשיט.

פורסם

בשתי המשפטים הוא מדבר על HDMI (דיגיטלי) וכאשר מצד אחד הוא אומר שהכי זולים ופשוטים מספיקים ומצד שני מציע לקחת כבלים יותר איכותיים הוא סותר את עצמו.

בכל מקרה, באמת לאורך מרחק של יותר מ2 מטר צריך לעבור כבל (או להוסיף מגבר).

ראה http://gizmodo.com/268788/the-truth-about-monster-cable-part-2-verdict-cheap-cables-keep-upusually

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים