פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות.אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים עזוב את הסינגל פלייר דבר איתי באי סי קיו ונכנס לאיזשהו סרבר ואני יתן לך איזה מליון דולר ויעזור לך להבין את המשחק
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים להפך לדעתי המשחק מדהים גם המולטי וגם הסינגל אבל אפשר להגיד שגם המולטי וגם הסינגל הם בדיוק אותו דבר רק שבסינגל יש את ה-BIG MISSIONS האלה שמטילים עליך אבל בגלל שזה בערך אותו דבר אח"כ לא יהיה חשק לשחק במולטי כי תהיה לך הרגשה של "כבר עברתי את זה" מבין? בגלל זה עדיף להתנסות במולטי כי שם יש עוד אנשים מה שיוצר כל מני קנוניות, CLANS כל מני קבוצות כמו פירטים, סוחרים ועוד מה שהופך את המשחק להרבה יותר כיףחוצמזה בדיוק בא לי לשחק פרילאנסר עם מישהו :-\
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים טוב חבל שאתה לא רוצה לשחק איתי בקשר למשימה שנתקעת בה מצטער פשוט גמרתי את המשחק לפני הרבה מאוד זמן ואני לא זוכר. חבל שהקול לא עובד אצלך טוב שמעתי שיש פאץ' שמסדר את הבעיה הזאת, מאוד מומלץ לשחק עם קול כי אתה מפספס את העלילה של הסינגל וחבל.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים נראה לי שזה המשימה שאתה יוצא לחפש בסיס של ה(שחכתי את השם שלהם) אבל הם המטרידים של המערכת הזאת בכל מקרה אתה צריך לעקוב אחרי קינג והוא לוקח אותך לכל מיני קרבות עד שאתה מוצא את הבסיס אם אני לא טועה בקשר למשימה
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אתה טועה בקשר למשימה :-) במשימה שאני נמצא בה קינג בכלל נמצא במערכת ניו יורק ואני בקליפורניה עם הטייסת הנודניקית הזאת. אמרו לי שהספינות האלה אמורות לירות עלי, אבל הן לא עושות את זה...אז עכשיו אני צריך למצוא שמירה למשחק, אחרי המשימה הזאת :-\
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אתה טועה בקשר למשימה :-) במשימה שאני נמצא בה קינג בכלל נמצא במערכת ניו יורק ואני בקליפורניה עם הטייסת הנודניקית הזאת. אמרו לי שהספינות האלה אמורות לירות עלי, אבל הן לא עושות את זה...אז עכשיו אני צריך למצוא שמירה למשחק, אחרי המשימה הזאת :-\תתקין פאץ'.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות.אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...וואיגם אני נתקעתי שםיש איזה שלושה ספינות (נדמה לי של המשטרה) ומשם אי אפשר לנחות בשום מקום.אז עם מישהו יודע...........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.