עבור לתוכן

עזרה בFreelancer

Featured Replies

פורסם

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה.

הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות.

אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים?

זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

פורסם

עזוב את הסינגל פלייר דבר איתי באי סי קיו ונכנס לאיזשהו סרבר ואני יתן לך איזה מליון דולר ויעזור לך להבין את המשחק :D

פורסם

מה רע בסינגל פלייר?

פורסם

להפך לדעתי המשחק מדהים גם המולטי וגם הסינגל אבל אפשר להגיד שגם המולטי וגם הסינגל הם בדיוק אותו דבר רק שבסינגל יש את ה-BIG MISSIONS האלה שמטילים עליך אבל בגלל שזה בערך אותו דבר אח"כ לא יהיה חשק לשחק במולטי כי תהיה לך הרגשה של "כבר עברתי את זה" מבין? בגלל זה עדיף להתנסות במולטי כי שם יש עוד אנשים מה שיוצר כל מני קנוניות, CLANS כל מני קבוצות כמו פירטים, סוחרים ועוד מה שהופך את המשחק להרבה יותר כיף

חוצמזה בדיוק בא לי לשחק פרילאנסר עם מישהו :-\

פורסם

אבל לא שאלתי שאלה על המולטי, שאלתי שאלה על הסינגל.

פורסם

טוב חבל שאתה לא רוצה לשחק איתי :(

בקשר למשימה שנתקעת בה מצטער פשוט גמרתי את המשחק לפני הרבה מאוד זמן ואני לא זוכר.

חבל שהקול לא עובד אצלך טוב שמעתי שיש פאץ' שמסדר את הבעיה הזאת, מאוד מומלץ לשחק עם קול כי אתה מפספס את העלילה של הסינגל וחבל.

פורסם

נראה לי שזה המשימה שאתה יוצא לחפש בסיס של ה(שחכתי את השם שלהם) אבל הם המטרידים של המערכת הזאת

בכל מקרה אתה צריך לעקוב אחרי קינג והוא לוקח אותך לכל מיני קרבות עד שאתה מוצא את הבסיס

אם אני לא טועה בקשר למשימה

פורסם

אתה טועה בקשר למשימה :-) במשימה שאני נמצא בה קינג בכלל נמצא במערכת ניו יורק ואני בקליפורניה עם הטייסת הנודניקית הזאת.

אמרו לי שהספינות האלה אמורות לירות עלי, אבל הן לא עושות את זה...אז עכשיו אני צריך למצוא שמירה למשחק, אחרי המשימה הזאת :-\

פורסם

אתה טועה בקשר למשימה :-) במשימה שאני נמצא בה קינג בכלל נמצא במערכת ניו יורק ואני בקליפורניה עם הטייסת הנודניקית הזאת.

אמרו לי שהספינות האלה אמורות לירות עלי, אבל הן לא עושות את זה...אז עכשיו אני צריך למצוא שמירה למשחק, אחרי המשימה הזאת :-\

תתקין פאץ'.

פורסם

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה.

הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות.

אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים?

זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

וואי

גם אני נתקעתי שם

יש איזה שלושה ספינות (נדמה לי של המשטרה) ומשם אי אפשר לנחות בשום מקום.

אז עם מישהו יודע...........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים