פורסם 2010 ביוני 1715 שנים אז ככה זה המפרט שליCPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZGPU: ATI Raedon HD5770MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnicM.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנהאיזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונהhttp://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpgבעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותידרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים אפשר לא לרשום באדום ולהמתין בסבלנות ?צוואר בקבוק אין לך..איך להתחיל בOC ? כמו שכולם התחילו..קרא קצת באתר..בפורום בצע חיפוש..תמצא המון מידע..תתחיל מנעול תדרים ולשנות הגדרות בסיסות..מדידת טמפ' במאמץ..ומשם לOC..
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים מחבר קראתי :Q אני צריך עזרה אפשר לקבל עזרה? ולמה לא לרשום באדום? סה"כ הבאתי תמונה אני רוצה לדעת על מה ללחוץ ועם יהיה צריך אני יוסיף עוד תמונות .. לחצתי F1 זה פותח לי חלון קטן ורשום לי שם את שם המעבד ועוד כמה דברים אבל אני לא יכול לגעת בכלום שם יש לי אפשרות רק להסתכל
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים עזרה תקבל בכל מקרה..גם אם תכתוב באדום או לא..אבל לך יהיה נעים אם אני אכתוב באדום ? לא חושב..בכל מקרה..כמו שצינתי כבר..אף אחד לא יגיד לך תלחץ על זה..אחרי זה על זה..ואחרי זה על זה..כי אין מדריך ספציפי למערכת שלך..וכל מערכת מתנהגת אחרת..קרא ותבין את העקרונות..תגדיר את מה שצריך בתחילה במערכת שלך..ומשם תמשיך..אם משהו לא מובן שאל כאן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.