עבור לתוכן

Catch it .co.il? נתקלתי באתר המוזר הזה..(קניית HDD חיצוני)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי אחרי קצת משחק עם הכונן ותפעול הוא נראה אחלה ודיי מהיר, טפו טפו טפו

:)

אגב על האריזה רשום שנתיים אחריות, אבל זה על האריזה המקורית, הטעות שלי שלא בדקתי לפני זה כמה אחריות הם נותנים על הכונן...מי יודע אולי אצלם באתר הזה האחריות היא פחות :P

לבנתיים אני מרוצה.

• תגובות 42
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חלפינו, יש לך מושג מי נותן את האחריות שם ?

הם או היבואן הרשמי ?

פורסם
  • מחבר

הם אומרים שאפשר לבדוק בסרגל ניווט של המוצר אבל לא מצאתי אחד כזה, אולי אני מפספס...

בכל מקרה קראתי את זה

"למרות שאנו מנסים להחזיר תשובה מהר ככל האפשר (לרוב בתוך 24 שעות), לפעמים זה יכול לקחת עד 5 ימי עסקים כדי שתוכל לקבל תשובה, במיוחד אם אנחנו נאלצים לבדוק בעיות עם ספק או לבדוק מלאי חלופי."

מה שאומר שזה דרכם לפי טופס מילוי כלשהו, והם מחזירים לך תשובה.

אגב על חלק מהמוצרים אני רואה שרשום מעבדות כלשהם, שהם נותנות את האחריות, כמו למשל דוגמת הטלויזייה שמופיעה עכשיו בעמוד הראשי, שהאחריות היא דרך מעבדות אמטל.

פורסם

אתר נחמד מאוד.החברה האלה עלו על רעיון גדול.

אולי השפה שם מוזרה.וגם דרך השיווק

איך מגיעים למחיר כזה יש כמה אפשרויות:

מוצר עם שנתיים אחריות.שעומד על המדף כבר כמעט שנה.ימכר עם שנה אחריות במחיר זול יותר.

או מוצר שהאריזה שלו קצת פתוחה קצת קרועה קצת שחוקה.גם ימכר במחיר מבצע.

בכללי האתר הזה הוא הרווח שלכם לכל מחפשי המציאות וההזדמניות.

פורסם
  • מחבר

האמת שהמוצר הגיע אלי חדש לגמרי כולו עוד עם המדבקות של הייצרן (אלו שמגינות על המכשיר ולא ניתנות להדבקה חוזרת).

כמובן, שבמחיר זול כזה לא מצפה לקבל משהו "היי היי", אבל עדיין כשהוא מוצע למכירה ברשת ב 400 +- זה עדייין נשמע לי עסקה טובה, גם אם זו שנה אחריות.

:P

פורסם

המממ... אתר מעניין מאוד. השאלה היא אם זה בטוח להזמין מאתרים כאלה "לא מוכרים".

למשל אם תכתבו "catch it" בגוגל לא תקבלו שום ביקורת / פרסומת / אזכור של החנות חוץ מהאתר הרשמי והת'רד הזה.

פורסם

תנסה להזמין מהם ואחר כך תספר לנו מה ה Catch

פורסם

הגעתי למסקנה מה ה Catch באתר.

היה על זה פרק ב The Real Hustler.

הם מציעים איזה שני מוצרים אטרקטיביים עם רווח אפסי, ועוד איזה 5 מוצרים זבליים שעלותם היא אפסית.

עכשיו שמישהו בא להזמין נגיד HD נייד, הוא אומר לעצמו: "טוב נו ניקח גם מטלית פלא/מצעים יוקרתיים אחושילינג" ועליהם יש להם איזה 300% רווח.

פורסם
עכשיו שמישהו בא להזמין נגיד HD נייד, הוא אומר לעצמו: "טוב נו ניקח גם מטלית פלא/מצעים יוקרתיים אחושילינג" ועליהם יש להם איזה 300% רווח.

במה זה שונה מחנות מחשבים ששמה מאחורי המוכר ב FRONT דפים למדפסת/ציוד מתכלה אחר/ציוד היקפי?...

פורסם
  • מחבר

לא מוצא פה משהו מיוחד או CATCH כלשהו האמת, אין הרבה דברים מעניינים באתר שיצא לי לראות......

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

עזוב אני מקבל מהם מיילים משוגעים לפעמים..קורעים אותי מצחוק.

רק חבל שנגמר המבצע על ה HDD רציתי לקחת עוד איזה 2-3 :P

פורסם

הם שרוטים לגמרי :lol:

http://www.catchit.co.il/index.php

פאקינג ROFL!!!! :lol: :lol: :lol:

אני נראה לי אקנה את הפלאפל בשקל הזה רק בשביל הקטע של לספר לחבר'ה- "קניתי פלאפל בשקל באתר באינטרנט" :cool2:. סה"כ זה נראה לי אחלה דבר לחבר'ה שיוצא להם לבלות בקניון חיפה (אני כמעט בטוח אהיה שם החודש, אז למה לא?!).

עריכה: חלפינו- http://www.catchit.co.il/smallfish_info.php?products_id=19

פורסם

נראה לי כ"כ מוזר לבוא לפלאפל הזה עם קופון או אני לא יודע מה ולבקש מנת פלאפל.

אם הייתי גר באיזור, הייתי קונה רק כדי לראות את התגובה של בעל החנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים