עבור לתוכן

מה אומרת ההכרזה הזאת לדעתכם? התפתחות מוזרה

Featured Replies

• תגובות 93
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא לא דוחה, פשוט לא יכולתי להתעלם מהעובדה שזה קופי מאיפון...

אגב שכחתי גם לציין שגם עם הN8 החדש של נוקיה ביליתי כמה דקות.. חומרה לא רעה (12 מגה פיקסל מצלמה, יציאת hdmi וכו' וכו')

אבל.. לא ניתן להחליף סוללה :o (בלי לפתוח ברגים לפחות...) ומערכת הפעלה עם אותם תפריטי טאץ של איקונים משנת 95 כמו ב 5800.....פשוט גועל נפש..

פורסם

דווקא הביקורות טוענות אחרת

http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-478p3.php

זה לא עניין של ביקורת או לא, יותר קטע של העדפה אישית. יש לי כבר נסיון עם ה TOUCHWIZ המדובר (למרות שעל BADA ולא באנדרואיד, אבל זה זהה ב 90%)

לא אהבתי, בלשון המעטה. ויש עוד מספר סקירות אחרות הרבה פחות אוהדות מזו של GSMARENA על הטאצ'וויז.

פורסם

קראתי עוד סקירות, רובן ככולן ציינו את הממשק לטובה

בעיקר בגלל שהוא נראה קרוב מאוד לממשק המקורי, רק שיש לו תוספות (כמו GESTURES) שימושיות

פורסם

הוא לא דוחה, פשוט לא יכולתי להתעלם מהעובדה שזה קופי מאיפון...

אגב שכחתי גם לציין שגם עם הN8 החדש של נוקיה ביליתי כמה דקות.. חומרה לא רעה (12 מגה פיקסל מצלמה, יציאת hdmi וכו' וכו')

אבל.. לא ניתן להחליף סוללה :o (בלי לפתוח ברגים לפחות...) ומערכת הפעלה עם אותם תפריטי טאץ של איקונים משנת 95 כמו ב 5800.....פשוט גועל נפש..

מעבד חלש לזמננו, מעט ראם, ממשק לא סקסי בעליל.... לאן נוקיה מדרדרים?

מ-N95 הם לא הוציאו מכשיר טוב ביחס למתחרים.

פורסם

תהרוג אותי, אבל מה בדיוק "חלש" במעבד 680MHZ ומה בדיוק "מעט" ב 256MB RAM?

במיוחד למכשיר שלא אמור להיות בעלויות מפוצצות כמו של האייפון וכו'?

עומרי-

הדבר העיקרי שמפריע לי הוא שבתפריט הראשי (לא הדסקטופ) הממשק מתבסס על "מסכי בית" בדיוק כמו הדסקטופ/האייפון ולא על רשימה נגללת, שלדעתי זה דבר הרבה יותר נוח.

אם אני לא טועה בפרויו יש תמיכה בניהול לפי תיקיות, ואז רשימה נגללת+תיקיות הופך לשילוב הכי נוח שקיים.

פורסם

בפרויו יש תמיכה בתיקיות? חידשת לי. הסמסונג נראה טעים לאללה :lol: צילום הHD נראה מדהים ומפורט מכל צילום וידיאו אחר שאני מכיר, זה פשוט נראה טוב, מה יהיה התמחור שלו ד"א?

פורסם
  • מחבר

טוב, התפתחות קצת מוזרה, המכשיר נעלם מהאתר של ניופאן ונעלמו עקבותיו, כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להגיע לחנות הסלולארית הקרובה

פורסם

הדיזייר ירד בגלל שקיים מחסור במסכי AMOLED ובגלל זה HTC אינה יכולה לספק אותו כרגע אבל הם כנראה הולכים לשנות את המסך לSUPER LCD כדי שיהיה אפשר לספק את המכשיר

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה, אבל למשל באתר clove היה מחסור של שבועיים וקיבלו מכשירים חדשים ויש מלאי עכשיו אז אולי הכמות קטנה יותר והייצור לא מדביק את הביקוש אבל יש מכשירים

פורסם

התגובה הרשמית של ניפאן היא: HTC מתחילים לייצר בקרוב מכשירי דיזייר עם מסכים חדשים,מהסיבה הזו לנו אין צפי מתי יתחילו שחרור המכשירים מחדש,ולכן אנו מעדיפים לא לנטוע תקוות שווא בקרב לקוחותינו וכשנדע צפי נעלה את המוצר מחדש לאתר.

פורסם
  • מחבר

חבל שניופאן לא מוכרים את העברית שלהם לפחות והם עיברתו את הממשק של הדיזייר גם. גם דרך לעשות כסף וגם פתרון לאלו שלא יכולים לקנותאת המכשיר בארץ לפחות כרגע

פורסם

מי אמר שהם לא ימכרו את העברית שלהם? הם מכרו את העברית של HD2... אני לא רואה סיבה שלא ימכרו גם את הזה של הדיזייר, אני מניח שמחכים שיתחילו למכור את הדיזייר דרכם ואז ישחררו גם את העברית.

פורסם

העברית של הHD2 היא לא שלהם היא איירון

פורסם

איירון לקחו על עצמם לפתח עברית כי סתם הם החליטו ככה? איך אתה יודע שהעברית של הדיזייר גם לא תהיה של איירון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים