פורסם 2010 ביוני 2115 שנים המסך באיפון גם סובל מהבעיה הזאת?לא^כן, רק שבעיית חילוף הצירים תשפיע רק על המשחקים.כל שאר היישומים שציינת משתמשים במולטיטאצ' ברמה בסיסית ובתנועה מוגדרת שהתחלפות הצירים לא משפיעה על התפקוד בהם. חוסר במולטיטאצ' "אמיתי" כלומר יותר מ2 מגעים משפיע בכמה צורות:1.מקלדת בלי מולטי טאצ' היא פחות נוחה2.כמעט אי אפשר לשחק משחקים מכיוון שבמכשיר שבו כל השליטה היא דרך מסך מגע, השליטה היא בד"ג ב2 ג'וייסטיקים וירטואליים שאחד מהם שולט על תנועה ואחד על ACTION כלשהו, זה פשוט לא עובד טוב בנקסוס3.החיישן של הנקסוס/דזייר קצת פרימיטיבי - כשאתה תופס את המכשיר בכף היד, אם בטעות חלק כלשהו מכף היד נוגעת בקצה כלשהו של המסך - כל גלילה עלולה להתפרש כ PINCH TO ZOOMhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459242.10
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים לאחוסר במולטיטאצ' "אמיתי" כלומר יותר מ2 מגעים משפיע בכמה צורות:1.מקלדת בלי מולטי טאצ' היא פחות נוחה2.כמעט אי אפשר לשחק משחקים מכיוון שבמכשיר שבו כל השליטה היא דרך מסך מגע, השליטה היא בד"ג ב2 ג'וייסטיקים וירטואליים שאחד מהם שולט על תנועה ואחד על ACTION כלשהו, זה פשוט לא עובד טוב בנקסוס3.החיישן של הנקסוס/דזייר קצת פרימיטיבי - כשאתה תופס את המכשיר בכף היד, אם בטעות חלק כלשהו מכף היד נוגעת בקצה כלשהו של המסך - כל גלילה עלולה להתפרש כ PINCH TO ZOOMהשליטה במשחקים הייתה די בסדר, למרות שבחלק מהם 2 הבקרות יושבות על אותו ציר ואז זה היה בעייתי.אבל הקטע של קצה המסך- זה פשוט הוציא אותי מדעתי.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים המסך בדיזייר יכול היה להיות הרבה יותר טוב. מהבחינה הזו המיילסטון הרבה יותר טוב ממכשירי ה2.1
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מאיזו בחינה? צבעים או מגע?מבחינת מגע אני מסכים איתך, מבחינת צבעים...למרות שיש over-saturation בנקסוס/דיזייר עם overshoot לא ממש קטן באדומים/כתומים, אני אישית עדיין מעדיף בהרבה את ה AMOLED של הנקסוס/דיזייר. הרבה יותר כיף להסתכל עליו, לשחק בו משחקים, לראות וידאו, והכל.אני יודע שעל הנייר המיילסטון "מדויק" יותר מבחינת צבעים ביחס למציאות, אבל בתכל'ס, בשטח, העדפתי את המסכים של הנקסוס/דיזייר.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=htcdesire כבר מתחת ל2600.אני מניח שהחנויות הבינו שברמת מחירים של 3200 אנשים לא יהססו להזמין מחו"ל..
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר או לחכות להפצה של ניופאן שתכלול לא רק תמיכה בעברית אלא עברות מלא של הממשק ואפשרות לקבל הפצות מקוריות של HTC כי אין פריצה של הרוט או רומים
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים m1ke- זה לא עניין של "החנויות בארץ הבינו"זה העניין של "המחירים ירדו", והעובדה שהיורו והפאונד בקרשים.הרבה מאוד מהמכשירים זורמים לארץ מאירופה.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים או לחכות להפצה של ניופאן שתכלול לא רק תמיכה בעברית אלא עברות מלא של הממשק ואפשרות לקבל הפצות מקוריות של HTC כי אין פריצה של הרוט או רומים עברות מלא של הממשק אני לא באמת צריך כי אני לא סובל ממשק עברי.בכל מקרה גם אם אני אקנה, אני לא מתכוון להתעסק ברומים לעת עתה. פשוט אין לי כוח לזה.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר אז אתה צריך לחכות להגעה של האנדרואיד 2.2 שיכלול תמיכה עברית אבל לא ממשק ובאופן מקורי בלי פריצה של רומים ורוטים
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים זכית. אמנם לא צללתי אל מעמקי המערכת, אבל בהשוואה ל EVO (כן הוא גם היה שם), הוא הרבה, הרבה, הרבה יותר נוח וקליל ביד. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שסמסונג פשוט העתיקו את מסך האפליקציות של iPhone בצורה גסה
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים ממש יעזור לי סמארטפון עוד שבוע.אני טס לפסטיבל 4 ימים בבלגיה.זה שטח עצום של קילומטרים.הם הוציאו אפליקציה לסמארפונים של מפה+GPS.יהיה הרבה יותר קל לנווט עם זה שם בשטח העצום בין ההמונים.יש לי איזה שעתיים בין הטיסה לאמסטרדם והרכבת לבריסל.אני תכננתי לקנות שם את הסמסונג אבל אני אצטרך לדעת מראש בדיוק איפה מוכרים את כמה שיותר קרוב לשדה התעופה.אבל לך תבין הולנדית באינטרנט...ואני גם לא יודע אם בכלל יש להם את זה בהולנד.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר בשביל ניווט של ארבע ימים אויל כדאי להשכיר GPS באיזה מקום במקום לקנות סמארטפון שאתה לא שלם איתו
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים זכית. אמנם לא צללתי אל מעמקי המערכת, אבל בהשוואה ל EVO (כן הוא גם היה שם), הוא הרבה, הרבה, הרבה יותר נוח וקליל ביד. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שסמסונג פשוט העתיקו את מסך האפליקציות של iPhone בצורה גסה ברגע שהרום הראשון יוצא יהיה אפשר להעיף את הטאצ'וויז הדוחה הזה. אני לא מבין למה עשו את זה, המצב סטוק של אנדרואיד כ"כ הרבה יותר נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.