עבור לתוכן

מה אומרת ההכרזה הזאת לדעתכם? התפתחות מוזרה

Featured Replies

פורסם

המסך באיפון גם סובל מהבעיה הזאת?

לא

^

כן, רק שבעיית חילוף הצירים תשפיע רק על המשחקים.

כל שאר היישומים שציינת משתמשים במולטיטאצ' ברמה בסיסית ובתנועה מוגדרת שהתחלפות הצירים לא משפיעה על התפקוד בהם.

חוסר במולטיטאצ' "אמיתי" כלומר יותר מ2 מגעים משפיע בכמה צורות:

1.מקלדת בלי מולטי טאצ' היא פחות נוחה

2.כמעט אי אפשר לשחק משחקים מכיוון שבמכשיר שבו כל השליטה היא דרך מסך מגע, השליטה היא בד"ג ב2 ג'וייסטיקים וירטואליים שאחד מהם שולט על תנועה ואחד על ACTION כלשהו, זה פשוט לא עובד טוב בנקסוס

3.החיישן של הנקסוס/דזייר קצת פרימיטיבי - כשאתה תופס את המכשיר בכף היד, אם בטעות חלק כלשהו מכף היד נוגעת בקצה כלשהו של המסך - כל גלילה עלולה להתפרש כ PINCH TO ZOOM

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459242.10

• תגובות 93
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לאחוסר במולטיטאצ' "אמיתי" כלומר יותר מ2 מגעים משפיע בכמה צורות:

1.מקלדת בלי מולטי טאצ' היא פחות נוחה

2.כמעט אי אפשר לשחק משחקים מכיוון שבמכשיר שבו כל השליטה היא דרך מסך מגע, השליטה היא בד"ג ב2 ג'וייסטיקים וירטואליים שאחד מהם שולט על תנועה ואחד על ACTION כלשהו, זה פשוט לא עובד טוב בנקסוס

3.החיישן של הנקסוס/דזייר קצת פרימיטיבי - כשאתה תופס את המכשיר בכף היד, אם בטעות חלק כלשהו מכף היד נוגעת בקצה כלשהו של המסך - כל גלילה עלולה להתפרש כ PINCH TO ZOOM

השליטה במשחקים הייתה די בסדר, למרות שבחלק מהם 2 הבקרות יושבות על אותו ציר ואז זה היה בעייתי.

אבל הקטע של קצה המסך- זה פשוט הוציא אותי מדעתי.

פורסם

המסך בדיזייר יכול היה להיות הרבה יותר טוב. מהבחינה הזו המיילסטון הרבה יותר טוב ממכשירי ה2.1

פורסם

מאיזו בחינה? צבעים או מגע?

מבחינת מגע אני מסכים איתך, מבחינת צבעים...

למרות שיש over-saturation בנקסוס/דיזייר עם overshoot לא ממש קטן באדומים/כתומים, אני אישית עדיין מעדיף בהרבה את ה AMOLED של הנקסוס/דיזייר. הרבה יותר כיף להסתכל עליו, לשחק בו משחקים, לראות וידאו, והכל.

אני יודע שעל הנייר המיילסטון "מדויק" יותר מבחינת צבעים ביחס למציאות, אבל בתכל'ס, בשטח, העדפתי את המסכים של הנקסוס/דיזייר.

פורסם

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=htc

desire כבר מתחת ל2600.

אני מניח שהחנויות הבינו שברמת מחירים של 3200 אנשים לא יהססו להזמין מחו"ל..

פורסם
  • מחבר

או לחכות להפצה של ניופאן שתכלול לא רק תמיכה בעברית אלא עברות מלא של הממשק ואפשרות לקבל הפצות מקוריות של HTC כי אין פריצה של הרוט או רומים

פורסם

m1ke- זה לא עניין של "החנויות בארץ הבינו"

זה העניין של "המחירים ירדו", והעובדה שהיורו והפאונד בקרשים.

הרבה מאוד מהמכשירים זורמים לארץ מאירופה.

פורסם

או לחכות להפצה של ניופאן שתכלול לא רק תמיכה בעברית אלא עברות מלא של הממשק ואפשרות לקבל הפצות מקוריות של HTC כי אין פריצה של הרוט או רומים

עברות מלא של הממשק אני לא באמת צריך כי אני לא סובל ממשק עברי.

בכל מקרה גם אם אני אקנה, אני לא מתכוון להתעסק ברומים לעת עתה. פשוט אין לי כוח לזה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה צריך לחכות להגעה של האנדרואיד 2.2 שיכלול תמיכה עברית אבל לא ממשק ובאופן מקורי בלי פריצה של רומים ורוטים

פורסם

אחרי שהיום התנסתי בעבודה עם הגאלאקסי S, אני חושב אני אחכה לו :-))))

פורסם

מגיע אלי בימים הקרובים (כנראה חמישי), תקבלו חוות דעת מעמיקה ברגע שיהיה פה :xyxthumbs:

פורסם

זכית.

אמנם לא צללתי אל מעמקי המערכת, אבל בהשוואה ל EVO (כן הוא גם היה שם), הוא הרבה, הרבה, הרבה יותר נוח וקליל ביד.

דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שסמסונג פשוט העתיקו את מסך האפליקציות של iPhone בצורה גסה :lol:

פורסם

ממש יעזור לי סמארטפון עוד שבוע.

אני טס לפסטיבל 4 ימים בבלגיה.

זה שטח עצום של קילומטרים.

הם הוציאו אפליקציה לסמארפונים של מפה+GPS.

יהיה הרבה יותר קל לנווט עם זה שם בשטח העצום בין ההמונים.

יש לי איזה שעתיים בין הטיסה לאמסטרדם והרכבת לבריסל.

אני תכננתי לקנות שם את הסמסונג אבל אני אצטרך לדעת מראש בדיוק איפה מוכרים את כמה שיותר קרוב לשדה התעופה.

אבל לך תבין הולנדית באינטרנט...

ואני גם לא יודע אם בכלל יש להם את זה בהולנד.

פורסם
  • מחבר

בשביל ניווט של ארבע ימים אויל כדאי להשכיר GPS באיזה מקום במקום לקנות סמארטפון שאתה לא שלם איתו

פורסם

זכית.

אמנם לא צללתי אל מעמקי המערכת, אבל בהשוואה ל EVO (כן הוא גם היה שם), הוא הרבה, הרבה, הרבה יותר נוח וקליל ביד.

דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שסמסונג פשוט העתיקו את מסך האפליקציות של iPhone בצורה גסה :lol:

ברגע שהרום הראשון יוצא יהיה אפשר להעיף את הטאצ'וויז הדוחה הזה. אני לא מבין למה עשו את זה, המצב סטוק של אנדרואיד כ"כ הרבה יותר נוח :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים